Maybelline Lasting Drama 24H Carbon Matte acu zīmuļi

05.02.19

Manā uztverē, lai līdz pašai pilnībai izcelt acis un padarītu skatienu dziļāku, grimu izteiksmīgāku, ir jāizmanto acu zīmuļi acs iekšējā līnijā. Zinu, ka ir daudz un dažādi nostāsti un iedomas kāpēc nevajadzētu tā darīt, bet man liekas, ka īpaši jau vakara vai izteikti dramatiskāka grima gadījumā, acu zīmulis nekaitēs, tieši pasniegs rezultātu vēl burvīgāku. Tas ir tas pats, kā uzvilkt smuku tērpu, bet neuzlikt nevienu aksesuāru. Būs jau tik un tā smuki, tomēr ne līdz galam. Vajag mazlietiņ kādu rozīnīti. Un acu grimam, tas ir zīmulis iekšējā līnijā. 
Nu jau pirms kādiem pāris mēnešiem saņēmu izmēģināšanai Maybelline jaunākos acu zīmuļus, kas apsola būt īpaši kremīgi, ūdens noturīgi. Visādā ziņā, tādi, kas dienas laikā nepievils.
Visos šo laiku, katru reizi, kad gribēju padarīt izteiksmīgāku acu grimu, izmantoju tikai šos zīmuļus, un jāsaka, ka tie mani patiešām jauki pārsteidza. Ne visos gadījumos acu zīmuļus lieto tikai iekšējā acs līnijā, daudzi zīmē līnijas lainera vietā, tikai ar parastiem zīmuļiem. Tas parasti izskatās daudz dabiskāk, un jāsaka, ka tas ir labs veids kā sāk trenēt roku, lai labāk iemanītos uzzīmēt jau ar šķidro laineri.
Par Maybelline Lasting Drama 24H Carbon Matte uzreiz varu teikt, ka dēļ to mīkstās formulas un izskrūvējamā mehānisma, nevaru apgalvot, ka šie labi derēs parasto līniju uzzīmēšanai (augšējam plakstiņam). Jo velkot augšējo līniju ir nepieciešams maksimāli spics galiņš, lai līnija nesanāk vienāda platuma visā acs garumā, kas neizskatās īpaši labi. Un otra lieta, šie zīmuļi ne īpaši labi pludinās, tāpēc atkal – ,manā redzējumā, nederēs līniju vilkšanai. 

Toties, iekšējai acs līnijai man ļoti patīk šie zīmuļi, jo ir kremīgi, izteiksmīgi pigmentēti, uzklājot nekairina acis. Ja skatāmies kā uzvedas dienas laikā, tad pēc aptuveni 5-6 stundām līnijas krāsa paliek mazliet blāva, un jau pašā vakarā, pēc 8 stundu nēsāšanas, līnija būs praktiski izzudusi no acs iekšējās līnijas. Ar visu šo, es teikšu, ka tā ir pieklājīga noturība, ka neiztekot un nesmērējot zīmulis turas 5 stundas no vietas. Patiesībā, tas ir diezgan daudz,  tāpēc arī Maybelline Lasting Drama 24H Carbon Matte zīmuļi man ikdienā stāv pa rokai, lai jebkurā brīdī varētu izmantot. 
Visā kolekcijā ir pieejami 5 toņi, un jāsaka, ka pa šo laiku jau izveidojušies stabili savi favorīti, un tie ir: 820 Lapis Navy (tumši zils ar lillā apakštoni) un 850 Teal Amazonite (tirkīza zils). 
Ja gribas sarkanīgi brūnu acu līniju, tad ļoti skaists ir 830 Rusty Terracotta tonis, bet iekšējā līnijā jāuzmanās ar šādu krāsu, var padarīt slimu skatienu. Savukārt ja negribas neko īpaši košu vai spilgtu, bet kaut ko atšķirīgu, tad noteikti iesaku olīvas krāsu 860 Jade Olive. Es maz lietoju šo krāsu, jo uz manās acīm tas pazūd, saplūst vienā kopumā.
810 - 820 - 830 - 850 - 860
Man visvairāk iepatikās zilie toņi, tikai tāpēc, ka tie atsvaidzina teju pašu vienkāršāko acu grimu. Piemēram, uzlieku mazliet mirdzošas krēmveida ēnas, nedaudz ieēnoju locījuma līniju un apakšējo plakstiņu, ievelku tumši zilu acs iekšējo līniju, tuša, un gatavs! Tieši tik vienkārši! Un katru reizi man izsaka komplimentus par acu grimu, jo, kā jau teicu, acis izskatās daudz izteiksmīgākas. 

Savulaik man ļoti patika Catrice mehāniskie zīmuļi, tomēr toņu selekcija vairs nebija tik smuka, tāpēc priecājos par šiem Maybelline acu zīmuļiem. Patīk gan izpildījums, gan lietošana, tāpēc vairāku mēnešu garumā lietoju tikai šos zīmuļus. 

Maybelline Lasting Drama 24H Carbon Matte acu zīmuļi nopērkami veikalos Drogas un interneta veikalos.
Cena: € 4.99


! rakstā pieminētais produkts ir uzņēmuma piešķirts PR produkts

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan