Mēneša atskaite: septembris

03.10.16

Ja man jāraksta kopvērtējums par septembri, tad tas bija psiholoģiski ļoti grūts. It sevišķi ģimenes lietās. Pirms pāris nedēļām nomira mūsu tik ļoti mīlētais suņuks, kam īsti vēl joprojām nespēju noticēt, vecmammu ielika slimnīcā uz mēnesi, un vēl apkārt sev tik tuvajiem notika visādi atgadījumi. Tas krita viens pēc otra, kad likās, ka laikam vairāk nevar. Ir tik dīvaini, kad liekas, ka viss ir tik mierīgi, nekas īstenībā tā nav, un kā vakar redzētajā filmā "The Sea of Trees "galvenais varonis teica: "Dzīve mums piespēlē negaidītus notikumu, lai atgādinātu mums, kas patiešām ir nozīmīgs." Nekas jauns, tomēr tik ļoti aizķērās prātā. Ir šausmīgi, kad šādas lietas atgadās, bet vienīgais, kas mums šādas situācijās paliek, ir pozitīvais domu spēks, lai viss izdotos. Es zinu, ka katram ir sava sāpe, kas iekšēji grauž, tāpēc visiem vēlu tikai to pašu labāko. Es nevaru teikt, ka viss būs labi, jo to nezinu, bet ziniet, ka mums visiem ir grūti brīži dzīvē, bet pēc tādiem nāk miers un labklājība. Vienkārši tam ir jānotic.
Lai arī tāda tāla atkāpe no šodienas raksta, nevaru nepadalīties ar šo stāstu, jo bez visa šī greznuma un jaukuma, kas visiem liekas tik spozmes žilbinošs un skaists no malas, realitāte taktē savu dzīves ritmu. Man šoreiz būs grūtāk meklēt vārdus un metaforas, bet es pacentīšos tā, lai šis ir kā atelpas brīdis no visiem smagumiem un ikdienas raizēm. 
Favorīti
Douglas Home Spa Breath of Amazonia Energising Shower Foam enerģizējošas dušas putas*: lieliskas. Manā uztverē, tikpat labas kā Rituals dušas putas. Viedo biezas putas un ādā pēc lietošanas ir tik maiga un samtaina. Vairāk neko nevar vēlēties!
Sebiprox šampūns pretblaugznu šampūns: nezinu stresa vai kā cita iespaidā, bet pēdējā laikā pastiprinājās blaugznu daudzums uz manas galvas. Gribēju iegādāties jau pārbaudīto Bioderma, bet ieraudzīju šo mazo pudelīti, kas sola, ka ir jaudīgāks. Jālieto kursa veidā, un pagaidām jāsaka, ka labāk ir, tāpēc šo viennozīmīgi ierindoju kā pagājušā mēneša favorītu.
Artdeco Hello Sunshine Bronzing Powder Compact kompaktais bronzas pūderis, tonis - 50 Almond: iegādājos vēl vasaras vidū, bet sāku lietot vien septembrī. Lai arī bronzerim ir smalki spīguļi, man ļoti patīk cik tas vienmērīgi uzklājas un dabiski izskatās uz ādas. Tas ir ļoti noturīgs, ka pat pēc 10 stundu nēsāšanas vakarā redzams tikpat intensīvi.
Artistry Limited Edition Pacific Lights 3D pūderis*, tonis - Sunkissed: Lielisks! Lietoju visa mēneša garumā un esmu sajūsmā! Lieliski atsvaidzina sejas ādu. Sniedz vieglu mirdzumu, kas rada efektu kā pēc ilgi pavadīta atvaļinājuma. Vairāk šajā rakstā

Citi
Buffalo leather biker ādas zābaki. Jau sen meklēju šāda tipa zābakus, kas ir tik universāli, ērti un kvalitatīvi. Es zinu, ka veģetāriešiem un vegāniem šis viss nepatiks, bet katram mums ir savs ceļš ejams, un man ceļš ir kopā ar ādu un gaļu. Punkts.
Atgriežoties pie zābakiem. Tie ir neticami ērti, velkami burtiski pie visa. Zemāk var redzēt, kā pēc negaidīta piedāvājuma doties uz "Baltijas Pērli", aizņemoties kleitu un vesti no draudzenes, var uzvilkt šos pašus zābakus un būt jau svinīgākam ar mazu odziņu, bet uzvelkot ar ikdienas džinsiem un rūtainu kreklu, pārveidot par holiday mode ērtāko versiju. Lieliski zābaki!

Filmas
Personal Shopper
Šogad festivālā "Baltijas Pērle" tika prezentētas salīdzinoši jaunas un vēl neredzētas filmas, un viena no gaidītākajām filmām man likās tieši Personal Shopper. Tas bija pēkšņs piektdienas rīta uzaicinājums pievienoties, un pavisam noteikti nevarēju atteikt, jo vēlējos to ļoti redzēt.
Protams, ir pretrunīgie viedokļi par Kritenu Stjuarti galvenajā lomā, bet es biju ļoti patīkami pārsteigta par viņas sniegumu. Filmas centrā meitene, kas cieš sāpes par sava dvīņu brāļa nāvi, meklē atbildes sarunājoties ar mirušajiem, kas beigās izvēršas kā vesels spriedzes kamols visas filmas garumā. Notiek sarakste ar nezināmo personu vai būtni, kas atklāj viņas baisākas vēlmes un iekāres, vienlaicīgi spēlējot spēli ar aizliegtiem paņēmieniem. Visas filmas garumā pārņem mudžeklis, jo nav skaidrs, kurš tas ir, kas raksta. Uzpeld kā vajadzīgas, tā nevajadzīgas, detaļas, kas jauc prātu, tajā pašā laikā, rāda mums priekšā acīmredzamo. Personal Shopper ir spriedzes bagāta filmas, kas liek uzdot jautājums pat jau tad, kad filma ir beigusies. Tiesa, metaforiskā izpildījumā viss ir atbildēts, bet tas vai to saskata, ir jāvērtē katram individuāli. Ne velti kritiķi šo filmu salīdzina ar Larsa fon Trīra "Šķeļot viļņus", kas ir fenomenāla filma, un A. Hičkoka daiļradi, kas kā zināms kino vēsturē dēvējams kā The Master of Suspense jeb spriedzes un nenoteiktības meistars.
Sen nebiju redzējusi tik svaigu kino veikumu ar tik labi būvētu spriedzi, tāpēc noteikti iesaku paskatīties visiem, kas ar Eiropas kino nav uz Jūs.

Bridget Jones`s Baby (Bridžitas Džounsas Mazulis)
Vecās, labās un iemīļotās filmas "Bridžitas Džounsas dienasgrāmata" turpinājums bija kā svaiga elpa pēc interesanta un humoram apveltīta kino gabala. Biju dzirdējusi daudz un dažādas domas par to cik daudzi ir sajūsmā utt. Man liekas, ka Bridžita Džounsa ir filma, kuru cilvēki skatās, lai pasmietos par citu stulbām neveiksmēm un muļķībām. Nu, ja reiz paši par savām nesmejamies, tad pasmiesimies par citām. Jā, šajā filmā nav dziļi dziļās morāles un pārdomas, tāpēc es to varētu ierindot kā "piektdienas filma". Man ir maz ko stāstīt par sižetu, ja reiz viss jau ir skaidrs, un Bridžita Džounsa turpina spridzināt arī stāsta trešajā kinolentē. Filma bija patiešām ar humoru apveltīta, un kā nostaļģiska garša iepriekšējām divām filmām, kas vēl aizvien ierindojas kā labākā filma, ja jūtaties kā pēdējā neveiksminiece.

Našķi
Ādažu Pilngraudu Kraukšķi:
sākumā uz tiem skatījos diezgan šķībi, bet kad nogaršoju, secināju, ka patiešām ir ļoti gardi. Viegls našķis, kad apnīk klasiskie čipsi. Es negribu ieurbties sastāvos utt., bet viena lieta, ka mani personīgi uzrunāja, ir tas, ka sastāvā ir 70% pilngraudu miltu, kas tādiem cilvēkiem, kuriem pēc iespējas mazāk jālieto kviešu miltu un to izstrādājumi, ir vienkārši izcils risinājums! Ļoti inovatīva un interesanta ideja.

Izlietotie produkti
BioActive Selenuim + Zinc uztura bagātinātājs imūnsistēmai*: lietoju kopš jūnija sākuma un pabeidzu visu 90 dienu kursu septembra sākumā. Grūti pateikt, vai ilgtermiņā kaut kas palīdzēja, jo sliktāk pēc to lietošanas nav palicis, bet kad sāku lietot vasaras sākumā, sapratu, ka tad man bija nepieciešams šis līdzeklis, lai nedaudz stiprinātu savu imūnsistēmu pēc lielajiem rakstu darbiem universitātē.
Magne B6 ampulas: kā jau katru rudeni, satraukuma, raižu un citu notikumu iespaidā, manī izsīkst magnija trūkums, tāpēc, lai to atjaunotu un nerautu krampjus nakts laikā kāju muskuļus, pirms gulētiešanas lietoju magnija ampulas, kas ir ļoti ātrs un efektīvs veids, lai uzlabotu notiekošo. Tiesa, vienai personai ir jāizlieto viss kurss, lai būtu rezultāts ilgākā laika griezumā.
Kiehl`s matu maska*: LIELISKA! Izlietojot apjautu, ka šī laikam ir vienīgā matu maska, kuru esmu lietojusi tik ilgu laiku, bet beigās izlietojusi un pēc gada to saucu tik un tā par labu. Noteikti paskatīšos, un iespējams iegādāšos arī otru iepakojumu.
Gillette skūšanās putas: man patika to efekts, bet aromāts bija pārāk spēcīgs, kas pat rādīja pāris reizes galvas sāpes, tāpēc atkārtoti nepirkšu, bet tā vietā iegādājos Nivea Sensitive Men skūšanās putas. Vīriešu skūšanās putas ir pašas labākās.
Douglas Kiss&Curl*, Lancome Virtuose, Artdeco Volume Sensational skropstu tušas: visas sabiezēja vai sakalta, tāpēc metu laukā. No visām visvairāk žēl par Lancome tušu, jo tā man nenormāli patika, tikai Latvijā nav nopērkama.
Catrice Liquid Camouflage konsīleris: komentārus neprasa, jo tas ir izcils. Vairs neskaitu kurš pēc kārtas izlietotais iepakojums.
Essence Lip Oil lūpu spīdums*: izlietoju vienā lāgā, bet secināju, kas tas tāds kārtīgs pavasara/vasaras produkts, tāpēc pagaidām atkārtoti nepirkšu. Ļoti viegls, mitrinošs un patīkams.

Jaunumi
Dzintars Laura Mars matu maska* un ķermeņa jogurts*. Pagaidām esmu izmēģinājusi vien matu masku pāris reizes, tāpēc noteikti ziņošu kā patiks. Pagaidām esmu secinājusi, ka patiks normālie matiem, kas nav pārāk sausi.
Essence un Catrice rudens jaunumi*, par tiem jau visu uzrakstīju (spiediet uz aktīvo linku).
Iepazinos ar Douglas Home Spa* ķermeņa kopšanas sēriju (par dušas putām jau uzrakstīju augstāk), un Desigual* jaunajiem aromātiem viņai un viņam. Par aromātiem būs atsevišķs stāsts.
Mēneša sākumā pasūtīju no Douglas vairākas lietas, kas bija beigušās un ļoti nepieciešamas - NYX Butter Gloss spīdumu, ko lietoju katru dienu tagad. Isadora matēto lūpu krāsu, ko man ieteica viena lasītāja, norādot, ka esot ļoti laba. MaxFactor skropstu tušu, kas arī ir kļuvusi par ikdienas nepieciešamību, un vairākas Japānā ražotās drāniņu maskas.
Mēneša vidū man bija iespēja apmeklēt Starck Paris* aromātu prezentāciju. Jāsaka, ka kopš šīs prezentācijas esmu priekš sevis atklājusi pašas sievišķīgākās smaržas, kādas jebkad varētu lietot. Izpildījums, smaržu buķete - ievērības cienīgi.
No Drogas sortimenta izmēģināšu jaunumus: Phytorelax* matu kopšanas sēriju, un jau vairāku gadu garumā iemīļoto Batiste sauso šampūnu*, kas tagad brīvi pieejams veikalos Drogas. Juhūuu!
Man iemīļotais Latvijas zīmols Pien- Dairy Spa klajā laida pavisam satriecošu jaunumu - matu šampūnu*. Par to, ka tāds produkts būs, uzzināju vasarā, kad ciemojos uzņēmuma birojā. Neesmu diemžēl vēl izmēģinājusi, bet noteikti to izdarīšu, jo pagaidām nevaru jaukt ārstniecisko šampūnu kopā ar jebkādu citu.
Izmēģināšu arī jauno Artistry rudens kolekciju*, kurā atrodami visa veida metālisko toņu izpildījumi. Redzēsim, kā varēsim sadraudzēties.
Beidzot aizdevos līdz Golden Rose stendam (veikalā Drogas) un atradu slaveno šķidro lūpu krāsu burvīgā sarkanā krāsā. Izcila pigmentācija, klājums vienmērīgs, noturība sajūsmas vērta! Ko lai citu saka? Noteikti atrādīšu vēl, bet ja ir iespēja, pamēģiniet, un jūs iemīlēsieties! Līdz šim neko tādu par nepilniem 6€ neesmu redzējusi. Kvalitāte pārspēj pašu produktu.
Gandrīz jau mēneša izskaņā saņēmu Madara Insider rudens kastīti, ko biju pasūtījusi pagājušajā gadā. Man grūti pagaidām teikt kaut ko vairāk, jo nekas vēl nav lietots, bet jaunais krēms un lūpu balzams izskatās forši, tikai dezodorants man liekas nevajadzīga manta.
Turpinot pie dabiskās kosmētikas, Mossa satriecošs rudens jaunums  - ķermeņa krēmi*, atceļoja pie manis caur PR paku, un es par to ļoti priecājos, jo līdz šim maz esmu sakārusies ar tepat radītiem ķermeņa krēmiem, tāpēc turu īkšķus, lai tie ir tikpat labi kā izskatās vizuāli noformēti.

! produkti, kas atzīmēti ar * ir uzņēmumu piešķirti PR produktu paraugi vai dāvanas

10 comments:

  1. Gaidu atsauksmes par Macadamia matu līdzekļiem, pie mums te tie maksā kapeikas...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kamēr vēl izmēģināšu noteikti paies kāds brītiņš, bet piefiksēju, ka interesē manas domas par šo sēriju :)

      Dzēst
  2. Mossas ķermeņa krēmiem ir forši aromāti:) Noteikti kaut kad būtu jāpamēģina :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, es arī jau biju paspējusi veikalā pasmaržot :) Pārsteidzoši jauki ;)

      Dzēst
  3. Es ļoti iesaku Vichy Dercos pretblaugznu šampūnu. Man ir tas, kurš paredzēts normāliem un taukainiem matiem. Iedarbojas gluži kā nomierinošs balzams uz manu galvas ādu, tiešām ļoti patīkama sajūta, nekādas niezes vai diskomforta. Un pagaidām tas tiešām ir vislabākais šampūns, kuru esmu lietojusi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Liels, liels paldies !! Es izlietošu šo un noteikti uzmeklēšu Vichy ;) Galvas āda man ir galvenā problēma, tāpēc ļoti priecājos par ieteikumiem, kas palīdz vislabāk ;)

      Dzēst
  4. Ak vai, izsaku līdzjūtību par suņuku :( Tas patiešām ir traki grūts moments un saprotu cik Tev ir smagi :( Pati savas dzīves laikā jau aizsaulē esmu pavadījusi četrus suņus un katra reize ir vienlīdz smaga un nepamet sajūta, ka atvadies no dārga ģimenes locekļa! Turies un veselību Tavai vecmāmiņai! <3
    Runājot par produktiem - ieintriģēji mani ar Artdeco bronzeri, jo man pats par sevi vienmēr ir patikuši Artdeco produkti, tāpēc labprāt nomēģinātu šo, jo mans L'Oreal bronzeris kā reiz iet uz beigām.

    www.callmemaddie.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Madara, mīļš paldies par atbalstu.. jā, tiešām ir sajūta, ka aizgāja ģimenes locekli, kas kopā ar mums bija gandrīz 12 gadus. Paldies par Taviem siltajiem vārdiem, tik ļoti novērtēju <3

      Dzēst
  5. Žēl par tavu sunīti ! Varbūt viņš tagad draiskojas citos medību laukos ar manu kaķi ;) Bridžitas Džounsas filma bija forša - varēja pārsmieties un aizmirst par visām problēmām :))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. paldies :) man ļoti žēl par Tavu kaķīti, bet pilnīgi noteikti, es domāju, ka viņi ir kopā, tur, kur dzīve tagad daudz labāka..
      Jā, tā filma, kas noteikti ļauj atslēgties no rutīnas un visiem smagumiem ;)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan