Jaunais minimālisms ar Artdeco New Classics kolekciju

27.11.18

Artdeco zīmols manā sirdī glabā ļoti siltas un skaistas atmiņas, jo šis ir zīmols, kas mani pilnībā ieveda dekoratīvās kosmētikas valstībā. Zīmols, kas man iemācīja īsteno dekoratīvās kosmētikas spēku un apziņu.
Šajā rudenī Artdeco piedāvā kolekciju New Classics, kur pašus slavenākos un iecienītākos produktus piedāvā jaunā iepakojumā un formātā. Protams, ir lietas, kas nedaudz pamainītas, bet par pamatu ņemti dižpārdokļi.
Blush Couture - vaigu sārtums, kas man asociējas ar peoniju liegumu. Tāds glāsmains un perfekts sārtums, kas sniegs tos perfekti sārti veselīgos, pietvīkušos ābolīšus. Es laikam ikdienā biju pieradusi pie mazāk pigmentētiem vaigu sārtumiem, ka pirmajā reizē pamatīgi iegrābos, nejauši uztaisot sev aristokrātu sarkanos vaigos, bet visu situāciju veiksmīgi atrisināju, jo Artdeco sārtums ļoti labi pludinās un saplūst ar ādas toni.
Iepakojums ir šiks un nostrādāts līdz pēdējai detaļai, tāpēc šādu produktu turēt rokās ir ārkārtīgi patīkami. Parocīgs un precīzs kompaktais spogulis, kas lieliski noder pārnēsāšanai.
High Precision Liquid Liner škidrā acu līnija - klasiskajam brūnajam un melnajam, rudens kolekcijā kā jaunums ir pelēks laineris. Artdeco laineri man vispār ļoti patīk, tāpēc ar lielu prieku izmēģināju arī šo jaunizveidoto versiju. Ikdienā nēsāju tikai melnu laineri, jo šķiet, tas labāk strādā priekš mana ādas toņa, taču biju pārsteigta lietojot arī pelēko, ka tas nav nemaz tik blāvs un maigs kā biju iedomājusies.
Lainerim ir parocīga sariņu tipa otiņa, ar ko ļoti viegli darboties. Vienīgais, kas man pietrūka High Precision lainerī, ir izteikta pigmentācija. Man nācās uzslāņot vairākas reizes, un tas, iespējams, bija traucējošais moments, bet, cik zinu, tad ne melnais, ne brūnais tā nedara, tāpēc domāju, ka šoreiz pigmenta vaina, ne viss kopējais izpildījums. Jāsaka, ka smukas un taisnas līnijas man tik un tā izdevās uzzīmēt, kas ir pateicoties perfektajai otiņai.
Vēl bez jaunās rudens kolekcijas, ļoti vēlos pieminēt arī Artdeco lūpu produktus, un šoreiz īpaši vēlos parādīt super noturīgos lūpu zīmuļus un smukās lūpu krāsas.
Soft Lip Liner Waterproof lūpu zīmuļi - tāpat kā acu zīmuļi, arī ūdensnoturīgie lūpu zīmuli ir mani ilggadējie favorīti, jo tie ir krēmīgi un ļoti noturīgi. Lūpu zīmuļi klājas ļoti vienmērīgi, precīzi un ir perfekti ikdienas lūpu zīmuļi, kas nekad nepievils. To es zinu no personīgās pieredzes vairāku gadu garumā.

Perfect Color Lipstick lūpu krāsas - iepakojums un izpildījums ir uz 10 ballēm. Gaumīgs, smagnējs (tajā labākajā nozīmē) un kvalitatīvs iepakojums. Šīs ir lūpu krāsas, kas ne tikai skaisti izskatās iepakojumā, bet arī uzklājot izskatās izsmalcināti. 
Īpaši šajā laikā, kad gaiss paliek vēsāks un iekštelpās sausāks un siltāks, lūpas izteikti paliek sausas, tāpēc matētas lūpu krāsas var izskatīties neglaimojoši, tāpēc visas matētas lūpu krāsas var droši aizvietot ar kaut ko vairāk mitrinošu un kopjošu.
Tieši Perfect lūpu krāsas nodrošina krēmīgu klājumu, intensīvu krāsu atdevi un patīkamu barošanu. Lūpas jūtas aprūpētas. Pat uzklājot sarkano lūpu krāsu, šī formula padara rezultātu daudzreiz gaumīgāku.
Lūpu krāsām piemeklēju atbilstošu zīmuli, un tas ir tāpēc, lai mitrinošai lūpu krāsai būta laba bāze pamatā (zīmulis), kas nodrošinās ilgnoturību.
Nude toņa lūpu krāsa (830 Spring in Paris) priekš manis ir mazlietiņ pa gaišu, bet lieliski noderēja mazliet tumšāks lūpu zīmulis (132 Pure Truffle), kas kopā radīja perfekto "nude" toņa lūpu krāsu. Šis lūpu krāsas tonis izteikti patiks gaišas līdz vidējas ādas toņa īpašniecēm, jo nav pārlieku gaišs vai tumšs, tāds ideālais viduscelš.
Savukārt, sarkanā lūpu krāsa (803 Truly Love) ar silto apakštoni izskatīsies īpaši labi silta ādas toņa īpašniecēm, jo tomātu sarkanā piesitiens izcels ādas siltumu un lieliski ieguls gluži kā cimds ar roku. Pašai tik loti iepatikās šī kombinācija (lūpu krāsa + zīmulis 108 Fireball), ka noteikti svētku sezonā nēsāšu ļoti bieži.
Sen nebiju krāsojusi sarkanas lūpas, jo vairāk pieķērusies tiem visiem bēšajiem, bet atlika man nedaudz uzkrāsot košākas lūpas, kā sajūtās "uzziedēju". Šķiet, vairāk izjutu sevi pašu un to brīvību, ko slāpēju brīžiem. Sarkana lūpu krāsa patiešām sniedz uzdrīkstēšanās un brīvības sajūtu.

Kolekcija sniedz vienkārša, tīra un klasiska, bet gaumīga tēla iespaidu, tāpēc īpaši patiks minimālisma cienītājam, kas vēlas piešķirt nelielu rozīnīti ikdienas tēlam. Visvairāk no visas New Classics kolekcijas uzrunāja tieši vaigu sārtums, to lietoju katru dienu. Un, protams, arī sarkanā lūpu krāsa, ka nav pašā kolekcija, bet gan pieejama pamata sortimentā.

Artdeco produktus iespējams iegādāties veikalos Drogas un Douglas.


! rakstā pieminētie produkti ir uzņēmuma piešķirti PR produkti

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan