Jautājums-atbilde: matu mazgāšana ar sūkalām

31.01.19

Kā jebkurai statistikas uzskaitošai programmai, arī Blogger piedāvā iespēju redzēt pēc kādām frāzēm un atslēgas vārdiem tiek uzmeklēta mana vietne. Šodien uzķēru interesantu tēmu, ko neesmu aprakstījusi, bet uz to pusi ir bijis minēts - matu mazgāšanas ar sūkalām.
Man radās doma, ka varētu ik pa laikam rakstīt šādus rakstus, kas ir īpaši vadoties tikai pēc tā, ko jūs esat meklējuši. Nezinu cik man bieži izdosies, bet ja būs interesantas tēmas, tad kāpēc gan nē. Ja ir kādi īpaši jautājumi, varat droši ierakstīt arī komentāru sadaļā.
Tātad šodienas tēma - matu mazgāšanas ar piena sūkalām.
Vispirms jau sākšu ar to, ka nekas šausmīgs, drausmīgs vai nepareizs tas nav, un patiešām šāda recepte klejo vēl no mūsu vecvecmammu laika.
No saviem avotiem un stāstiem, ko esmu dzirdējusi, tad piena sūkalas kalpo kā kolosāls matu kopšanas līdzeklis, īpaši tiem, kuri cīnās ar blaugznām, sausiem un trausliem matiem, jo piena sūkalas palīdz stiprināt matus sākot ar matu saknēm līdz pat pašiem galiņiem. Visbiežāk to izmantoja kā skalošanas līdzekli, jo nodrošināja, ka mati pēc tam ir mīksti un vijīgi. Ja audzē garus matus, vērts ņemt vērā arī tautas metodes. 

Ja nedaudz ielūkojamies interneta plašumos uz to, kas tad piena sūkalās ir tik vērtīgs, tad izrādās, ka piena sūkalās ir atrodamas gan organiskās skābes, gan olbaltumvielas, pilns neaizstājamo aminoskābju spektrs, B grupas vitamīni, folskābe, kālijs, kalcijs, fosfors, magnijs, dzelzs u.c. Vesels vērtīgo vielu saraksts. 

Piena sūkalas var pagatavot katrs pats mājas apstākļos, bet tam vajadzēs īstu govs pienu. Piena sūkalas var iegādāties eko tirdziņos un tirgū. Vēl viens variants, var iegādāties arī kosmētikas produktus ar piena sūkalām sastāvā. Lielisks, piemērs, Pien- produkcija.
Pien- Dairy Spa šampūns ar sūkalām jums nodrošinās tieši visu to, kas nepieciešams, pietam atvieglojot dzīvi un ietaupot laiku uz sūkalu pagatavošanu un izmantošanu. Šampūns uzreiz sniegs attīrīšanu, mitrināšanu un visu to, kas nepieciešams. Cik atceros, pēc lietošanas mati bija gana mīksti, bet ja ir gari un gana pinkaini mati, tad iesaku paķert arī Pien-kondicionieri, jo maniem vidēji garajiem matiem nevajadzēja, bet gariem matiem bez kondicioniera netikt.

Ļoti ašs, bet gana konkrēts raksts par tiešām efektīgu latvju tautas skaistuma noslēpuma recepti. Es ceru, ka jums bija interesanti un ja ir vēl līdzīgas tēmas vai jautājumi kas interesē, droši rakstiet, parunāsimies. 

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan