Jauns konkurents Real Techniques sūklim

13.05.17

Pagājušajā gadā rakstīju par savu iemīļotāko kosmētikas sūklīti no Real Techniques. Raksts šeit. Bet tad man sanāca nelāga vilšanās, kad iegādājoties atkārtoti, tas ātri vien saplīsa un sabojājās. Tad nejauši es atklāju vēl kādu pavisam jaunu un tikpat lielisku sūkli, kas ir tuvs līdzinieks Beauty Blender, ir labāks par Real Techniques (turpmāk saīsinājumā - RT) un maksā pat uz pusi lētāk pat kā RT sūklis. Es brīnos kā par šo sūkli ir maz rakstīts un dzirdēts, jo tas ir kolosāls!
Līdz ko kosmētikas sūklītis Beauty Blender iekaroja skaistumkopšanas industriju, katrs cenšas uzražot kaut ko ļoti līdzīgu, ja ne tādu pašu. Līdz šim, nevienam nav sanācis uztaisīt pilnīgu līdzīgu. Pirmkārt, jo tā būtu idejas zagšanas, un patentētām formulām tas ir nelegāli, otrkārt, jo neviens nezina vispār kas ir tas īpašais materiāls. Un tieši materiālā slēpjas visa būtība.

Tad nu skaistummīļi metās alternatīvo variantu meklējumos un atklāja, ka vistuvākais līdzinieks ir Real Techniques Miracle Completion Sponge sūklītis, kas maksā gandrīz uz pusi lētāk. Tā kā esmu lietojusi abus, BB un RT, tad tiešām ir līdzība. Bet parocīguma ziņā RT sūklim pietrūka šī nospicētā maliņa, kas ļauj precīzāk sapludināt konsīleri ap acīm un citām smalkās vietās. 

Pie manas lietošanas principiem BB sūklis ātri izjuka, ko es vēl aizvien nesaprotu. Tāpēc lietoju RT, kas kalpoja daudz ilgāk, bet kā jau augstāk aprakstīju, saskāros ar problēmu, ka ne visis sūkļi ir vienādi. Pirmajā reizē man trāpījās ļoti izturīgs un labs, savukārt otrā reizē tas izjuka pāris mēnešu laikā. Mana draudzene, kas iegādājās manu atsauksmju iespaidā arī nopirka, un lūk tad viņai RT sūklis saplīsa pēc pāris lietošanas reizēm, kas man bija ļoti šokējoši. Laikam slikta partija bija.

Pēc epopejas ar RT sūkli, esmu atklājusi vēl vienu lielisku sūkli, kas ar vidusceļš starp RT un BB sūkļiem. Kaut kas no viena, kaut kas no otra. Bet pats labākais, tas dod tādu pašu efektu kā pārējie, bet maksā gandrīz uz pusi lētāk par RT sūkli! Intriģējoši, ne?

Iepazīstinu savu jauno ride or die produktu, bez kura nepaiet neviena sejas grima uzklāšanas reize - Dermosil 3D kosmētikas sūklītis.
Tam ir šī Beauty Blender raksturīgā olas forma, ar iespicētu snīpīti, kas ļoti labi ļauj piekļūt visās smalkās rievās un līnijās, lai tonālais vai konsīleris sapludinās vienmērīgi.
Pēc tekstūras tas gandrīz pat identisks līdzinieks RT kosmētikas sūklim - stingrs, viegli gumijots, bet nav ciets, tāpēc viegli uzklāt.
Ja man jāsalīdzina visi trīs  - Dermosil, Beauty Blender un Real Techniques - tad Dermosil ir tāds lieliskais kompromiss starp abiem slavenajiem. Tam ir BB sūkļa forma, RT tekstūra. Un protams, cena, kas padara šo sūkli par īstu dārgakmeni, jo maksā € 5.10. Varu teikt no pieredzes, par šādu summu citviet jūs varēsiet iegādāties cietus un ļoti gumijotus sūkļus. Man te tādi mājas pāris ir, kurus atdevu sunītim ar ko spēlēties, un tie ir tik cieti, ka suns nespēj sakost vai saplēst ar zobiem :D

Mana sūklītim tūlīt būs pusotrs mēnesis un kā var redzēt attēlos, pēc ļoti regulāras lietošanas tas no gaiši rozā pārtapis par viegli pelēcīgu, bet nav mainījusies ne forma, ne tekstūra, jo mēz būt sūkļi, kas ilgtermiņā paliek cietāki. visā visumā, esmu absolūti priecīga par šo atklājumu. Kosmētika klājas un pludinās ļoti vienmērīgi, ka pēc uzklāšanas sejas izskatās ļoti gluda. Atlika izmēģināt vienu reizi kā vairs nelietoju RT sūkli, jo šis liekas labāks izpildījuma ziņā nekā RT, jo neapēd daudz krēmveida produktus. 

Pirms noslēdzu šo rakstu nelielai atkāpei par to, kur un kā izmantot šos kosmētikas sūklīšu, jo iespējams kāda no jums ir jauniņā ar šo visu beauty sūklīšu padarīšanu.
Tātad, vislabāk un pareizāk šo sūkli ir samitrināt, izmērcējot un izpiežot visu lieko ūdeni laukā. Tad tas būs mitrs un ļaus labāk uzklāt kosmētiku. Ar mitro sūklīti var klāt tonālo krēmu, sapludināt konsīleri vai korektoru, sapludināt visus krēmveida produktus (vaigu sārtumus, bronzerus, izgaismotājus), un arī uzklāt sauso birstošo pūderi. Šo metodi jau piekopju kādu laiku, un tas garantē to, ka sejas grims turēsiet divtik ilgāk kā uzklājot ar parastu pūdera otu.

 Ja esat jauna un lieliska kosmētikas sūklīša meklējumos, tad noteikti iesaku uzmeklēt Dermosil 3D sūklīti, kuru iespējams iegādāties šeit



! rakstā pieminētais produkts ir uzņēmuma piešķirts PR paraugs, bet manas domas un viedoklis rakstā ir neatkarīgs

13 comments:

  1. Sveika. Dermosil zīmols mani interesē jau kādu laiku, taču vēl nav sanācis kaut ko nopirkt. Vai Tu esi mēģinājusi vēl kaut ko no viņu piedāvājuma?

    Liene

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē, diemžēl šis ir vienīgais produkts, ko esmu lietojusi. Diez vai vispār pat šo sūklīti izmēģinājusi, ja tas nebūtu ielikts Expo Beauty paciņā.
      Es pati domāju, ko varētu izmēģināt, jo piedāvājums plašs un gluži vienu sūkli sūtīt ar negribas. :/

      Dzēst
  2. Let's be friends13.05.17 20:53

    Ū,very interesting!!!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, šis noteikti ir ļoti interesants atklājums. Re, zemāk raksta, ka h&m arī normālu piedāvā ;) būs jāiet pirkt, lai var salīdzināt.

      Dzēst
  3. Dermosil ir arī lieliski mazie sūklīši.
    RT neplānoju vairs iegādāties, jo Dermosil sūkļu jomā RT pārspēj.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Re kā, zināšu, ka arī tie mazie forši! Man stāv mazo sūklīšu komplekts no Beauty Blender, bet tā arī neesmu ar viņiem sadraudzējusies :) pilnīgi noteikti pēc tam kad izmēģina Dermosil pie RT vairs negribas atgriezties!

      Dzēst
  4. Iegādāties var tikai viņu internetveikalā?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, diemžēl Dermosil produktus var iegādāties tikai interneta veikalā. Vismaz es meklējot nekur neatradu informāciju par produkcijas pieejamību citur. :/

      Dzēst
  5. Mans favorîts ir H&M melnais sūklis, ar foršu spicu galiņu, mīksts, pēc manām sajūtām vistuvākais BB, bet tas ir tikai mans viedoklis! 2.99€, kalpo arī pieklājīgu laiku, savu lietoju katru dienu jau vairākus mēnešus un ir teicamā stāvoklī! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. O, es noteikti esmu ļoti ieintriģēta, ka tagad pie pirmās dievības iešu pirkt. Interesanta, ka tāda atšķirība, jo tas baltais h&m ir ciets un gumijots.
      Liels paldies, iespējams atklāšu vēl vienu lielisku suklīti, jo ar BB ir grūti konkurēt. :)

      Dzēst
  6. Arī es pievienojos pie h&m sūkļa faniem. Man ir bēšais, pērkot neliku lielas cerības, bet cenas dēļ noriskēju. Jāsaka, ka esmu sajūsmā - samitrinot ļoti mīksts, patīkams. :)

    AtbildētDzēst
  7. Sveika! Iespējams ne pa tēmu, bet gribēju uzzināt Tavas domas par beauty blender solid ziepīšu izmantošanu mazgāšanai arī kosmētikas otām? vai labāk tomēr ziepītes atstāt pašam blenderim?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sveika,
      Nekas jau kaitīgs nav ja lieto tās solid ziepes arī otām, tikai vienīgi patēriņš var būt liels ja daudz otas jāmazgā. Es ieteiktu otām lietot jebkādu matu šampūnu, kas pašai nepatīk vai neder. Otām kalpos godam. Un beigās nebūs jāpārmaksā 🙂

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan