Top 3 sarkanās lūpu krāsas (ne tikai Valentīndienai)

12.02.19

Lai arī ko neteiktu par februāri un Valentīndienu, man liekas, ka savā veidā jau februāris tā arī paiet virmojot un mutuļojot sarkano un rozā krāsu ieskauts, tāpēc nekādi nepārsteidz, ka februārī pieaug vēlme nēsāt sarkanas lūpu krāsas. Piedāvājums sarkanajiem toņiem ir galvu reibinošs (tiešā nozīmē), un lai saprastu kādu formulu, toni izvēlēties, tas var prasīt sava veida galvas sāpes.
Es nolēmu apkopot savus pašus ejošos sarkanos toņus, un lai arī manā kosmētikas klāstā ir daudz vairāk sarkanās lūpu krāsas, bet uzskatu, ka pašas labākās tik un tā paliks tās, kuras nēsāju visbiežāk, kā izejamās reizēs, tā arī ikdienas sadzīvē.
MAC Retro Matte Lipstick | Ruby Woo matēta lūpu krāsa: pasaules mērogā zināma lūpu krāsa, ko nēsā un lieto pat ļoti daudzas slavenības (Rianna, Mailija Sairusa u.c.). Un nav jau nekāds brīnums, kādēļ tonis Ruby Woo ir tik iecienīts, jo ne tikai universālais tonis, kas piestāv teju visiem ādas toņiem, bet galvenokārt, izpildījums Ruby Woo padara par vienu no labākajām sarkanām lūpu krāsām.
Ruby Woo formula vairāk atgādina miksējumu “mazāk krēmīguma-vairāk pigmenta”, tāpēc uzklājot liekas sausa, bet pigmentēta. Respektīvi, kad lūpu krāsu klāj uz lūpām, tā šķietami klājas nevienmērīgi, jo tā kā “ķeras”, bet patiesībā pigmentu daudzums pilnīgi mierīgi nodrošina intensīvu un skaistu klājumu.
Es pamatā nedaudz iezīmēju lūpu zīmuli, bet arī pašai lūpai krāsai ir patiesi lieliska noturība, jo visas dienas garumā nākas pavisam minimāli atsvaidzināt tikai lūpu centra daļu, jo pēc ēšanas pauzes mazdrusciņ noiet nost produkts, betā tā, lūpu krāsa nekur neizplūst nesmērējas.

MAC dekoratīvo kosmētiku var iegādāties U/V Stockmann, veikalos Douglas

Artdeco Perfect Color Lipstick lūpu krāsa | 803 Truly Love: ne vienmēr un visos gadījumos matētās lūpu krāsas ir tās labākās, jo gadījumos kad ir sausas lūpas, matēta lūpu krāsa tās izsausinās pamatīgāk, un vairākas dienas no vietas nevarēs uzkrāsot matētu lūpu krāsu, tas vienkārši sagādās diskomfortu. Tāpēc šādiem gadījumiem, ja gribas noturīgu, bet vairāk mitrinošu formulu, tad varu ieteikt Artdeco Perfect Color sērijas lūpu krāsu. No sarkanajiem, manā kolekcijā ir tonis 803 Truly Love, kas ir ļoti burvīgs silti sarkanīgs un sulīgs tonis.

Pats labākais, kāpēc izvēlos tieši šo kā vienu no TOP labākajām lūpu krāsām, tieši mitrinošajā segmentā, Perfect Color formulas lūpu krāsas atgādina krēma-gela sajaukumu, kas nozīmē, ka gels nodrošina labāku saķeri ar lūpu virsmu, tāpēc nekur neiztecēs vai neizsmērēsies, un nodrošinās ilgstošu noturību. Ja Truly Love liekas pārāk silts tonis, vai arī interesē citas krāsas izņemot sarkanie, tad visu plašo piedāvājumu var aplūkot veikalu Drogas un Douglas plauktos.
Douglas Ultimate Matte škidrā lūpu krāsa | 07 Glam Challenge: škidrā lūpu krāsa, kas solās turēties uz lūpām daudzu stundu garumā. Vispār, man jau ļoti patīk šķidrās lūpu krāsas, jo ar tām ir viegli strādāt un noturība salīdzinājumā ar parastajām lūpu krāsām ir daudz jaudīgāka. 

Ultimate Matte šķidrā lūpu krāsa piedāvā patiešām ļoti parocīgu un precīzu aplikatoru, kas nav nedz par mazu vai strupu, tāpēc ļauj ātri un operatīvi iezīmēt vēlamo kontūru. Tomēr, ja nav stipra pārliecība par līniju zīmēšanu, tad iesaku pirms tam ieskicēt robežas ar atbilstošas krāsas lūpu zīmuli. Šķidrai lūpu krāsai ir patīkams, mazliet uzkrītošs aromāts. Lai pilnībā uzkrāsotu lūpas, pietiek ar vienu aplikatora vilcienu, kas patiešām ir iespaidīgi, jo nodrošina, ka produktam ir maz patēriņš. Uzklājot uzreiz var pamanīt, ka lūpu krāsai ir plāna, šķidra konsistence, betā nožūst teju 60 sekunžu laikā, sniedzot pilnībā matētu un komfortablu sarkanu lūpu efektu. 

Nav lipīgas sajūtas, krāsa mazliet atspiežas pret salveti, bet nekas pārmērīgs. Ļoti patīk gan kā izskatās, gan uzvedas, tāpēc ja gribas skaistu, piesātinātu, bagāta pigmenta vēsas nokrāsas lūpu krāsu, tad noteikti iesaku uzmeklēt Douglas Ultimate Matte škidro lūpu krāsu. Atkārtošos, ka tonis saucas 07 Glam Challenge. Douglas Makeup produktus iespējams iegādāties tikai veikalos Douglas.
Artdeco - MAC - Douglas Make - Up
Trīs ļoti skaistas, atšķirīgas lūpu krāsas. Kaut kā sanāk, ka visvairāk pati nēsāju tikai matētas lūpu krāsas, tāpēc nav nekāds pārsteigums, ka vairāk ieteicu tieši matētās formulas, tomēr arī man ir brīži (īpaši šoziem), kad prasās kaut kas saudzējošāks un mitrinošāks, tāpēc arī padalījos ar savu mitrinošās lūpu krāsas favorītu.Ja meklēsiet sarkanās lūpu krāsas par godu 14. februārim, tad ceru, ka kaut kādā mērā noderēs šis raksts.
Vēlu katram skaistu un mīļu 14. februāra datumu. Nav nozīmes, ko saka apkārtējie, jūs paši izlemjat savu svētkus. Ja gribas skaistus brīžus, tad sviniet neklausoties, ko saka citi. Sviniet, kaut katru dienu, un nozīmes mīlestību pret kādu citu vai sevi. Mīlestība ir mīlestība; un lai mīlētu kādu citu, patiesi īsti, vispirms jāiemīl sevi.
Jauku dienu!

! rakstā pieminētais produkts ir uzņēmuma piešķirts PR produkts

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan