Starojošs grims vasarai

14.06.18

Ir tādi grimi, kuri tik labi sanāk, ka gribas uzklāt atkal un atkal. Tādi, kas aizņem maz laika, bet izskatās, ka būtu veltīts milzum daudz laika. Pāris knifiņi un šādu grimu ir elementāri iegūt. Grims, ko noteikti var nēsāt katru dienu un kas neapnīk. Pie šī grima var likt teju jebkādu lūpu spīdumu, lūpu krāsu vai ko citu. Un šie toņi, kurus izmantoju, piestāvēs pilnīgi visiem ādas tipiem.
Par sejas pamatu es padziļināti nerakstīšu, jo nekas īpaši nav mainījies. Uz šo brīdi, vienkārši, esmu pārgājusi uz savu vasaras tonālo krēmu - NYX Total Drop Foundation. Mans tonis pašlaik ir 10 Buff. Patīk tāpēc, ka ir viegls, bet labi maskē, uz ādas izskatās dabiski. Fiksēju, protams, ar pūderi, lai turas visas dienas garumā, un pat dienas beigās tonālais uz ādas uzvedas labi. Vairāk patiks visiem tiem, kuriem ir kombinēta sejas āda un patīk matētas ādas efekts.

Vasaras saulainuma efektam izmantoju sen aizmirsto Anastasia Beverly Hills konturēšanas paleti. Tagad, kad esmu iesauļojusies, izmantoju kombināciju Fawn+Havana. Kopā sanāk tāds konturēts/ iesauļotas ādas efekts.

Starojošam ādas efektam izmantoju NYX Born To Glow izgaismotāju paleti. Es izmantoju bāli zeltaino un zeltaino toni kopā. Bet, ja šīs konkrētās paletes nav, var izmantot arī NYX Strobe Of Genius paleti, tur arī ir ļoti tuvu līdzīgi izgaismojošie toņi.
Izgaismotāju liku uz vaigu kauliem, zem uzacs, acu kaktiņos, uz virslūpas ieloces un deguna kaula. Jo vairāk liksiet izgaismotāju dažādās sejas vietās, jo dabiskāks un starojošāks koptēls izdosies!
Lai arī izskatās, ka acīm varbūt veltīts daudz laika - nekā! Uzliku lieliskās Lid Lingerie krēmveida ēnas, kas apvieno gan bāzes, gan ēnu funkciju, perfekti pludinās un izskatās ļoti labi. Mans absolūts favorīts ir 02 Sweet Cloud tonis.
Pa virsu krēmveida ēnām, lai jaudīgāks izskats, uzliku Shimmer Down pigmentu, kura skaistumu šajās bildēs nemaz nevar parādīt. Tonis Salmon ir perfekts bronzīgi brūnais tonis, kas piestāvēs teju katram ādas tonim. Protams, kā jau birstošam pigmentam, apakšā liku Glitter Primer bāzi, lai turas visas dienas garumā. Kā izskatās pats pigments, var aplūkot manā iepriekšējā rakstā.
Apakšējai skropstu līnijai uzliku vasarīgi zaļo acu zīmuli no Slide On Glide On sērijas. Tonis saucas Tropical Green. Man ļoti patīk šie zīmuļi, jo ir mīksti kā sviests, bet kad nofiksējas, turas visas dienas garumā neizsmērējoties.

Uz lūpām man bija pavisam vienkārša kombinācija: bēšs lūpu zīmulis un spīdīgs duohroms lūpu spīdums. Apakšā liku zīmuli tāpēc, lai labāk turas, un ir iespēja nedaudz piezīmēt lūpu kontūru sev vēlamā veidā. (ak šie mazie triki, haha)

Un tas arī viss! Man pašai ļoti patīk šis grims, laikam tāpēc esmu to atkārtoti likusi vismaz 5-6 reizes. Lai gan parasti vienu un to pašu uzlieku, maksimums, vien 2 reizes. Un kā jau sākumā teicu, ka jums liekas, ka gribas uz lūpām kaut ko košāku, droši! Šim koptēlam piestāv pilnīgi visi lūpu toņi, sākot ar neona košiem, līdz pat ļoti tumšiem.


Grimā izmantoto produktu saraksts:
NYX Professional Makeup Total Control Drop tonālais krēms | 10 Buff
Catrice Liquid Canouflage kosnīleris | 020
NYX Professional Makeup Stay Matte Powder pūderis | Medium Beige
Anastasia Beverly Hills Contour palete | Fawn + Havana
NYX Professional Makeup  Sweet Cheeks vaigu sārtumu palete
NYX Professional Makeup  Born To Glow izgaismotāju palete
NYX Professional Makeup  Precision Brow uzacu zīmulis | Taupe
NYX Professional Makeup  Control Freak uzacu želeja
NYX Professional Makeup  Lid Lingerie krēmveida acu ēnas | Sweet Cloud
NYX Professional Makeup Shimmer Down Pigment | Salmon
Maybelline Lash Sensational Intense Black skropstu tuša*
NYX Professional Makeup Slide On lūpu zīmulis |Nude Suede Shoes
NYX Professional Makeup Duo Chromatic lūpu spīdums | Spring It On

! produkti, kas atzīmēti ar * ir uzņēmumu piešķirti PR produktu paraugi

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan