Top 7 produkti no Essence/Catrice P/V kolekcijām

27.03.19

Ir pienācis tas gada brīdis, kad veikalu plauktos var manīt Essence un Catrice zīmolu pavasara/ vasaras dekoratīvās kosmētikas jaunumus. Abi zīmoli vienmēr pārsteidz un priecē, un arī šajā gadā nebija nekāds izņēmums. No visiem jaunumiem atlasīju savā redzējumā pašus labākos un foršākos produktus, ko ieteiktu uzmeklēt, ieraudzīt un pamēģināt katram. 
Essence You Do Better Work Tinted Day Cream sejas krēms ar toni
No pieredzes runājot, šāda veida produktiem ir salīdzinoši mazs lietotāju segments, vismaz mūsu platuma grādos, jo mūsu cilvēkiem patīk tomēr vairāk sedzošāki produkti (vados pēc savas pieredzes no kosmētikas tirdzniecības viedokļa), tomēr iekļāvu to kā vienu no savām izvēlēm tāpēc, ka drīzumā tuvojas pavasaris, un tad vasara, kas nozīmē, tad jau kosmētiku nēsā mazāk un ideja par to, ka ir krēms, kas piešķir mazliet arī toni, lai padarītu vizuāli ādu vienmērīgu, ir ļoti laba.
Krēmam ir ļoti patīkama, viegli matējoša formula, kas ātri nožūst neatstājot nekādas lipīgas vai traucējošas sajūtas. Ir mazliet krāsa, tas minimāli izlīdzinās ādas toni, un krēmam piemīt arī mazliet svaigs, bet netraucējošs aromāts. Ražotājs norāda, ka ir ūdens noturīgs, tomēr to labāk varēs pārbaudīt sezonā, kad vairāk peldas vai svīst.
Essence You Better Work Fixing Spray grima fiksators
Pagājušajā reizē, kad izmēģināju Essence fiksatoru, man negāja pārāk labi, jo bija problēmas ar pulverizatoru, bet šoreiz mani patīkami pārsteidza, ka fiksators platā leņķī un smalkā migliņā izsmidzina līdzekli.
Fiksators saskarsmē ar ādu nav lipīgs, nav traucējošs, un kalpo kā papildu aizsargs noturīgam grimam; palīdz noņemt "pūderīgumu", ja lietojat sejas pūderi. Uzklājot ir viegli jūtams vēsums, jo sastāvā ir mazliet mentols, bet tas ātri vien pāriet, un nekairina ādu.
Essence #InstaPerfect Liquid Highlighter škidrais izgaismotājs | 10 #gold addiction
Nekad nebūtu domājusi, ka pienāks tāda diena, kad savu tonālo krēmu miksēšu ar šķidro izgaismotāju, lai piešķirtu ādai īpašu mirdzumu, jo savulaik man bija tāds likums "jo matētāks jo labāk". Tā kā es ikdienā šobrīd vairāk piekopju mitrinātas un starojošas ādas izskatu, tad InstaPerfect izgaismotājs nāca tieši laikā.
Vienai reizei nepieciešams 1-2 pilieni, sajaucot kopā ar tonālo krēmu, tas piešķir manāmu, bet neuzbāzīgu starojošu efektu. Man patīk, ka tonis 10 #gold Addiction uz ādas izskatās ļoti smalki un eleganti. Mirdzumiņi ir tik smalki, ka atstarojoties gaismai, optiski rada ilūziju par ļoti gludu un starojošu ādu.
Catrice Glow Illusion Loose Powder birstošais pūderis | Translucent Radiant
Caurspīdīgs sejas fiksējošais pūderis, kas piešķir viegli starojošas ādas efektu, pateicoties gaismu atstarojošām daļiņām. Ļoti plāns, kas nerādīs pārlieku pārpūderētas ādas efektu. Pūderim ir mazliet persiku krāsas nokrāsa, bet uz ādas nav manāma. 
Ja esat dabiska izskata un starojošas ādas efekta cienītāja, tad noteikti iesaku izmēģināt jauno Catrice pūderi. Formula un izpildījums patīkami uzrunāja.
Essence g'day sydney acu ēnu palete
Līdz ko atvēru paleti, iemīlējos tā toņu kombinācijā. 9 toņu palete, kas piedāvā skaistu brūno toņu paleti, un dažiem mazliet jestrākiem krāsu toņiem krāsainākam noskaņojumam. Skatoties uz paleti rodas ļoti saulaina, silta un atvaļinājuma brīvības sajūtas.
Ēnas ir pigmentētas, bet pirms tam iesaku uzklāt ēnu bāzi, lai labāk turas un intensīvāk klājas. Man ļoti patīk smilšu brūnais un tumšais tonis, bet no mirdzošajiem akcenta toņiem, visvairāk uzrunā olīvkrāsa un tirkīza toņi.
Man ļoti patīk šis paletes toņu selekcija, vizuālais izpildījums, tāpēc bez šaubām iekļuva manā top izvēlē. Ļoti smuka palete.
Catrice Power Plumping Gel lūpu krāsa | 090 The Future Is Female
Želejveida tekstūras lūpu krāsa, ka piešķir gana spēcīgu pigmentu, lai iekrāsotu lūpas, bet tajā pašā laikā, pateicoties hialuronskābei, nodrošina mitrinošu un komfortablu sajūtu. Lūpas nesalipina, pa līnijām neiztek. Ja ir nepieciešamība pēc ilgstošas noturības, nepieciešams uzklāt zīmuli pamatā, bet ja meklējat mitrinošu un vidējas noturības lūpu krāsu, tad Plumping Gel lūpu krāsa ir tas, ko ieteiktu uzmeklēt.
Catrice Generation Plump & Shine lūpu spīdums | 070 Nude Sapphire
No visiem šeit aprakstītajiem produktiem, šis ir pats, pats iemīļotākais, jo izmantoju to katru dienu pie pirmās izdevības. Lūpu spīdumam ir gēla konsistence, bet nav lipīgums. Ilga noturība, patīkama sajūta nēsājot. Ļoti parocīgs aplikators, ārkārtīgi skaists spīdums, kas optiski piešķir lūpām apjomu. Nav nekādas piegaršas, neatstāj baltus nosēdumus kaktiņos.
Pirmajā brīdī pēc toņa un iepakojuma ļoti atgādina Marc Jacobs lūpu spīdumu, bet Catrice nepiedāvā to foršo foršo mentola efektu, kas ir Marc Jabocs. Tas nav slikti, jo zinu, ka ne visiem šī sajūta patīk. Tiešām no visiem produktiem, ko izmēģināju, Catrice Plum&Shine lūpu spīdums ir lielisks un tāpēc izvirzu kā nr.1 savā izlasē!
---
Ja ir vēlme atsvaidzināt savu meikapa kolekciju ar jauniem produktiem, tad noteikti varu ieteikt visus šos 7 produktus. Jaunajās kolekcijās ir pieejami daudz jauni produkti, bet šie, manā uztverē, ir tiešām katra centa vērti, un patiešām labi produkti! Visus jauno kolekciju produktus iespējams atrast veikalos Drogas.

! rakstā pieminētie produkti ir uzņēmuma piešķirti PR produkti

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan