5 jaunumi skaistumplauktā: februāris

01.03.17

Laiks atkal celt gaismā 5 jaunumus, kas izmēģināti februārī. Esmu atklājusi vairākus ļoti veiksmīgus produktus, īpaši kopjošās kosmētikas lauciņā, kas jums arī varētu ļoti iepatikties. Tāpat arī vienu produktu, kas no pieciem šeit pieminētajiem jaunumiem, lai arī cik likās, ka būs ļoti labs un interesants, tomēr līdz galam neattaisnoja manas ekspektācijas.

 
Botoksa efekts izklausās ļoti skaļi vai ne? Tomēr uzrunājoši? Vismaz mani nosaukums uzrunāja pavisam noteikti. Ne jau, ka man vajag to botoksa efektu, tomēr vai tiešām āda izskatās pēc lietošanas piepildīta un "pacelta"?
DNC peptīdu želeja ir paredzēta lietošanai, lai samazinātu sīkas grumbiņas un līnijas. No sākuma to iedevu savai mammai, bet viņa to pārstāja lietot, jo sāka lietot citu ādas kopšanas sēriju. Un tad es vienā jaukā dienā, pie ļoti izteikti precīza spoguļa un spilgtas saules gaisma leņķa ieraudzīju, ka mana rūpju rieva ir palikusijau daudz redzamāka. Sāku domāt ko lai dara, kā lai palīdz iedot ādai to mitrumu, lai dabiski vēl spētu cīnīties ar šo grumbas sākuma stadiju.
Tā kā DNC nepārstāv ekstremāli spēcīgu un ļoti jaudīgu kosmētiku ar mākslīgi sintizētām vielām, kas jaunai ādai varētu būt pārāk daudz, tad nolēmu pamēģināt. Lietoju šo želeju kā serumu pirms sejas krēma, un tik tiešām ir kā raksta arī ražotājs: "Peptīdu, augu ekstraktu un hialuronskābes komplekss jūtami paātrina grumbu izlīdzināšanos, palielina ādas piepildījumu un elastību." Pilnībā tam piekrītu, jo tiešām pēc pāris nedēļām esmu ievērojusi, ka izskatās un jūtas daudz piepildītāka un daudz atsperīgāka. Liekas, ka katru reizi lietojot DNC želeju, sniedzu ādai jaunu enerģijas lādiņu. Želeja ļoti ātri absorbējas, ka praktiski uzreiz var pa virsu uzklāt sejas krēmu.
Ar rūpju rievu cīņa vēl turpinās un iespējams izmēģināšu kaut ko vēl jaudīgāku, tomēr pār ādas elastīgumu varu tikai priecāties. Es kādreiz nesapratu kā var patikt lietot serumus, bet tagad saprotu. Serumi vēl dziļāk iekļūst ādas šūnās, tāpēc darbu paveic daudz efektīvāk. Noteikti pieturēšu šo želeju un izlietošu līdz pašām beigām.

Tuvojoties pavasarim ne es viena tāda, kura vēlas remdēt sejas ādas slāpes pēc mitruma. Augstāk jau aprakstīju par mitrinošo peptīdu želeju, kas tiesa vairāk paredzēta grumbām. Tad lūk, Stenders viens no jaunākajiem produktiem - mitrinoša sejas maska ar rozi - ir produkts, kas noteikti paliks tūlīt ļoti, ļoti aktuāls.
Stenders mitrinošā sejas maska ar savvaļas rozi ir paredzēta tam, lai tūlītēji sniegtu papildu mirdzumu mūsu ādai, kas iespējams zaudējusi savas mitruma un mirdzuma īpašības. Sejas maska ir gēlveida tekstūras, kas uzklājot uz ādas nedaudz pārvēršas par eļļainu konsistenci. Jau uzklāšanas brīdī var just, ka āda jūtami gūst mitrinājumu, un pēc uzklāšanas jau vizuāli var pamanīt, ka sejas āda staro. Es nezinu, kas tur tāds īpašs kāpēc tā, bet seja mirdz. Pārbaudīju spīdumu tur nav. Stenders iesaka šo masku lietot pat zem grima kā bāzi, bet tad es ieteiktu uzklāt ļoti minimālā daudzumā, citādi var nesadraudzēties ar tonālo krēmu.
Ja ir lietotas uz mitrinošās nakts sejas maskas, tad Stenders rožu maskas lietošana neliksies sveša. Patiešām uzklājot var just šo kārtiņu uz sejas, tomēr pat lietojot uz nakti tā nav tik traucējoša, ka seja liptu pie spilvena.
Dienas laikā maska likās nedaudz traucējoša uz sejas, savukārt liekot uz nakti, vienmēr ir prieks no rīta palūkoties spogulī, lai secinātu cik āda jūtas mitrināta (pat pēc maskas noskalošanas) un āda ir atsperīga. Ja jūs esat rīta cilvēki, tad iesaku uz nakti šo masku ielikt ledusskapī un no rīta kamēr dzerat tēju vai kafiju, uzlikt masku uz sejas, paturēt uz 5 minūtēm un noskalot. Garantēju, ka enerģijas, mirdzuma un mitrinājuma lādiņš garantēts.
Domāju tiem, kuri nav rožu cienītāji noteikti radīsies jautājumi par aromātu. Man arī nepatīk sintētiskais un pārspīlētais rožu aromātu, bet Stenders sejas maska smaržo pēc dabiskām rozēm, kā rožūdens. Man tas aromāts netraucē, tāpēc spēju lietot.

Februāra sākumā Kiehl's prezentēja vienu no jaunākajiem produktiem - lūpu balzamu ar SPF 25. Īpašs tajos ir tas, ka tiek piedāvāti arī lūpu balzami ar toni, kas līdzinās lūpu krāsai. Tātad kopjošās īpašības pluss tonis.
Es uzreiz vairāk uzmanību pievērsu parastajam lūpu balzamam, jo Nude tonis priekš mana dabiskā lūpu toņa izrādījās pavisam neredzams. Lūpu balzamu sastāvā ļoti vērtīgas sastāvdaļas  - Godīgās tirdzniecības kokoriekstu eļļa un citronsviests. Lūpu balzamam tiešām ir viegli jūtams citronasviesta aromāts un garša. Kokoriekstu eļļa rūpējas par mitrināšu, pabarošanu un aizsardzību. Lūpu balzamiem arī ir SPF 25, kas ir lieliski, jo arī uz lūpām ir jālieto SPF, ko parasti jau neviens nedara.
Lietoju bez toņa (Untinted) lūpu balzamu gandrīz mēnesi, katru vakaru un šad tad pa dienu, un jāsaka, ka visa mēneša laikā neskaitot to, ka tiešām jūtu to bagātīgu konsistenci un mitrināšanu, ilgtermiņā mans lūpu stāvoklis nav mainījies. Uzliekot uz nakti, es no rīta pamostoties vēl nedaudz jūtu uz lūpām balzama kārtiņu, bet līdz ko tā vairs nav, tā viss - lūpas atkal ir sausas, tāpēc, lai arī kā es negribētu piesieties man liekas, ka investēt 19 € priekš lūpu balzama, kas mēneša laikā nav globāli uzlabojis manu lūpu stāvokli absolūti nav nepieciešams.
Es saprotu, ļoti kvalitatīvs iepakojums ar smagnēju futrāli, matētu gumijotu pārklāju, noslēdzošu mehānismu, lai neatveras rokassomā, tomēr mēs runājam par efektu. Un efekts man nebija nekāds. Izņemot, ka tūlīt pēc uzklāšanas ļoti barojoša un mitrinoša sajūta. Bet tas ir viss. Teikšu, ka Blistex un citu aptiekas sortimenta lūpu balzamu sniegs daudz labāku efektu ilgtermiņā. Mīnuss, iespējams nebūs lielais SPF.
Ja par Untinted versiju man bija problēmas ar efektu ilgtermiņā, tad par lūpu balzamu ar toni Naturally Nude būšu vēl nedaudz skarbāka. Daudzi tā fano, tā liela, bet es uzklāju un nesapratu. Naturally Nude tonim uzklājot nav tik krēmīga un kūstoša konsistence kā parastajam, tas neklājas tik bagātīgi, un uz lūpām jūtas kā parasta mitrinoša lūpu krāsa. Bet lielākā bēda. pēc pāris minūtēm rodas nepatīkama piegarša, ko iespējams ir sajutuši daži no jums nēsājot lūpu krāsas. Man personīgi liekas, ka var iegādāties jebkāda citu mitrinošu lūpu krāsu, un efekts būs tieši tāds pats.
Šajā reizē jāsaka, ka ar visu to cik lielisks iepakojums un sastāvdaļas, es zinu to, ka pabeigšu lietot Untinted versiju, bet jaunu noteikti neiegādāšos. Bet par Naturally Nude versiju jau skaidrs, ka iespējams vispār neizlietošu līdz galam. Līdz šim jau esmu izlietojusi vairākus klasiskos Kiehl's lūpu balzamu iepakojumus un varu atzīt, ka drīzāk tad pat no tiem redzēju lielāku efektu. Jā, tie ir plānāki, neturas tik ilgi, iepakojums nav tik parocīgs, bet ilgtermiņā ir efekts. Es izvēlos efektu, ne iepakojumu.

Februāra sākumā saņēmu izmēģināšanai vairākus Catrice pavasara/vasaras  pamata sortimenta jaunumus, kuriem tūlīt jau jābūt arī veikalu plauktos. Ieraugot šo Catrice jauno uzacu zīmuli uzreiz sapratu, ka tas ir kaut kas interesants un vēl nebijis budžeta klases sektorā.
Catrice Slim‘Matic Ultra Precise ir dublikāts slavenajam Anastasia Beverly Hills Brow Wiz zīmulim, kas izcēlās ar tā ultra smalko snīpīti, lai precīzi un maksimāli dabiski izzīmētu teju katru acu matiņu.
Tā kā, man paciņā iekrita diezgan gaišs tonis, un jau berzēju rokas, lai pirktu tumšāku toni, iedevu izmēģināt savai draudzenei, kurai ir blondi mati.
Tagad sarosās visas gaišo mato īpašnieces, kurām vienmēr uzacu zīmuļi ir pa tumšu. Zīmulis nav pa oranžu vai pa pelēku. Tas ir ideālā kombinācija starp abiem, tāpēc izskatās super smuki.
Kā mana draudzene man vēlāk pastāstīja savus iespaidus, zīmulis esot ļoti mīksts (patiešām taisnība), ar to ir ļoti ērti iekrāsot visas spraugas un iztrūkumus, ka tas izskatās ļoti dabiski, bet vienīgais mīnuss, ka tā kā tas ir ļoti mīksts, jāuzmanās pārāk stipri nespiest, jo ātri var aplūzt, kā viņai tas gadījās.
Joka pēc iekrāsoju arī savas uzacis, un lai arī tonis galīgi nav manējais, secināju, ka vēlos ļoti iegādāties tumšāku toni, jo kopš ilgiem laikiem esmu atradusi vēl vienu ļoti labu produktu. Ja jūs nezināt, tad jau pusotru gadu lietoju tikai un vienīgi H&M Beauty uzacu zīmuli, jo tam ir izcils tonis, laba pigmentācija un noturība. Lūk, Catrice Slim‘Matic Ultra Precise man spēja nodrošināt to pašu efektu, kā H&M Beauty uzacu zīmulis. Tik jātur īkšķi par tumšākajiem toņiem, ka nav pārāk melni (kopumā būs 3 toņi - Light, Medium, Dark).
Dāmas turieties, es domāju, ka šis būs jaunais hīts, kas būs jāmedī veikalos. Light tonis pavisam noteikti!

Kā jau visām sievietēm, arī es esmu nebeidzamā misijā atrast īsto un vienīgo skropstu tušu, bet būsim godīgas - pie vienas skropstu tušas es nespētu palikt gadiem. Drīzāk, tad es meklēju īsto un vienīgo skropstu tušu saimi.
Visbiežāk ir tā, ka es izvairos izmēģināt jaunas skropstu tušas, jo reti, kura sniedz to drāmu un izpildījumu, ko meklēju. Vienā jaukā dienā nolēmu joka pēc izmēģināt jauno Catrice Glam &Doll Scult&Volume skropstu tušu. Ziniet, man lieku vārdu nav kā tikai paskatieties zemāk fotogrāfijā uz skropstām un jūs sapratīsiet.
Skropstu tušai ir perfekti precīza un smalka birstīte, kas izcili noklāj apakšējās skropstas. Par augšējo skropstu efektu arī esmu ļoti priecīga, bet bija baigi jāķēpājas, lai iegūtu tādu efektu. Toties apakšējās skropstas momentā noklāja perfekti un atdalīti. Skropstas netiek saķepinātas, pigments tušai ir ļoti melns un intensīvs. Necerēju, ka atklāšu tik labu skropstu tušu, ko noteikti turpināšu lietot apakšējām skropstām.
Es zinu, ka daudzi baidās krāsot apakšējas skropstas. To atceros vēl no konsultanta laikiem, kad uz mani vienmēr dīvaini sāka skatīties un nervozēt, ka teicu, ka apakšējās skropstas arī jākrāso. Arī es tāda biju, bet nevajag baidīties un domāt, ka izskatīsies dīvaini vai nesmuki, jo iekrāsojot apakšējās skropstas, acis vizuāli izskatīsies lielākas un izteiksmīgākas. Šis triks visām tā, kurām ir mazas vai mandeļformas acis, līdzīgi kā man. Ja bail sākumā to darīt ejot cilvēkos, izmēģiniet esot mājās uz vienas acs, un uzreiz redzēsiet grandiozu atšķirību.

Vai jau esat izmēģinājušas kādus no šiem jaunumiem, kas tika pieminēti rakstā? Kādas ir jūsu domas par tiem?



! rakstā pieminētie produkti ir uzņēmumu piešķirti PR produktu paraugi

12 comments:

  1. Paldies par rakstu, tiešām baus jāmedī jaunais uzacu zīmulis. Vai jdu veikalos?

    Sktopstu tuša ideāli izskatās, bet ko darīt tām, kurām apakšējās skropstas jau tā garas un uzkrāsojot ir līdz vaigiem?

    CcC

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Cik man zināms, vēl nav veikalos ne Catrice zīmuļa, ne tušas :/ Domājams, ka ar martu jau būs.

      Ja apakšējās skropstas ir ļoti garas, tad nevajag censties tās zig-zag metodē krāsot, bet pavisam viegli skropstu saknītē iekrāsot, viegli pieksaroties. Vismaz tā vienmēr izskatās labi un nav pārlieku garas tās skropstas. :)

      Dzēst
  2. Tuša man diezgan labi iepatikās, labi atdala un forši kuplina. :)
    Nesaprotu sievietes, kas nekrāso apakšējās skropstas - bez tām taču acu grims nav pabeigts!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. nu varbūt nevajag būt tik ļoti marginālam :) man, piemēram, nekrāsotas apakšējās skropstas izskatās daudz labāk kā krāsotas. un grima pasaulē ir tik daudz variāciju, ka runāt par kaut kādu vienu pareizi pabeigto variantu ir lieki.

      zini, tas ir tāpat, kā ja es pateiktu, ka visi, kas neēd puķāpostus, ir , mazākais, dīvaini :)

      Dzēst
    2. Taisnība jau ir, ka grims nav pabeigt bez apakšējo skropstu krāsošanas, bet kad es vienmēr runāju ar klientēm, lai uzzinātu iemeslu, es secināju, tas ir tāpēc, ka liekas izskatīsies vulgāri vai pārāk uzkrītoši. Arī es savulaik tieši tāpat domāju, tāpēc ļoti labi saprotu tās sievietes.

      Dzēst
  3. Es izmantoju catrice tušu "Glam&doll", manuprāt, arī ļoti laba! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kopš ilgiem laikiem Catrice atkal ir izveidojuši ļoti labu tušu, jo bija posms, kad tās diezgan piekliboja izpildījumā :)

      Dzēst
  4. Super! Tieši vēlējos uzzināt ko vairāk par Kiehls lūpu balzamiem un redz kā! Vizuāli jau nu nenormāli pievilcīgs un tonētie balzami arī uzrunājoši, bet man arī galvenais ir efekts, nevis tūbiņa :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man liels prieks, ka noderēja mans viedoklis. :) Es biju jau paspējusi izlasīt vairākas pozitīvas atsauksmes, bet tā arī nesapratu to sajūsmu. Acīmredzot , man lūpas kaut kādas savādākas un vairāk prasa :D

      Dzēst
  5. Tās tiešām ir Tavas skropstas, ne liekās?
    Ja tā, tad varētu būt ideāla tuša priekš manis. Es arī esmu tušas meklējumos.
    Tu teici-ilgi jāķēpājas. Kādā ziņā?Vairākas kārtas?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē, es nekad nevarētu uzlikt mākslīgās skropstas, kad rakstītu par skropstu tušu. Vienīgais pirms uzklāšanas tās nedaudz atliecu ar skropstu atliecēju :)
      Liekot vairākās kārtas (trīs), tuša nolaida skropstas uz leju un nācās visu laiku ar birstīti ņemt nost lieko, lai tās neizskatās taisnas no smaguma. Vairākas reizes pacīnījos ar parastu ķemmīti, piepacēlu un efekts redzams :) Tādā ziņā diezgan jācīnās, efekts tiešām ļoti labs!

      Dzēst
  6. wow tās skropstas izskatās neticami ! Gandrīz kā mākslīgās !

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan