Maigais pavasara pieskāriens Vidusjūras piekrastē [Artdeco pavasara kolekcija]

08.03.19

Straujiem soļiem tuvojas pavasaris un paātrināt šo sajūtu var aplūkojot ko piedāvā radošā pārdošana industrija, jo man liekas, ka apģērbs, aksesuāri un meikaps, tie ir elementi, kas gana veikli un ātri atver sirdis vēlmei pēc siltām un saulainām pavasara dienām.
Palūkojoties, ko piedāvā Artdeco pavasara kolekcija, tā vien uzreiz kārojās doties kādā skaistā izbraucienā, kur noķert šo burvīgo pavasara sajūtu, kas ietērpusi Flirt with the Mediterranean life kolekciju. Vai nav skaisti teikts? "Ir laiks baudīt pastaigas gar skaistajiem terazzo akmeņiem gan alejās, gan mazās ieliņās. Spilgtās krāsas izstaro gaismu un prieku. Dzīvīgie ziedu pasteļtoņi visus pozitīvi noskaņo. Intensīvi rozā un rožkoka toņi dod spēka sajūtu. Gaiši zilā un zaļā krāsa veido sapni par milzīgo okeānu."
Ah, cik sapņaini un skaisti! Visa kolekcija ir iedvesmota no Vidusjūras pavasara atmosfēras, kas piedāvā gaisīgu, liegu un šķietami taustāmi mīkstu pavasara pieskārienu. Un kāpēc gan neizdaiļot savu sievišķīgo dvēseli ar jaunu un atsvaidzinošu lūpu krāsu vai piešķirt ādai starojošu mirdzumu ar  pašu smalkāko pieskārienu?

Flirt With The Mediterranean Life kolekcija (saīsinājums FWTML) piedāvā gaisīgu un maigu toņus ēnas, garšīgus un sulīgus lūpu krāsu toņus, vaigu sārtumus perfektam pietvīkumam un vēl citus produktus. Visu piedāvājumu var atrast šeit.

Artdeco pārstāvji laipni man atsūtīja 2 kolekcijas produktus, kas mani uzrunāja visvairāk no visa piedāvājuma. Kad kosmētikas ir gana daudz, tad acis krīt uz lietām, kas liekas vairāk neordināras un unikālas.
Šo stāstu un pieredzi varu izstāstīt par Mediterranean Life No Color Setting Powder fiksējošo pūderi. Līdz šim esmu lietojusi tikai izteikti matētus un mazliet sausinošus pūderus, jo tie ilgāk turas dienas garumā, tomēr manu interesi piesaistīja šī unikālā No Color Setting Powder formula, kas piedāvā fiksēt sejas grimu bez nekāda toņa, bet galvenais - bez nekādas pūdera sajūtas.
Tie, kuri lieto pūderi noteikti zina, ka pūderim ir "pūdera sajūta", tāpēc ja ir iespējams mazināt šo pūderīgo sajūtu, esmu tikai "par".
Pūderis sastāv no gaismu optimizēšanas sastāvdaļu kombinācijas. Pūderis ir pilnībā caurspīdīgs un tam ir viegla sajūta. Tas nodrošina matējošu efektu un uzlabo sejas ādu ar gaismu atstarošanas palīdzību. Pateicoties speciālām sastāvdaļām un neparastai tehnoloģijai, pūderis optimāli atstaro gaismu visas dienas garumā. Tas uzlabo sejas ādu, veidojot veselīgu un svaigu ādas izskatu. Piemērots visiem ādas tipiem, jo ir caurspīdīgs un nemaina ādas toni.
Man ļoti patīk, ka uzklājot to vispār nevar redzēt, jo ādas izskatās dabiska un viegli starojoša. Ideāls produkts visiem, kuri negrib pūdera kārtu uz ādas, nepatīk pūderēt seju vai vienkārši gribas lai āda izskatās maksimāli dabiski un neuzkrītoši starojoša. Manā uztverē, pavisam unikāls produkts, kas viennozīmīgi iekarojis manu sirdi.

Vēlos pieminēt mazliet arī sastāvdaļas, jo tas nebūtu Artdeco zīmols, ja pat produkta formula netiktu nostrādāta līdz pilnībai. Pūderis nesatur minerālās eļļas, silikonus, parabēnus un talku, pūdera sastāvā ir mitrinošas “Īru sūna” sarkanās aļģes un minerāliem bagāts jūras ūdens. Barojošs skvalāns nodrošina zīdainu sajūtu uz ādas.
Mediterranean Life Perfect Color Lipstick lūpu krāsa | Nr. 909 Watermelon Pink
Pasteļu arbūza maigās krāsas tonis lieliski atsvaidzinās un uzmundrinās katra vizuālo tēlu. Neslēpšu, ka Perfect Color Lipstick formula ir viena no manām favorītēm tikai tāpēc, ka piešķir fantastisku klājumu un sajūtu. Pietam, lūpu krāsa turas vairākas stundas, ar visu to, ka ir mitrinoša.
Jau rakstot par ziemas kolekciju neslēpu, ka man ļoti patīk iepakojums, un tagad varu tikai atkārtoties. Ļoti forša formula un smuka krāsa. 

Manā uztverē, ļoti veiksmīga un skaista kolekcija. Abus produktus šobrīd aktīvi lietoju arī savā ikdienas grima uzklāšanas režīmā.

Artdeco FWTML pavasara kolekciju var iegādāties veikalos Drogas un Douglas.
Cenas: pūderis - 27.99 €; lūpu krāsa - 10.99 €
Artdeco jaunumiem iespējams sekot: IG @artdeco_latvia

! rakstā pieminētie produkti ir uzņēmuma piešķirti PR produkti

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan