Mēneša atskaite: jūlijs + konkurss

02.08.16

Hei, augusta otrajā dienā! Tā vien šķiet, ka tikko sākās jūlijs, bet re - jau augusts, kas nozīme, ka tūlīt rudens jau klāt. Jūlijs pagāja visai interesantā gultnē, jau domājot vien par to, ka pirmo reizi mūžā slimoju vasaras karstākajā mēnesī ar vīrusu, kas nolika mani slīpi uz veselu nedēļu. Toties, visam ir arī gaišā maliņa, uz šoreiz gaišā maliņa izpaužas tajā, ka izlasīju 2 grāmatas un pabeidzu vienu, kuru nespēju izlasīt vēl no pavasara laika trūkuma pēc. Ir vairāki jauni un interesanti produktiem par kuriem pastāstīšu, un rakstā beigās jūs gaida mazītiņš konkurss. :) Tātad, aiziet!
Favorīti
Attirance Rice Honey masāžas medus*: jau rakstā par Attirance produktiem rakstīju par to cik masāžas medus ir lielisks, un visu jūlija mēnesi cītīgi lietoju pirms dodoties uz dušu, un tad āda jutās daudz, daudz maigāka un bagātīgāka nekā ierasti.
Lavera izsmidzināms dezodorants: burtiski pāris dienas atpakaļ rakstīju cik ļoti esmu iecienījusi ikdienas lietošanā Lavera dezodorantu bez alumīnija sāļiem sastāvā. Raksts
Syoss Color Refresher matu krāsu atjaunojošas putas: rakstīju par Syoss putām rakstā par 5 jaunumiem skaistumplauktā.
Artdeco Collagen Lip Booster lūpu spīdums: es vienmēr esmu vēlējusies atrast perfekto nude tipa lūpu spīdumu, un te tas ir - Artdeco. Interesanti, bet lietoju šo spīdumu on un off, periodiem, bet katru kā atklāju to no jauna, es nesaprotu kā spēju to pārstāt lietot. Perfekts tonis, un noturība lieliska! Šeit var redzēt kā izskatās darbībā.

Izstāde, grāmatas un filmas
Modes vēsturnieka Aleksandra Vasiļjeva izstāde "Pieradināta daba. 18. - 21. gadsimts.": Man bija tas pagodinājums apmeklēt otro gadu pēc kārtas Vasiļjeva kunga izstādes (red. - pagājušā gadā izstāde "Gadsimta balle"), kas ļauj uz mirkli paceļot pa vēstures telpu un sajust vēstures garšu. Izstāde "Pieradināta daba. 18. - 21. gadsimts." ir veltīta dabas ienākšanai modes tematikā. Es vēlos noteikti uzrakstīt atsevišķu rakstu par šo izstādi, jo tā ir apskatīšanas vērta tā iemesla pēc, ka daļa no tērpiem ir izgatavoti tikai vienā eksemplāra (piemēram, Dior rīta tērps ar taureņiem), kurus nekur citur mēs neredzēsim. Un, daudzi no tērpiem ir izgatavoti no tādiem materiāliem, kas mums pat prātā neienāktu - kukaiņu spārniem, kobras galvām, koraļļiem (kas mūsdienās ir aizliegts) u.c. materiāliem. Pietam, visi tērpi nav aizstikloti, kas jau ir ekskluzīvi un maz muzejos ir pieejama tāda ekstra. Pēc izstādes man palika prātā viena un zīmīga patiesība, ko teica Vasiļjeva kungs: "Mēs nevaram būt labāki par dabu. Mēs varam iedvesmoties no dabas, kopēt dabu, bet radīt kaut ko labāku par vēju, ūdeni, sauli, zemi mēs nevaram." Tas  lika aizdomāties, ka cilvēks patiešām vēlas būt labāks par Visumu, bet tas nekad nenotiks, lai arī kā censtos. Daba tik un tā būs pārāka par mums. Vienmēr.

Rāni Manicka "Rīsumāte": par šo grāmatu tiku rakstījusi jau pavasarī, bet tā iemesla pēc, ka aktīvi rakstīju bakalaura darbu, man īsti nebija nedz iedvesmas, nedz brīva laika, lai to pabeigtu. Es izlasīju un biju absolūtā sajūsmā. Grāmata, kas atstāj rūgti saldenu pēcgaršu. Lasot par vienas dzimtas sieviešu likteņu līkločiem, brīžiem nodreb sirds un sev uzdod jautājumu: "kāpēc viss nevarēja būt citādi?". Es domāju, katrs, kas izlasīs šo grāmatu paņems sev kā morāli vai dzīves atziņu kaut ko citu, bet es sev paņēmu to, ka dažkārt viens skaļi nepateiks vārds var sagraut mūsu dzīvi nelabojamā virzienā, tāpēc ir labi pateikt savu sāpi un sakāmo, lai nav jau par vēlu to kādam teikt. Lieliska grāmata.

Kendaisa Bušnela "Lūpukrāsu pavēlnieces": saslimu. vajadzēja lasāmvielu un tīri nejauši atradu šo grāmatu, kuru biju nopirkusi jau pirms laba laiciņa, bet apstājusies pie izlasītām 50. lappusēm. Nolēmu, ka ir pienācis laiks pabeigt. Ja esat redzējušas 2009. gada seriālu ar šādu pašu nosaukumu, tad stāsts ir zināms. Atceros, savulaik, 2009. gadā, pirmdienas vakaros sēžot pildot matemātikas mājas darbus, skatījos šo seriālu, jo tas likās tik viegls un interesants, jo, protams, spožā Ņujorkas dzīve seriālos vienmēr piesaista. It īpaši ja esi pusaudze.
Tajā laikā es to skatījos kā izklaidi, bet tikai lasot grāmatu es apjautu daudzas lietas, kas netika atspoguļotas seriālā. Lai arī grāmata ir kā Sekss un lielpilsēta piezemētā formātā, šis stāsts ir par veiksmīgām sievietēm karjerā. Nē, precizēšu. Sievietēm biznesā, sievietēm panākumu zenītā, sievietēm mātēm, sievietēm ar naudu un varu. Lai arī liekas, ka brīžiem stāsts ved dīvainos virzienos, beigas ir lieliskas. Saskaroties ar strupceļiem un pārbaudījumiem par sieviešu eksistenci pasaules apritē, kad jau ir nedaudzi pāri 40 gadiem, katra varone pierāda un izdara lietas, apgāžot stereotipus par to, kur varas iedalījumā līmenī jāatrodas sievietei un viņas iespējām. Brīžiem izteikta feministiska nostāja, taču ļoti motivējoša un sev atgādinoša grāmata - mēs esam sievietes un varam daudz ko.

Emīlija Lokhārta „Mēs bijām Meļi”: neticami ātri lasāms jauniešu romāns, kas patiesībā aizskars arī paaugušo cilvēku prātus un emocijas. Vārdu spēles, kas putrojas pasakot neko, bet izsakot tik daudz. Grāmatas pamatā ir viena ģimene, aprakstot tās saulainās un skumjās dienas. Sākumā domāju, ka kāda "ziepju opera" jauniešu gaumē, bet nē - tas ir mistikas apvīts piedzīvojums, kas finālā liek ietrīsēties sirdij un vēlēties kaut nebūtu pienākusi patiesības lappuse. Izlasot šo romānu, secināju, ka esmu gatava arī Džona Grīna darbiem, jo arī Džons Grīns, tāpat kā E. Lokhārta, mīl izspēlēt pieaugušu cilvēku dzīves un sāpes caur viedu jauniešu acīm.

Lai neieslīgtu garos izplūdos un sīkās detaļās, centīšos maksimāli kompakti aprakstīt par katru filmu, ko redzēju jūlijā
Now You See Me: skatījos ar diviem piegājieniem, otrā reizē noskatījos līdz galam. Ļoti patīk šādas nervu kutinošas filmas, kas ar foršo azartu un gandarījumu rada sajūtas, ka arī man gribētos kļūt par burvju mākslinieku. Specefekti superīgi!
Central Intelligence: skatījos kino teātrī tādā kā atslodzes dienā. Humoriem apvīta filma, bet teikšu, ka orientēta uz Amerikas auditoriju, ko atkal - ir jāpārzina daudzi aktuālu jociņi par slavenībām, Vine video un slavenību izdarībām, lai pasmietos. Centās ieslēpt īpaši dziļi domu par cilvēku iespējām sasniegt visu, ko vēlās, bet vēl pa vidu asas sižets. Man liekas, ka savienojot kopā tik daudzas lietas - komēdija, drāma un asa sižets, filma pazaudē vispār galveno domu kā tikai pasmieties, un tāpat - joki kādreiz tāpat piemirsīsies.
Paper Towns: gribēju noskatīties jau pagājušajā gadā, bet laikam nebija īstais brīdis. Džons Grīns ir viens mūsdienu, precīzāk, pēdējo gadu populārākajiem grāmatu autoriem un Paper Towns bija otrais viņas darba ekranizējums pēc tāda paša nosaukuma grāmatas. Es biju dzirdējusi dažādus viedokļus, bet man filma patika. Bet, es gribēju nedaudz vairāk spriedzi, nedaudz vairāk noslēpumu, un nedaudz kaut ko citu, ko es neredzēju finālā. Bet, ar visu to, beigas ir ļoti labas. Tā iemesla pēc, ka beigas katrs skatītājs uztvers "pa savam".
Mother`s Day: vēlējos noskatīties kaut ko pavisam vieglu un prātu atslēdzošu, un ieraugot aktieru sastāvu, sapratu, ka šī ir filma, ko gribu skatīties. Stāsts? Nekas jauns. Tik ļoti, ka pat uz šo brīdi vairs neatceros par ko tur bija :D Smieklīgi, ne? Paraudāju, pasmējos, noskatījos un aizmirsu. Dažkārt arī tādas filmas ir jānoskatās.
Freeheld: pretēji iepriekšējai filmai, Freeheld ir ļoti smags un emocionāls gabals par to kā 2000. gadu sākumā homoseksuāls pāris saskaras ar likumu un to, ka mirstoša cilvēka dzīves biedru uzskata par tukšu vietu. Ja esat redzējuši Džulianas Mūras "Joprojām Alise", tad filma emocionālā ir līdzīga. Tas pats smagums un tas pats izcilais tēlojums. Ļoti patika, ka filmas pamatā ir patiesi notikumi, kas varbūt katram parāda, ka nav nozīmes, ko tu mīli, bet tu viņa pēc izdarīsi visu. Rakstot par šo filmu vēl aizvien kamols kaklā, tāpēc ja interesē darbi, kas nav tikai paredzēti izklaidei, lai aizmirstu, iesaku noskatīties Freeheld.
Secret in their eyes: vēl rudenī redzēju filmas treileri un gribēju noskatīties, bet tad kaut kā aizmirsu, līdz vienai nedēļas nogalei, kad sapratu, ka sen neesmu skatījusies savu vienu no mīļākajiem filmu žanriem - trilleri. Atcerējos par šo filmu un ne brīdi par to nenožēloju. Man patīk, ka trilleros vizuālais izpildījums ir metafora, un lielu lomu spēlē prasme nolasīt personāžu psiholoģiskais stāvoklis. Klusējot var tik daudz izteikt, ja pietam izmanto pareizos rīkus, un man jau šķiet, ka šī filma ir labs trilleris, ja rēķinās, ka pēdējos pāris gados šis žanrs ir noplacis.
Inside Out: pagājušā gadā, kad multfilma tikko iznāca, dzirdēju par to sajūsmas spiedzienus ne tikai no bērniem, bet arī pieaugušiem cilvēkiem. Beidzot sapratu. Lieliska multene, bet man neliekas, ka to bērni saprot kā mēs to redzam. Tā ir kā rokasgrāmata vecākiem, lai paskatītos uz to, kas darās mūsu galvās nedaudz no malas. Smieklīga multene, kuras laikā pat nedaudz paraudāju. Man patika.

No favorītiem vēlos pieminēt arī šo gredzenu, kas ir dāvana no maņas ģimenes absolvējot universitāti. Tā kā neviens no ģimenes nevēlējās kļūdīties ar savu izvēli, tad man bija pašai jāatrod tas īstais gredzens. Meklējām ļoti ilgi (kopā ar brāļa draudzeni), un daļēji jau esot panikā, sapratām, ka vienkārši jābrauc un jāmeklē.
Mums garām slējās vairāki juvelierizstrādājumu veikali, bet gluži kā netīši gājām tikai uz vienu, un skatoties pēc kārtas visos skatlogos, nemeklējot neko konkrētu, es ieraudzīju viņu. Sajūta, kad tu zini - tas ir Īstais. Es skatījos pavisam citus gredzenu izmērus, un domāju, ka tas pavisam noteikti nav mans izmērs, bet tik ļoti gribēju paskatīties kā uz manis viņš izskatījos, jo jutos kā atradusi īstu dārgumu. Uzmērīju tas derēja kā uzliets. Iedomājieties, kāda sakritība? Uzvelkot pirkstā, es tikai vēlreiz pārliecinājums, ka tas ir Mans. Tas gluži iekrita manā sirdī.
Es vienmēr esmu ticējusi akmeņu spēkam, un zinu, ka mēs izvēlamies to akmeņus, kas mums šobrīd ir nepieciešams. Izlasot šo akmeņu nozīmi, es biju šokā - tas pateica vēl vairāk nekā es pati varētu pateikt, šokējoši precīzi. Ja jums interesē, tad visi akmeņi gredzenā ir topāzi.

Izlietotie produkti
Silvanols Venolux gels nogurušām kājām*: ja strādājat darbu, kur jāstāv daudz kājās, tas noteikti varētu patikt, jo atslābina kāju nogurumu, bet ne ilgtermiņā.
Artdeco skropstu līme: metu laukā pamēģinātu tikai vienu reizi. Šausmīga.
Rival de Loop acu ēnu bāze: sabiezēja un palika veca.
Maybelline Color Elixir lūpu spīdums*: pagājušā gada favorīts. Lielisks spīdums, bet palika vecs.
Kiehl`s Midnight Recovery koncentrāts: izcils. Šis bija jau trešais iepakojums, bet noteikti pirkšu vēl.
Schwarzkopf Professional BC Moisture Kick kondicionieris*: patika, bet vairāk, kad bija vēl gari mati.
Kiehl`s Ultra Facila Moisturizer SPF 30*: beidzās termiņš, bet tā - izcils SPF. Viegls un nejūtams uz ādas. Noteikti lietošu vēl, kad iegādāšos.
Fa dezodorants: ļoti slikts. Šausmīgs aromāts un šausmīga aizsardzība.
Чистая линия sejas krēms: nopirku un likās absolūti nekāds.
Artdeco sejas bāze: savulaik ļoti patika, bet vairs neesmu tik ļoti sejas bāžu lietošanā, ka metu laukā.
Oriflame Pure Skin korektors: šausmīgs un oranžs. Nē!
Artdeco Anti-Stress serums: atbaidošs aromāts. Es vienkārši nespēju lietot.
Neutrogena Visibly Clear sejas krēms: nepatika. Pēc tekstūras patīkams un atvēsinošs, bet ilgtermiņā nedarīja pilnībā neko.
Organix Cosmetix pašiedeguma krems*: nepatika, jo uz ādas nebija redzams vispār.
Dove Powder Soft dezodorants*: metu laukā, jo kā jau biju rakstīju, tagad esmu pārgājusi tikai uz Lavera dezodorantu. Kairināja ādu.
Oriflame Novage līdzeklis sejas mazgāšanai*: superīga želeja. Noteikti pasūtīšu atkal. Ļoti viegla, mitrinoša un ādu nesausinoša formula. Pumpītis arī ir liels pluss.
The Body Shop Persiku dušas želeja: lieliska. Tagad lietoju aveņu un arī forša. Vasarai der gan pēc tekstūras, gan aromātiem.
Batiste Original sausais šampūns: superīgs!
Garnier Ultra Doux Mythic Olive šampūns*: ļoti labs! Noteikti pirkšu atkal.
Natura Siberika Loves Latvia ķermeņa skrubis: pārāk kremīgs un neizteiksmīgs.
Rexona dezodorants: tas pats stāsts kā ar Fa un Dove.
Essence korektors: 3 gadus stāvēja neaiztikts, bija laiks atbrīvoties.
Douglas mirdzumu laineris*: šausmīgs. Dedzina acis. Fui, nē.
Artdeco Anti-Aging konsīleris: sakalta.

Jaunumi
Mēneša sākumā piedalījos Pien-Dairy Spa tikšanās reizē, kur runājām par jaunajiem zīmola produktiem, kas sasniegts mūsu redzesloku rudenī un nākošajā gadā. Man bija neizsakāms prieks un iespēja piedalīties aromātu atlasē, jo Pien- ir zīmols, ko es ļoti respektēju un patiesi lietoju. Ar nepacietību gaidīšu jaunumus. Dāvanu maisiņā atradu lieliskās roku ziepes (gribu lielāku iepakojumu) un sejas putas Light versijā.
Drogas veikalā un iegādājos kā vajadzīgas, tā nevajadzīgas lietas. Piemēram, Wilkinson Xtreme3 ir paši labākie skuvekļi. Es nejokoju. Varbūt kādām tas ir TMI (too much information), bet ja meklējat labus, asus un precīzus skuvekļus - šie ir lieliski. Tāpat, nopirku Syoss krāsu atjaunojošās putas, Rival de Loop jaunos koncentrātus ampulās, Depend skropstu līmi ārkārtas situācijām. Pagājušā piektdienā beidzot uztrāpīju uz lieliskajiem Catrice konsīleriem un izķēru visus, kas bija - 6 gab.
No jaunākās Artdeco vasaras kolekcijas iegādājos bronzeri. Gribēju nedaudz citu toni, bet šis liekas ļoti labs. Noteikti atrādīšu.
The Body Shop veikalā uz lielajām atlaidēm iegādājos dušas želeju Red Musk, kasir no vienas sērijas ar manām mīļākajām TBS smaržām - Red Musk. Sāku lietot Kinetics roku krēms, kas ir patiešām izcils. Internetā pasūtīju Bourjois tonālo krēmu un micelāro ūdeni, Maybelline skropstu tušu, Rimmel presēto pūderi par kuru visi fano, Tigi Large Paddle ķemmi, kuru dievinu (šī ir jau otrā - rezervei) un Nuxe acu krēmu.
No vēl vasaras kolekcijām saņēmu testēšanai Artistry vasaras kolekcijas produktus par kuriem uzrakstīšu nedaudz vēlāk šomēness. Tāpat saņēmu sveicienus no Biotherm pārstāvjiem, kur bija atrodams jaunais Cream in Oil sejas krēms. Uzreiz saku - man patīk. Klāt bija atrodami divi SPF krēmi - 15 un 30.

Un visbeidzot, saņēmu Nivea jaunos micelāros ūdeņus. Viens komplekts man, otrs - jums. Tieši tā!
Vēlos uzdāvināt kādam no jums jauno Nivea micelāro ūdeņu komplektu. Ja sekojat man jau kādu laiku, tad zināt, ka Nivea micelārie ūdeņi ir manā micelāro ūdeņu top 3 sarakstā kā vieni no labākajiem, jo tie ir lieliski.
Es nekad nespētu nevienam dāvināt, ko tādu, kas pašai nepatīk, tāpēc sadarbībā ar Nivea pārstāvjiem, esmu izveidojusi konkursu. Tāds mazs prieciņš izmēģināt jaunumus no Nivea, kas tik tikko parādījušies veikalu plauktos.

Konkurss norisināsies 1 nedēļu, līdz 9. augustam. Lai piedalītos, jums jāaizpilda informācija, kas atrodama Rafflecopter lodziņā. Lūgums, reģistrējoties lietot derīgus e-pastus, lai varu ar jums operatīvi sazināties par balvas saņemšanu.
a Rafflecopter giveaway

Lai veicas konkursā, un visām izcils pēdējais vasaras mēnesis!


! produkti, kas atzīmēti ar * ir uzņēmumu piešķirti, PR paraugu produkti
!! filmu plakāti ņemti no interneta vietnes imdb.com

10 comments:

  1. wow, kāda čupa ar konsīleriem.. es arī redzēju ka ir pievedums, nopirku draudzenei :D Atturēju sevi no šādas pirkšanās :D knapi :D Par Nivea ūdeņiem, tie tiešām ir lieliski ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Catrice konsīleri kā jau esmu minējusi patiešām rada atkarību :D Nivea ir lieliski micelārie ūdeņi - saudzīgi, bet efektīvi noņem visu kosmētiku :)

      Dzēst
  2. Gredzens ir ļoti skaists, mani pašu vienmēr ir saistījuši akmeņi zilā krāsā. Vispār man šķiet īpatnējs vispārējais satraukums par alumīnija sāļiem dezodorantā un domas tos mest ārā, kad tajā pašā laikā visi konsīleri, pūderi, īsāk sakot visi smiņķi nav ar ne drusku labāku sastāvu kā dezīši(pat sliktāki, kas tur labs var būt, ja padsmit stundas spēj turēties savā vietā uz ādas), ja dezīši tiek smērēti padusēs, tad lielākā daļa kosmētikas uz sejas, un tas liekas sliktāk. Ja tā par visu aizdomājas un to kādas indes ir kosmētikā, parfimērijā, kopšanas līdzekļos, tad tiešām šķiet labāk smērēt lūpas ar bieti, bet ķermeni ar sviestu un visus līdzekļus lidināt miskastē. Tas nav nekāds uzbrauciens Tev, ka Tu domā par to, ko lieto, bet vispārējas pārdomas, par to, cik ikdienišķas lietas it kā dara labu, bet reizē sliktu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Gredzens patiešām ir ļoti skaists :) Par tiem sastāviem, nē, nē, nav tā, ka es baigi baiļojos. es zinu, ka dekor. kosmētika arī ir ar visiem sliktumiem iekšā, jau sākot ar mica un talk priekšgalā, bet es pārgāju uz "dabīgajiem" dezodorantiem tā iemesla pēc, ka pēdējā gada laikā izjutu lielu diskomfortu lietojot Dove, Fa un Rexona un vēl citus, kas jau sen izmesti laukā. No pūšamajiem pārgāju uz rullīšiem, bija tas pats, tad pārgāju uz sausajiem, bet arī tā niezēšanas un sūrstēšana nepārgāja, līdz sapratu, ka jāmēģina kaut kas cits, tāpēc tagad tik kategoriski distancējos no alumīnija sāļiem :) Es biju rakstījusi vienā no iepriekšējiem rakstiem šo stāstu ar Lavera dezodorantu, tāpēc nolēmu šoreiz par to vēlreiz nestāstīt, tāpēc saprotu kāpēc radās tādas pārdomas, ka es tagad baigi domāju par sastāviem. raksts: http://zandalife.blogspot.com/2016/07/5-jaunumi-skaistumplaukta-julijs.html
      Atbilde ir jā un nē. Īstenībā nedomāju, bet ja izjūtu kairinājumu, sūrstēšanu vai dedzināšanas, vienalga, vai tā ir seja, acis, paduses, pēdas vai rokas, es meklēšu sastāvā vainu un centīšos no tā distancēties. Piemēram, kairinājuma un alerģijas iespaidā pārstāju lietot kādreiz tik ļoti iemīļoto Garnier micelāro ūdeni par kuru savulaik biju sajūsmā. Tagad mana āda ar kādu no vielām, kas atrodas sastāvā, vienkārši nespēj sadraudzēties. :)

      Dzēst
  3. Hey! Beidzot.. pirmo reizi izlēmu iekomentēt tavu rakstu. Tavs blogs ir brīnišķīgs! Biju uzgājusi viņu jau pirms kāda laba laiciņa, kad meklēju kādu masku melnajiem punktiņiem uz deguna. :D Un tad visu atlikušo vakaru sēdēju un lasīju tavus rakstus. Tu liecies ļoti jauka, gudra un , galvenais, godīga sieviete. :) Interesanti lasīt tavas arī ne visai labās atsauksmes par kādiem produktiem. :) Vismaz godīga informācija, nevis saldi meli un lieki iztērēta nauda. Tad nu atcerējos par tavu blogu šī gada sākumā (laikam?) un tagad sekoju tam ik dienas! Ļoooti ieintriģēji ar to Lavera dezodorantu, gribu pamēģināt! Arī divas tavas ieteiktās grāmatas gribu izlasīt, un 3 filmas noskatīties. Biju un ''Pusotrs spiegs'' pirmizrādi. Man patika, likās tāds viegls, ne pārāk nopietns un smieklīgs. Nu, protams, tas, ka mana mamma bija līdzi, padarīja filmu vēl smieklīgāku! :D Gredzentiņš tavs ir nu ļooooti smuks. ;) Kad meklēju sev šogad izlaiduma kleitu, zināju, ka gribu kko parastu, bet mīlīgu, vasarīgu, kuru uzvilkšu ne tikai vienu reizi uz izlaidumu, bet arī vēl kaut kad. Un, kad ieraudzīju veikalā, sapratu, ka tā ir ĪSTĀ! Par Wilkinosn Xtreme 3 skuvekļiem.. man arī viņi liekas nu ļoooti forši, un tas nemaz nav TMI. :D Un vēl gribēju pajautāt, kas tik foršs ir Tigi Large Paddle ķemmei?
    Jauku dienu!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Hei, milzīgs paldies par Tavu atklātību un superīgajiem vārdiem. Tie man tiešām liek pasmaidīt un no sirds priecāties, ka mani raksti noder un iedvesmo :) Liels paldies! :)
      Pusotrs spiegs patiešām bija jauka filma, un tas ir superīgi, ka mammas un meitas brīdim kopā izvēlējāties tādu vieglu filmu :)
      Man liekas, ka tiešām, ja ir sajūta, ka tā ir ĪSTĀ noteikti ir jāķer ciet, jo vispār - tādas sajūtas gadās visai reti :)
      Tigi ķemme forša ar to, ka nesapinko matus un neplēš galvas ādu. Visu šo laiku es lietoju Tangle Teezer (3 gadus jau), bet es secināju, ka lai arī matus izķemme superīgi, man nepatika tā aso sariņu skrāpēšana, bet Tigi gali ir noapaļoti, kas vairāk masē galvā ādu nevis skrāpē :) Pietam, man saviem matiem, patīk viņu izmantot pie veidošanas ar fēnu. Ļoti ātri un smuki var izķemmēt :)

      Superīgu dienu arī Tev! :)

      Dzēst
  4. Ļoti patīkami lasīt šādu mēnēša apkopojumu, kad tukšinieki un favorīti ir kopā un nav divos atsevišķos rakstos.
    Jāpiekrīt, gredzens ir ļoti skaists.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, kaut kā ar laiku secināju, ka labāk ir rakstīt kopā, jo atsevišķos rakstos zūd interese :) Paldies! :)

      Dzēst
  5. Ieraudzīju Artceco spīdumu un nopriecajos,ka beidzot būs īstais tonis.Bet paskatījās ,kā uz tevis viņš izskatās ,nevis ar silto oranžigo nokrāsu ,bet ar rozīgo:-(Tas ir tā arī dzīvajā?Jo datora jau tomēr savādāk .Jau kādu laiku meklējumi sev lūpu produktu,kas būtu ar maigu ,pienainu,oranzigu nokrāsu.Bezcers:-(Vai vari kaut ko ieteikt?Jo nopērkot kārtējo lūpu spīdumu,uzzsmerjot uz lūpām,es konstatēju,ka atkal ir rozā :-(
    Gribēju vēl piebilst,ka gredzens ir ļoti , ļoti skaists.Un Risumate ir viena no manām mīļākajām grāmatām.
    Vīta.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pats par sevi spīdums ir ar silto peach apakštoni, bet lieta tāda, ka man no dabas pašai ir izteikts sārts pigments lūpām, kas nozīmē, ja spīdums nebūs full coverage pigmenta, tad visi man atsitīs ar rozīgu apakštoni.
      Es drīzāku ieteiktu aiziet un dzīvē paskatītos, jo priekš manis tas liekas, ka ir silti pienains tonis, bet lai uz manām lūpām izskatītos kā iepakojumā, man "jānoņem" nedaudz savs lūpu pigments, uzklājot nedaudz uz lūpām tonālā krēma vai konsīleri kārtiņu.
      Ja meklē tāda toņa spīdumu, noteikti iesaku paskatīties Lumene spīdumus. Viņiem ir arī peach toņa spīdumi, tomēr nezinu kā izskatīsies, jo ļoti no svara ir kāds dabiskais lūpu pigments. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan