Mēneša atskaite: maijs

07.06.18

Maijs bijis īsti svētīgs mēnesis, kad saules daudzums un dabas krāšņums ikvienu lutināja. Viss tik skaisti ziedēja, bija iespēja iegūt jau zeltainu iedegumu. Un liekas, ka šādos laikapstākļos pazūd visas raizes un rūpes. Liekas, ka lietas tiek vieglāk uztvertas, un cilvēki sasvstarpēji paliek laiskāki un miermīlīgāki. Vismaz ikkatram no mums, maijs nesa mazliet piliena atvaļinājuma garšas un sajūtas. Šīs sajūtas bija ne tikai jūtamas, bet arī sataustāmas, jo pēc sevis ievēroju, kad pamosties saules staru ieskauts, liekas, diena izvēršas labāk. Gribas uzvilkt kaut ko neierasti sievišķīgu un krāsainu, jo piegriezušies tie melnbaltie toņi. Arī kosmētikas skatījumā, nevienu maija dienu neuzliku bēšas matētas lūpu krāsas, no kurām ziemā vai teju atkauties nevarēju. Tagad gribējās visu košu, sulīgu un garšīgu.
Favorīti
Makeup Forever Flexi Gloss lūpu spīdums | 400 (ceļojuma izmērs): šo lūpu spīdumu saņēmu dāvanu maisiņā, kad biju aprīlī uz Lipsticknick meistarklasi. Sākumā domāju, kur tādu košu spīdumu likšu, bet kad pamēģināju - iemīlējos. 
Spīdumam ir ārkārtīgi parocīgs, lāpstiņas tipa aplikators, kas veikli ļauj piekļūt lūpu kontūras līnijām. Ir piesātināta krāsu atdeve, kas nozīmē, ka produktu vienai reizei nevajag daudz. Ja uzklājot ir nedaudz lipīga sajūta, tad tā nav traucējoša, jo tas gēlveida vieglais lipīgums drīzāk rūpējas, lai neizplūst ārpus līnijām un turas vairāku stundu garumā. Pat tad, kad spīdums jau nogājis, uz lūpām paliek smuks, viegli ietonēts lūpu efekts. Noteikti turpināšu lietot, līdz izlietošu pavisam. 
NYX Professional Makeup Shimmer Down Pigment spīdums | Salmon: es sen nebiju saņēmusi tik daudz komplimentus un jautājumus par vienu acu produktu. Protams, ko tur brīnīties, ja runājam par šo skaistumu, tad jebkuram rastos jautājumi. Shimmer Down Pigment spīdumi ir smalka maluma gliteri, bet tādi, kurus mierīgi var nēsāt ikdienā, un uz acīm tie izskatīsies kā parastas spīdīgas ēnas.
Lai arī pigmentam ir birstoša formula, man tas nerada nekādas problēmas. Sākumā uzlieku gliteru praimeri no NYX, un tad ar viegli pūkainu, sintētisko sariņu otiņu, uztapinu virsū produktu. Un viss gatavs! Lieko, kas nobiris, noslauku, bet toties acu grims nekur nepazudīs. 
Tonim Slamon ir perfekta bronzas, zelta kombinācija, kas izcili izskatīsies pilnīgi visiem ādas toņiem. Viens no pēdējā laika izcilākajiem NYX atklājumiem! Un noteikti vēl gribu piebilst, ka šis viens tilpums kalpos mūžīgi, jo vispār nevaru iedomāties, kā šādu iepakojumu var izlietot līdz beigām, pat, ja liek katru dienu vienu un to pašu.

L'Oreal La Vie En Glow izgaismotāju palete | 02: 4 toņi, kas piedāvā iegūt dabisku un starojošu seju. Visi toņi ir ļoti krēmīgi, klājas ļoti vienmērīgi, uz ādas izskatās īpaši smuki. Man patīk, ka šos pūderus var lietot ne tikai kā sejas izgaismotāju, bet arī mirdzošas ēnas. Visu maija mēnesi lietoju tikai šo paleti, kas jau vien pierāda, ka tā tiešām ir ļoti forša. No visiem 4 toņiem, visvairāk lietoju Oh My Gold un Bronze Glaze toņus.

Izlietotie produkti
Artdeco Clear Lash&Brow Gel želeja: biju izlietojusi veselus divus iepakojumus, bet nolēmu, ka laiks pamēģināt kaut ko citu. Bet šī ir ļoti laba želeja, kas matiņus nofiksēs izcili labi, ka nekustās no vietas.
Mizon Hyaluronic Acid 100 serums sejas ādai: šo serumu man ieteica kolēģe, par ko esmu ārkārtīgi pateicīga, jo tiešām, tas ir tas serums, kas pilda solīto, un pat ilgtermiņā rada ievērojamas atšķirības. Ne tikai tas, ka serums jaudīgi absorbējas ādā un sniedz labu mitrināšu, bet ilgtermiņā var novērot, ka sejas ovāls paliek stingrāks un ādas stāvoklis jūtami uzlabojas.
Maybelline Superstay 24H tonālais krēms: lai arī man nedaudz bija problēmas ar toņu pielāgošanu, visā visumā, man produkts patika. Formula ir bieza, krēmīga un nedaudz lipīga, tāpēc fiksēju ar pūderi. Bet, tā kā tonālajam krēmam ir lieliska sedzamība, tad visas pārējās nianses vairs nav tik svarīgas.
Syoss Color Refreshener tonētājs matiem: tik daudz jau rakstīts, ka vairs nav vērts piebilst. Es gan tagad lietoju nedaudz cita zīmola tonētājus, bet Syoss putas vienmēr paliks kā kulta klasika, jo tās ir viegli lietot, veikli pielīdzina matu krāsu un turas vairākas mazgāšanas reizes.
Čistaja Ļiņija Fitobaņa skrubis ķermenim: kad man vajadzēja jaunu skrubi, paskatījos visu piedāvājuma plauktu un secināju, ka pēc apraksta patiks šis. Un tā arī bija, jo smaržo pēc skuju ekstrakta produkta, ko savulaik tik daudziem lika vannas ūdenim klāt. Skrubim ir vidēji abrazīvas daļiņas, kas netraumē ādu, bet labi noņem lieko un sniedz ādai samtainu gludumu.
L'Oreal La Palette Nude acu ēnu palete: pāris gadus atpakaļ šo paleti dēvēju kā labāko ēnu paleti, kādu esmu lietojusi, bet šodien tā dodas jau prom, jo praktiski to vairs neaiztieku, un pa šo laiku, pamēģinot citu brendu ēnas, saprotu, ka tās tomēr nav tik labas kā man gribētos. Uz šo brīdi, vismīļākā pamatēnu palete man ir NYX Professional Makeup Lid Lingerie palete.

Mēneša atskaitei tas arī viss. Nākošais raksts būs par 5 jaunumiem skaistumplauktā, un tad priecēšu ar jaunu meikapa ierakstu! Noteikti rakstiet komentārus, ja rodas jautājumi, un tad jau līdz nākošajam rakstam! --Zanda

6 komentāri:

  1. Ko plāno lietot Artdeco Clear Lash&Brow Gel želejas vietā? Man tieši izbeigusies uzacu želeja un meklēju citu.
    Un kā tu kombinē izgaismotāju paletes toņus- katru reizi izmanto vienu vai miksē? Un labprāt redzētu kādā rakstā, kāds izskatās rezultāts uz sejas ;)

    AtbildētDzēst
  2. Tagad lietoju NYX Control Freak želeju, tā ir daudz vieglāka pēc sajutām, bet arī labi fiksē.
    Es kombinēju tieši tos abus divus, kurus minēju augstāk, jo gaišais man ir pa baltu, bet bronzīgais pa tumšu, tāpēc kopā ideāli.
    Drīzumā būs meikapa ieraksts kur izmantošu vairākus loreal jaunumus, un tad noteikti atradīšu visu paletes skaistumu pielietojumā :)

    AtbildētDzēst
  3. Kur var iegādāties Mizon serumu?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Interneta veikalos vai pie mums Mimiko veikalos, kur tirgo korejiešu kosmētiku :)

      Dzēst
  4. Vai šos nyx gliterēnas var lietot arī bez gliteru bāzes?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Diemžēl nevar gan, nobirs nost un visa seja būs gliteros :/

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan