Krāsaini izgaismotāji: NYX Professional Makeup un Makeup Revolution

27.07.17

Kāda sakritība, ka šis un iepriekšējais raksts ir par izgaismotājiem. Bet kā tad vasara bez izgaismotājiem? Man liekas, šis īstais laiks, kad nedaudz ļaut vaļu iespējām un krāsām. Ja Becca Champagne Pop un Prosseco Pop ir vairāk klasiski zelta/persiku toņu, tad šajā rakstā parunāšu nedaudz par krāsainiem izgaismotājiem. Uzreiz varu pateikt, nevajag baidīties no zila, rozā vai pat dzeltena izgaismotāja. Galvenais ir saprast kāds kuram vairāk patiks un piestāvēs.
Izgaismotājs ir domāts tam, lai ar gaismas palīdzību "paceltu" konkrētas sejas zonas. Visbiežāk var redzēt, ka tie ir vaigu kauli, uzacs kauls, kupidona ieloks. Protams, var izgaismotāju lietot arī uz degungala, bet tur jāskatās pēc deguna formas. Ja gribas ekstra mirdzumu, tad ar lielu otu var klāt arī uz pašiem vaigiem vai pieres, tad tas vairāk jau būs kā strobings.

Ir jāsaprot arī ādas tips, jo kombinētas ādas īpašniecēm nebūtu ieteicams izgaismot pieri, jo tāpat skaidrs, ka dienas laikā izdaloties sebumam seja tik un tā sāks spīdēt. Tas pats ar zodu. Lai arī cik smuki izskatās, pastaigājiet pāris stundas matētas un eļļas izdarīs visu darbu mūsu vietā. Sausai/normālais ādai tādā ziņā ir diezgan viegli, ja gribās var lietot izgaismojošus gelus, izgaismojošus pūderus un visu pārējo.
Protams, ja jums ir kombinēta sejas āda un gribas mirdzēt (mans gadījums), tad es saku: "ejiet un dariet!", jo kāpēc gan ne. Mēs jau neko nezaudējam lietojot izgaismotāju. Jā, dienas laikā mana seja spīd diezgan dramatiski, bet ar absorbējošiem papīrīšiem noņemot lieko, varu priecāties tālāk par burvīgi vizuļojošiem vaidziņiem un vaigu kauliem.

Tagad, kad lielos elpas vilcienos parunāts par izgaimošanu kā tādu, tad ķeršos pie pašiem produktiem. Nekad nebūtu domājusies, ka man iepatiksies ideja par krāsainiem izgaismotājiem, jo tas varavīksnes izgaismotājs, kas iemantoja pagājušajā gadā milzu popularitāti, man ļoti nepatika. Bildēm, festivāla tipa grimiem bija smuki, bet ikdienas pielietojuma nebija nekāda. Vismaz man radās tāds iespaids.

NYX Professional Makeup Duo Chromatic Illuminating Powder izgaismotājs
Tonis Twilight Tint ir savienojums starp balto un zilo pigmentu, kas nozīmē uzklājot uz ādas tas dod vēsu toni. Līdz ar to šis tonis vairāk derēs gaišas ādas īpašniecēm ar vēsu apakštoni. Ja gadījumā gribas iegūt gaišzilu, apsaldējumam līdzīgu izgaismošanu, tad var lietot arī cilvēki ar siltu (dzeltenu) ādas apakštoni.
NYX Professional Makeup Duo Chromatic sērijā piedāvā kopumā 5 dažādas krāsas. Universālākais no visiem būs Snow Rose, jo tur ir savienoti rozā un lillā krāsu pigmenti. Pēc apraksta liekas kaut kas nesmuks, bet ticiet man - dzīvē tas izgaismotājs izskatās kolosāli!
Kas man ļoti patīk šajos NYX Professional Makeup izgaismotājā? Tiem ir ļoti samtaina un vienmērīga tekstūra. Uzklājot tie sākumā liekas absolūti nemanāmi, bet līdz ko saskaras ar saules stariem, tā āda sāk satriecoši vizuļot. Tā kā šis tonis noteikti nav manējais, tad uzdāvināju citam cilvēkam, un jāsaka, ka ieraugot kā tas spēlējas gaismas staros, es biju sajūsmā.

Makeup Revolution Vivid Baked izgaismotāji
Lūdzu, sakiet, ka es jau esmu apnikusi ar šo izgaismotāju slavēšanu savā blogā. Mazāk gan ir runāts par rozā toni, bet par dzelteno esmu jau paspējusi atrādīt grima ierakstā un iekļaut maija mēneša favorītos. Bet ko var darīt, ka man tie tik ļoti patīk, ka vēlos stāstīt tā, lai teju visi zina par šo satriecošo dārgumu?
Tātad, šie ir cepti, kas nozīmē ļoti mīksti un samtaini, izgaismotāji. Tiek piedāvāti 2 toņi - Peach Lights (rozā/persiku) un Golden Lights (zelta/dzeltens).

Sākšu stāstīt par Golden Lights, jo to lietoju vairāk. Kad pirmo reizi izmēģināju, nespēju noticēt, ka budžeta klases izgaismotājam var būt tik izteiksmīgs pigments, bet tajā pašai laikā vienmērīgs klājums un ilgnoturīga formula. Šis ir absolūti satriecošs izgaismotājs, it īpaši vidēji tumšai un iedegušai ādai. Gaišai ādai tas var izskatīties nedaudz jokaini, jo tiešām ir izteikti zelta krāsā.
Savukārt, runājot par Peach Lights, diemžēl nav šī izteiktā pigmenta atdeve, tas drīzāk uzklājot negrib līdz galam pieķerties. Ja ar pirkstiem mēģinot uz rokas liekas diezgan normāli, tad uz otas nākas naski paskrāpēt. Mēģināju noskrāpēt virmas kārtiņu nost, bet diemžēl tas pats notiek arī tālāk.
Nē, nē, nevajag domāt, ka tas ir ciets un praktiski nav uzklājams. Tas nav tik pigmentēts un vienmērīgs salīdzinājumā ar Golden Lights, kas ir ultra krēmīgs un pigmentēts.

Lai arī ir konsistences nesamērība starp abiem toņiem, tik un tā uzskatu, ka šie ir līdz šim labākie izgismotāji Drogas veikalu sortimentā. Lai arī izgaismotāji kā tādi mūsu tirgū ir diezgan liels jaunums, tad drošu sirdi varu apgalvot, ka šie neliks vilties. Pietam, tiem ir liels iepakojums, kas nozīmē, ka pat aktīvi lietojot pāris gadiem pietiks. Un tikai vien maksā ap 6€ gabalā.
No augšas uz leju: Makeup Revolution Golden Lights - Peach Lights - NYX Professional Makeup Twilight Tint
Kā var redzēt, ja ēnā tie ir izteikti atšķirīgi un patiesi "krāsaini", tad saules gaisma padara to toņos tos ļoti vieglus un neitralizētus. Protams, pamatkrāsu var redzēt, tomēr tie nav nedz kliedzoši vai dīvaini. Tas tā neliels paskaidrojums, lai lasot rakstu nav jābaidās, ka uzklājot dos spilgtas svītras uz vaigiem.
Pēdējā laikā esmu secinājusi runājot ar daudziem cilvēkiem, ka ļoti baidās lietot izgaismojošus vai viegli mirdzošus produktus. Ja vēl krēmus un gelus OK, tad pūdera formātā tā kā šaubās. Nevajag domāt, ka izgaismotājs izcels visas nepilnības. Galvenā atslēga: jāsaprot, kur sejā gribas uzlikt papildu nelielu akcentu, un tas arī viss. Nevajag baidīties no savām grumbiņām ādai ap acīm. Ja ir grumbiņas, tad vienkārši jāizvēlas krēmveida, viegli starojošs produkts, bet nevajag ielikt sevi kaut kādos grožos. Ja meklējat krēmveida izgaismotāju, tad var ieskatīties šeit, kur apkopoju virkni produktus ar mirdzuma efektu.

Noteikti padalieties komentāros ar savu viedokli: vai jums arī liekas, ka izgaismotājs nav forši? Un ka šim trendam jau laiks iet aizvēsturē?


! rakstā pieminētie produkti ir uzņēmumu piešķirti PR paraugi

4 komentāri:

  1. Man patīk hailaiteri! :) Pa'tik arī šī duo-chrome tendence.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kā tad bez hailaitera?! Man liekas kosmētikas industrija vairs nebūtu tā!

      Dzēst
  2. Pēc Tava ieteikuma iegādājos zeltaino Revolution izgaismotāju, man arī patīk! Aktīvi lietoju un tā vien liekas, ka tas nekad nebeigsies, jo ir tik milzīgs un patēriņš mazs :) Laikam došu iepēju arī rozīgajam tonim.

    http://zanemeetsfashion.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man liels prieks, ka tiešām patīk! Man tas liekās vienkārši kolosāls ieguldījums - lēts un labs! Rozīgais foršs, bet pigments nebūs tik pārsteidzošs kā dzeltenajam :/

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan