No dienas uz vakara grimu ar vienu ēnu paleti - L'Oreal Cherry My Cheri

19.10.18

Šoruden L'Oreal Paris dekoratīvās kosmētikas sortimentā pievienoja jaunu un satraucošu pārsteigumu: Cherry My Cheri Mega acu ēnu paleti, kas uzreiz uzrunāja ar savu tonalitāti: persiki, mirdzoši bronzas un šampanieša, silti violeti rozīgi toņi utt. Protams, nevar nepieminēt arī piemīlīgo sarkanā zelta krāsas detaļas, kas tā vien liek pievērst īpašu uzmanību.
Līdz šim, man kārtīgi ir patikušas tikai nedaudzas ēnas no L'Oreal piedāvājuma, tāpēc nolēmu sevi izaicināt, izveidojot divus grimus - dienai un vakaram, lai pārbaudītu, vai šī ir palete, kas būs pats labākais sabiedrotais ikdienas dzīves situācijās. Tāpēc raksta turpinājumā parādīšu, ko ar šo paleti varēja izveidot, kā tā strādā, un uzzināt manu kopējo vērtējumu par šo rudens svaigumu.
Papildus tam, pieminēšu vēl pāris L'Oreal Paris rudens jaunumus no dekoratīvās kosmētikas, tāpēc noteikti lasiet tālāk.
L'Oreal Paris Cherry My Cheri paletē ir 16 acu ēnu toņi, no kuriem: 10 mirdzoši, 6 matēti. Ļoti patīk, ka ir relatīvi daudz matētu ēnu toņu, bet noteikti trūkst melns vai melni pelēks, jo tas tumšajiem grimiem dotu iespēju izskatu padarīt nedaudz dramatiskāku un vairāk piesātinātu. Ja komentēt par mirdzošajiem toņiem, tad nedaudz krīt acīs tas, ka vienā paletē ir 3 gandrīz vienāda bēšuma mirdzoši toņi, bet dabiski starojošam ikdienas grimam gaišie toņi vienmēr noder, ka varbūt pat labāk, ja triumfē šampanieša bēšās ēnas.

Ļoti neierasti, ka dažiem toņiem ir aromāts. Ēnas nesmaržo pēc ķiršiem, drīzāk pēc persikiem, kas man pat nedaudz mulsina, ja reiz palete ir Cherry My Cheri. Bet, tik un tā, ir interesanti smaržot ēnas, jo slaveno Too Faced Sweet Peach paleti es neesmu turējusi rokās un smaržojusi.

"Soft Peach"
Izlēmu veidot tādu grimu, kas nav pārlieku dabisks, bet ne arī pārāk ikdienišķs, jo citādi neredzēs nekādu efektu. Ļoti viegls acu grims, kas prasīja 3 ēnu toņus: locījuma līnijai smilšu pelēkbrūnais tonis, pa visu plakstiņu persiku tonis, un augšējo/apakšējo skropstu līnijai pats tumšākais brūni matētais tonis.

Soft Peach tēlam kā pamatu izmantoju baltu krēmveida ēnu, lai padarītu bēšās ēnas daudz uzkrītošākas un intensīvākas. Uzklājās ēnas vienmērīgi, daudz pludināt nav nepieciešams. Dienas acu grimu izveidot būs ļoti viegli.

"Dark Cherry"
Vakara grimam man būtu nedaudz gribējies, lai ēnas klātos intensīvāk, jo ievēroju, ka, lai arī uz otas ēnas ņemas smuki, pigments redzams, līdz ko klāj uz acīm, pigments izšķīst. Šķiet, ka ēnas ir "plānas". Cilvēkiem, kuri baidās no intensīvām ēnām, šī labi ļauj mācīties tehniku, bet priekš manis, esmu pieradusi lietot biezākas ēnas, kas uzklājot uzreiz dod wooow pigmentāciju.
Bet, kā var redzēt, arī priekš maiga vakara varianta Cherry My Cheri palete var izmantot.

Kopumā par ēnām man jāsaka, ka ar tām ir viegli strādāt, jāatceras, ka ne visi toņi būs intensīvi, uz plakstiņiem vairāk vajadzētu uztapināšanas metodē strādāt, bet beigās efekts būs smuks. Mani šajā paletē vairāk uzrunāja matētie toņi, jo mirdzošajiem nedaudz trūka intensitāte, bet paskaidrošu, ka tas ir tāpēc, ka ikdienā tik ļoti esmu pieradusi pie Morphe x Jaclyn Hill paletes, kur sausās ēnas klājas tik intensīvi kā šķidrais metāls, tāpēc nav korekti mirdzošus toņus pat salīdzināt. Matētie ir forši un universāli daudziem grimiem kā labs pamats.

Cherry My Cheri Eyeshadow Mega acu ēnu palete ir tikai ekskluzīvi pieejama interneta veikalā mylook.lv (spiežam uz linku, ja interesē iegāde un cena)

Bet, neskaitot acu ēnu paletei, šoreiz nedaudz pastāstīšu arī par citiem rudens jaunumiem no L'Oreal, ko izmēģināju. Vispirms pieminēšu Unlimited skropstu tušu, kurai ir ieliecams kātiņš, kas atvieglo tušas uzklāšanu un pasargā no nosmērētas sejas/deguna, kas mēdz notikt, kamēr uzklāj tušu.
Unlimited tušai tiešām ir ļoti foršs kātiņš, kas pirmajā brīdī liekas pārāk savādi, bet patiesībā ir riktīgi stilīgi un kapitāli atvieglo skropstu tušas uzklāšanu. Tušai ir laba birstīte, kas tiešā veidā sniedz smuku pagarinājumu Skropstas ir atdalītas un intensīvi pagarinātas. Vienīgi, man nedaudz vajadzēja pieķemmēt apakšējās skropstas, jo nedaudz pa daudz saķepināja, bet augšējām der ideāli.

Les Chocolates sķidrā lūpu krāsa: augstāk redzamajā grimā izmantoju toni 868 Cocoa Crush, kas ir ultra tumši ķiršu sarkans, ar lillīgu apakštoni. Ļoti skaista, dziļa un tumša krāsa, kas neatstāj vienaldzīgu, un, man šķiet, ideāli gāja kopā ar tumšo Cherry My Cheri acu ēnu grima tēla konceptu.
Pirms tik tumša toņa uzklāšanas, izmantoju pieskaņotu zīmuli īpaši kontūrai, jo katra kļūda ir no svara. Bet pēc tam, jau uzklājot, secināju, ka klājas samērā vienmērīgi, krēmīgi. Uz lūpām neatstāj sausinošu sajūtu, lai gan nožūst matēta. Nēsājas komfortabli, bet var noberzties nost gana ātri, bet tas ir dēļ violetā pigmenta, kas vienmēr būs viskaprīzākais. Man ir vēl viens tumši sarkans Box Of Chocolates tonis, kas uz lūpām turas izcili labi. Lillīgie vienmēr būs nedaudz atšķirīgi, bet visā visumā, šis lillīgais tonis pierādīja sevi godam, un ir bijuši trakāki gadījumi, tāpēc labāk jūs pabrīdinu, ka nodils ātrāk nost kā citi, bet smuki izskatās uzklājot. Kā reiz, tāds kārtīgs rudens/ziema tonis.

---
Man ļoti patīk atklāt jaunas un foršas lietas, un jāsaka, ka arvien vairāk priecājos par to cik L'Oreal Paris dekoratīvās kosmētikas sortiments ir pieaudzis, piedāvājot modernus, interesantus un jaunus produktus.Un visi šie rakstā pieminētie rudens jaunumi to lieliski pierāda!


! rakstā pieminētie produkti ir uzņēmuma piešķirti PR produkti

2 komentāri:

  1. Kad ieraudzīju tās ēnas, pirmā doma bija - NYX... Drusku pašpikojuši šo to.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Iepakojums patiešām ir tāds pats kā Ultimate paletēm no NYX PMU, bet es to drīzāk izskaidrošu, ka pasūtīts produkts ir tieši tajā pašā ražotnē, kur NYX ražoja, tāpēc iepakojumi ir ļoti līdzīgi :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan