Uzacu flomāsters ātram un precīzam rezultātam – Maybelline Brow Tattoo

21.11.18

Vairākus mēnešus biju domājusi par to, ka gribētu uzrakstīt par savu uzacu “režīmu”. Likšu to lielās pēdiņās, jo nekāda īpaša režīma nav, bet, ja lieto konkrētus produktus nemainot tos vairāk kā gadu, tas liecina, ka ir atrasts savs ride or die.
Un tad domājot, kāpēc, lai rakstu par diviem produktiem, kas burtiski ir mana ikdienas neatņemama sastāvdaļa, saņēmu sūtījumā jaunās Maybelline Brow Tattoo uzacu tintes/flomāsterus. Un kopš dienas, kad izmēģināju Maybelline uzacu flomāsteri, es vairs nelietoju savu ilgo favorītu NYX PMU Precision Brown Pencil (Taupe) uzacu zīmuli.
Man jau liekas, ka tas patiešām ir kaut kas grandiozs, tāpēc, ka, ja gada laikā nebija neviens ievērības cienīgs produkts, kas efekta ziņā varētu aizvietot manu iemīļoto uzacu produktu, un te vienā dienā viss mainījās, tas ir kaut kas tāds, par ko noteikti nevar klusēt.
Jaunais Maybelline Tattoo Brow ir Microblade zīmulis ir mikrobleidinga iedvesmots produkts, kas ļauj izveidot dabiska, tīra, akurāta efekta uzacis, kādas parasti iegūst pēc mikrobleidinga procedūras. Mikrobleidings ir uzacu tetovēšana matiņu tehnikā, vismaz tāda ir man pieejamā informācija. Neesmu pārzinātāja sājā jomā līdz niansēm, tāpēc labojiet, ja kļūdos.
Lai vai kā, TattooBrow birstīte ar četriem zobiņiem atgādina dakšiņu, kas nodrošina, lai zīmējot uzacu formu, aizpildot iztrūkstošos matiņus, efekts būtu maksimāli dabiskāks un neuzkrītošāks.
Pirms tam biju mēģinājusi viena cita zīmola līdzīgu produktu, nepatika, bet izmēģinot Maybelline Brow Tattoo, es biju sajūsmā, ka kopš tās dienas nelietoju vairs savu iepriekšējo uzacu zīmuli.
Man no dabas ir dotas gana labas savas uzacis, bet vietām prasās nedaudz vairāk izzīmēt vietiņas, tāpēc smalkais aplikators un mēreni intensīvais pigments ļauj ļoti ātri un precīzi piezīmēt uzacis, lai tās ir līdz pilnībai skaistas.
PIRMS - PĒC
Pirms Brow Tatto lietošanas nedaudz izķemmēju uzacis, lai saprotu, kur piekrāsot, tad aizpildu vajadzīgas vietas. Darboties ar šo zīmuli/flomāsteri ir ļoti ātri, man nepieciešamas no rīta vien nieka 3 minūtes un uzacis gatavas.
Rezultāts sanāk ļoti akurāts, precīzs un tīrs. Uzacis izskatās perfekti definētas. Pašas beigās nofiksēju nedaudz matiņus ar fiksācijas želeju no NYX PMU.
Kaut kur redzēju informāciju, ka pēc Brow Tattoo paliek kaut kādas zilganzaļas pēdas. Jā un nē. Ja dienas laikā berzēsiet uzacis, tad pie ādas paliks pieķēries zilganzaļš pigments, bet ņemot nost kosmētiku, nekādas pēdas nepaliek.
Nav nozīmes cik mierīgs vai košs grims, uzacu flomāsters sniedz pašu pilnību
Savām uzacīm izmantoju Medium Brown toni, kas vairāk ar siltu apakštoni un man, kā sarkanbrūnai matu īpašniecei, der lieliski. Neesmu pārliecināta, cik ilgam laikam iet viens šāds flomāsteris, bet pagaidām lietoju 2 nedēļas gandrīz dien dienā un flomāsteris nav nedz palicis sausāks vai blāvāks.
Brow Tattoo flomāsters priekš manis ir pēdējā laika labākais atklājums, un, ja jums gribas izmēģināt kaut ko jaunu uzacīm, pilnīgi ar abām rokām gaisā un sajūsmas pacilātā balsī saku, ka noteikti šis ir jāizmēģina!

Maybelline Brow Tattoo iespējams iegādāties veikalos Drogas un internetā. Cena: 10.99 €


! rakstā pieminētie produkti ir uzņēmuma piešķirti PR produkti

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan