5 jaunumi skaistumplauktā: augusts

28.08.16

Tā nu ir, ar brašiem soļiem dodamies rudens pusē, un neticas, ka vasara mums saka "uz redzi". Ko nesīs mums rudens? Protams, piesātinātos un izteiksmīgos toņus apģērbā un grimā, slinkumu agros rītos tiem, kas atgriežas skolas gaitās, un nīgrākus noskaņojumus visiem, ka lietus būs stiprāks nekā cerēts, bet tam visam pāri "siltas" sajūtas par krītošo lapu skaistums, kas pārņems visu Latviju.. un Instagram`u.
Augustā esmu saņēmusi tik daudzus jaunumus, ka nezinu kā par tiem jums, lai uzrakstu. Dažus no tiem iespējams jau redzējāt citos blogos. Daži no tiem augustā ir ienākuši manā ikdienas rutīnā, tāpēc, kā jau ierasts, katra mēneša izskaņā, šovakar 5 jaunumi manā skaistumplauktā, kas aktualizējušies tieši augustā.
Biocos Academy Ciedru ūdens/hidrolāts* (50 ml, 3.20 €)
Biocos Academy ir pavisam jauns zīmols, ka tik tikko ienāca Latvijas kosmētikas tirgū. Ar mani sazinājās pārstāvji, lai piedāvātu izmēģināt dažus no viņu piedāvātiem produktiem, un kā viens no tiem ir ciedru hidrolāts. Hidrolāts tiek iegūts augu destilēšanas procesā, šajā gadījumā ciedru čiekuru un skuju destilācijas procesā.
Izvēlējos ciedru, jo 1) man patīk ciedru aromāts, un 2) ciedru hidrolāts ir rekomendējams piņņainas, aknes, dermatīta, psoriāzes bojātai ādai.
Hidrolātam ir ļoti spēcīgs ciedru aromāts, tāpēc noteikti neiesaku, ja neesat pārliecināti vai spēsiet ar saviem deguna receptoriem izturēt šo aromātu. Arī man sākumā tas likās neizturami spēcīgs, bet pieradu. Biocos hidrolātam ir fantastisks pulverizators, kas nozīmē, ka izsmidzina vieglu un plata lenķa migliņu, lai noklātu visu seju. Sejas ādas jūtas svaiga, mundra un galvenais aprūpēta. Neesmu novērojusi īpašas atšķirības, bet jāsaka, ka pamatīgas problēmas uz ādas neesmu novērojusi.
The Body Shop Tea Tree Anti-Imperfection Daily Solution tējas koka koncentrāts* (50ml, 22.90 €)
Manā blogā tējas koka eļļa nav svešs viesis, tāpēc biju sajūsmā, kad ieraudzīju tējas koka koncentrātu The Body Shop jaunumu paciņā. Parasti tējas koka eļļu lietoju uzklājot uz vates plāksnītes, un tad vienmēr pēc lietošanas uz ādas bija jūtama tā eļļainā kārtiņa. Uzklājot The Body Shop tējas koka koncentrātu, tas absorbējas burtiski pēc dažām sekundēm, un jau nākošajā dienā var redzēt, ka pumpiņas ir palikušas sausākas, ne tik sarkanas un mazākas. Pats labākais, ka lietojot nav šīs eļļainās kārtiņas, kas nozīmē, ka droši var likt pa virsu sejas krēmu un tad kosmētiku, jo tas neko nesabojās. Noteikti pastāstīšu vairāk par saviem rezultātiem arī citā rakstā. Piebilst vien varu vēl, ka iepakojums ir milzīgs un ja pat lieto katru dienu, uzreiz var redzēt, ka pietiks ļoti ilgam laikam. Superīgs produkts problemātiskas ādas īpašniekiem.

Maybelline Fit Me Matte+Poreless tonālais krēms, tonis - 115 Ivory*
Matte+Poreless tonālo krēmu gaidīju ar patiešām lielu satraukumu, jo nezināju vai pie mums būs pieejams. Maybelline jaunais tonālais krēms pēdējo mēnešu laikā ir ieguvis neticami lielu slavu pateicoties tā formulai, kur tonālais krēms ir sedzošs, tomēr ļauj ādai dabiski mirdzēt, kas patiesībā ir ļoti sarežģīts uzdevums vienam tonējošam līdzeklim. Pagaidām esmu lietojusi salīdzinoši maz, taču viedoklis jau ir izveidojies. Diemžēl manam ādas tonim ir grūti pielasīt toni, jo domājot, ka pats gaišākais man derēs, izrādījās uz manis tas transformējas rozā nokrāsā. Līdzīgs stāsts ar toni 115, tomēr ne tik uzkrītoši. Man ļoti patīk, ka tonālais krēms ir visai šķidrs, tomēr uzklājot uz ādas tas lieliski nosedz visas nepilnības, patiešām neradot maskas efektu. Pagaidām neesmu vēl ilgi centušies draudzēties, bet noteikti būs visu +/- raksts. Viennozīmīgi sajūsmā par to, ka pieejams pie mums Latvijā. Pārstāvji vēsta, ka šis ir septembra/oktobra jaunums, tātad, pavisam drīz pieejams arī veikalos, tāpēc pagaidām nestādos priekšā ne izcenojumus, ne toņu piedāvājumus.

Skropstu atliecējs
Jā, jā, zinu es biju vienu no cilvēkiem, kas uzskatīja, ka labai tušai nav nepieciešams skropstu atliecējs, un manas domas  par to nav mainījušās, tomēr pēdējā laikā es secināju, ka manas skropstas ar visu skropstu tušu izskatās nekādas, tā kā trūktu efekta. Protams, mākslīgās skropstas es nelieku, tāpēc jau sāku apskatīt dažādus skropstu audzēšanas līdzekļus, līdz atradu savu tālu nomesto skropstu atliecēju. Šim nav nekādas īpašās firmas, jo pirku Drogās, tomēr jāsaka, ka uzdevumu veic salīdzinoši normāli. Protams, atliekums švaki turas, bet kombinācijā ar skropstu tušu, patiešām esmu ieguvusi atkal atliektas un efektīvas skropstas pēc kurām biju jau kādu laiku sailgojusies. Tik ļoti iecienīju atliektu skropstu efektu, ka pat dienās, kad skropstas nekrāsoju, ātri atliecu skropstas un uzreiz bija redzams cits efekts. Likās, ka skropstas ir kā uzkrāsotas. Tāds sīkums liekas, tomēr kopainu izmaina neizmērojami.

Essence ilgsnoturīga lūpu krāsa, tonis - 07 Natural Beauty
Pagājušajā gadā tik ļoti iemīļoju šo lūpu krāsu, bet biju to kaut kur nozaudējusi, ka pat aizmirsu par tās eksistenci, taču pārliekot mantas no vienas somas uz otru, atradu šos lūpu krāsu un pēc vizuālā izskata secināju, ka biju lietojusi to salīdzinoši maz. Natural Beauty ir lielisks tonis, kas saucams kā "manas lūpas, bet labāk". Uzklājot uz lūpām jūtas patiešām neizsakāmi komfortabli, un vēlreiz tikai pārliecinājos cik ļoti man patīk Essence ilgnoturīgo lūpu krāsu sērija. Manā īpašumā ir vairākas un visas ir kvalitatīvas gan pigmentācijas, gan izpildījumā ziņā.

Kas ir jūsu labākais kosmētikas jaunums augustā?


! produkti, kas atzīmēti ar * ir uzņēmumu piešķirti, PR paraugu produkti

12 comments:

  1. piekrītu par Essence lūpukrāsām, man ir no sērijas velvet matt 07 tonis, ļoti patīk un vel kāds plusiņš -padara lūpas pilnīgākas, vismaz uz manām lūpām sanāk baigais volume effect :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, Tev pilnībā ir taisnība, ka pēc šī toņa uzklāšanas lūpas patiešām vizuāli izskatās pufīgākas :)

      Dzēst
  2. Maybelline tonaļņiks drīzāk ir ieguvis slāvu pateicoties PR menedžēriem nevis kādai īpašai formulai .;) Šī firma ražo vienus no sliktākiem krēmiem Drogās.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja runājam par ārzemēm, tad šī PR būšana ir tiešām daudz sarežģītāka un, iespējams, Tev patiešām ir taisnība. Grūti man gan komentēt kā ir patiesībā, jo maz esmu saskārusies, bet taisnība jau ir, ka YouTube industrija dažus produktus izreklamē tā, ka rodas masu psihoze. :)

      Dzēst
  3. Zanda,man jautājums nedaudz ne pa tēmu.Bet vai tu nezini,kad Latvijas veikalos varētu parādīties Loreal True Match Super Blendable tonalais krēms?Ļoti vēlos viņu izmēģināt.
    Paldies Vīta.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sveika,

      pie mums jau kādu laiciņu ir pieejams šis tonālais krēms, man pat ir raksts par to: http://zandalife.blogspot.com/2016/02/loreal-true-match-tonalais-krems.html

      skatoties internetā iepakojums ir citādāks, jo tā ir, ka Eiropā iepakojumi krasi atšķiras L`Oreal tonālajiem krēmiem, bet ir, ir šis Super Blendable versijas pie mums. :)

      Dzēst
  4. Essence lūpu krāsai ir ļoti patīkams tonis :)
    mans foršākais jaunums ir Wella Professionals matu balzams un maska, kā arī Sebastian eļļa. Manu matu stāvoklis pamānāmi uzlabojas kopš sāku šos līdzekļus lietot:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šie abi Tevis minētie zīmoli ir skaļi vārdi matu kopšanas pasaulē, tāpēc nebrīnos, ka tie patiešām ir tik labi kā raksti :)

      Dzēst
  5. Manuprāt, lūpu krāsas Essence ir padevušās vislabāk, jo ļoti, ļoti daudzi toņi ir mani ikdienas go-to toņi! Un, protams, nekas nav tik patīkams kā to draudzīgā cena! :)

    www.callmemaddie.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tās ir patiešām sasodīti labas lūpu krāsas. Pilnīgi neticās, ka par salīdzinoši mazām naudām saņemam tik labu kvalitāti, jo parasti tik lētas lūpu krāsas ir īpaši nekādas, bet Essencei krēmīgas, noturīgas un pigmentētas :)

      Dzēst
  6. Visiem BIOCOS produktiem ir ļoooti stiprs aromāts, kas, manuprāt, ir liels mīnuss, ja neesi konkrētās smaržas fans. Cik bieži tu lieto to hidrolātu?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es to hidrolātu nelietoju katru dienu, jo ir dienas, kad tiešām aromāts ir daudz par stipru, bet kad jūtu, ka aromāts nav tik traucējošs, tad lietoju. Lietoju līdz 3 reizēm nedēļā :)
      Par aromātiem patiešām ir taisnība, kas pirmajā brīdī man likās nekas īpašs, tomēr jo ilgāk lieto, jo vairāk pienāk dienas, kad aromāts liekas neizturams. :/

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan