L'Oreal Paris jaunumi izteiksmīgam un akcentētam skatienam

05.04.19

Šajā pavasarī L'Oreal Paris dekoratīvās kosmētikas veikalu stendos var atrast vairākas jaunas lietas, un šajā rakstā šoreiz koncentrēšos uz dekoratīvo kosmētiku, kas paredzēta tieši acīm, un tad kādā nākošā reizē iepazīstināšu ar jaunajām, noturīgajām lūpu krāsām.
Tātad ir nākuši klāt jauni produkti, un kāds no tiem, ir atvasināts jaunā formulā. Te šoreiz ir stāsts par Unlimited skropstu tušu, par kuru rakstīju pirms vairākiem mēnešiem, bet nu, šopavasar, radās arī māsa - Unlimited ūdens noturīgā formulā.
L'Oreal Paris Unlimited Waterproof skropstu tušas pamata būtība neatšķiras no klasiskās versijas. Tāpat ir šī lieliskā birstīte, kas ļauj atvieglot uzklāšanu, jo ar vienu manevru tušas birstīte saliecas 90 grādu leņķī. Sākumā man šāda veida ideja mazliet traucēja, bet jo vairāk lietoju jo vairāk sapratu, ka patiesībā tas ir pamatīgs atvieglojums, īpaši gadījumos, kad skropstu tuša jāuzklāj klientiem.
Unlimited formula ir vairāk paredzēta, lai skaisti atdalītu un pagarinātu skropstas, un klāt šīs jaunās versijas gadījumā, lai arī nodrošinātu izcilu noturību visas dienas garumā.
Ja zināt, ka jums ir īpaši taukaini plakstiņi un visas tušas smērējas, tad iesaku atmest bailes un lietot ūdens noturīgu tušu, jo pretējā gadījumā neviena tuša neturēsies uz acīm. Ūdens noturīgu skropstu tušu noņemšana ir patiesībā gaužām vienkārša: ar sev paredzētu kosmētika noņēmēju, t.i., uz eļļas bāzes. Pati esmu lietojusi šos divfāžu līdzekļus no Isana, Garnier, L'Oreal un visi vienmēr akurāti likvidējuši ūdens noturīgo tušu.
Tā kā ja ir problēmas ar noturību, tad noteikti meklējiet tieši ūdens noturīgu formulu, bet ja bieži gadās uzklājot tušu nosmērēt arī seju, tad šī Unlimited tušas birstīte, kuru ir iespējams izliet, atbrīvos no šādām raizēm.

Superliner Flash Cat Eye acu laineris ar trafaretu ir kaut kas pavisam jauns un interesants tieši laineru sortimentā, jo ar šādu duo komplektu var aizmirst par visiem 'skoča' trikiem un atsevišķi nopērkamiem trafaretiem, jo šeit viss ir kopā.
Klausoties cilvēku problēmas ar lainera uzklāšanu, nr.1 problēma - kā uzvilkt smuku astīti vai zināt savu leņķi Tieši šī iemesla dēļ trafareta funkcija lieliski palīdz, jo viss kas jādara, ir jāliek slīpais nogrieznis pie ārēja acs kaktiņa un ar otras rokas palīdzību jānovelk līnija. Tālāk jau pa drusciņai, ja nav drošības un pārliecības, zīmējat lainera līniju gar skropstām, un beigās savienojiet abas daļas vienā smalkā līnijā.

Tā kā lainerim pašam ir smalki otiņas tipa sariņi, tad nav jābaidās, ka līnija sanāks bieza. Uzgalis brīvi ļauj manevrēt ar līnijas vilkšanu. Es pati mēģināju vairākas reizes vilkt laineri ar trafaretu, un jāatzīst, tas bija mazliet izaicinoši, jo parasti nelietoju nevienu instrumentu, velku 'uz aci', jo zinu aptuveno leņķi. Un pat regulāri uzvelkot līnijas, tik un tā būs dienas, kad tas neizdosies. Tā vienkārši ir iekārtots šajā pasaulē :D

Es teiktu, ka šāds laineris var būt labs palīgs tiem, kuri vēlas iemācīties uzvilkt taisnu līniju ārējā acs kaktiņā, jo tas ir patiesībā liels izaicinājums, nenošaut greizi ar astītes zīmēšanu. Vai tas ir pats nepieciešamākais sabiedrotais? Nē, ja esat pārliecināti savā būtībā. Bet ja tomēr ir nedrošība un vēlaties izkopt labākas prasmes, tad šis ir labs palīgs.
Pats laineris ir pietiekami melns, līnijas uzvelk vienmērīgas, un dienas laikā uzvedas OK. Efekta ziņā ļoti varu pielīdzināt ar manu iecienīto NYX PMU Epic Ink laineri.

Clinically Proven Lash Serum skropstu serums ir tas par kuru vēlos uzrakstīt mazliet vairāk. Lai arī kādas tušas mēs lietot un procedūras veiktu, gēniem ir grūti stāties pretī, un ja skropstas ir plānas, taisnas un ne īpaši parocīgas, tad efekts nekad nebūs tāds kā tos pasniedz reklāmās. Tā tas vienkārši ir. BET, ir bet.
Clinically Proven skropstu serumu uzdāvināju savai draudzenei, jo viņai skropstas ir īpaši sāpīga problēma, jo lai kādas procedūras veiktu, skropstas tik un tā, nav ne tuvu kārotajam. Pat pieaudzējot, tās diemžēl ātri izkrīt un atkal jāatgriežas sākuma punktā.
Tātad, viņai ir taisnas un plānas skropstas. Man liekas, laba mērķa auditorija konkrētajam serumam. Uz šo brīdi būs pagājušas vairākas nedēļas, 3 vismaz noteikti, un jautājot kā viņai sokas ar L'Oreal serumu, viņa saka, ka tiešām redz atšķirību. Lietojot katru vakaru pirms gulētiešanas, pēc vairākām lietošanas nedēļām, skropstas ir spīdīgākas, stiprākas un pat izskatās biezākas.
Es teiktu, ka man pašai tas bija atklājums, ka šis serums strādā, tāpēc ļoti vēlējos pastāstīt par to arī jums, jo ticu, ka šeit ir kāds, kas noteikti pārdzīvo un grib stiprākas un biezākas skropstas.

Viena lieta gan jāatceras, ka šāda veida serumi palīdz gluži kā vitamīni; tie neaudzēs matiņus ātrāk, tas viss būs atkarīgs tikai no pašu gēniem, tāpēc pacietību, un beigās viss izdodies. Ja reiz pieķeros vitamīnu tēmai, tad šim 'super-skropstu-serumam' sastāvā ir kastora (castor) eļļa, B5 vitamīns un hialuronskābe.

---
Man liekas, ka visi šodienas rakstā pieminētie produkti ir lieliska kombinācija, lai iegūt vienkāršu, bet perfektu acu grimu. Iepriekšējā vakarā gatavojam skropstas ar stiprinošu serumu, nākošā dienā uzvelkam vieglu acu līniju, skropstu tuša un gatavs! Ikdienai, kad nav ekstra laiks vai vēlme uzklāt vairākus dekoratīvos produktus, tieši tik produkti ir nepieciešami, lai iekarotu pasauli ar savu skatienu.

Visus šeit pieminētos produktus ir iespējams atrast un iegādāties veikalos Drogas, U/V Stockmann, lieveikalos un interneta veikalos.

! rakstā pieminētie produkti ir uzņēmuma L'Oreal piešķirti PR produkti

1 komentārs:

  1. Minētais skropstu serums man ļoti palīdzēja atgūt skaistās skropstas pēc neveiksmīgas pieaudzēšanas. Noteikti iesaku!

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan