Oriflame Giordani Gold dekoratīvā kosmētika

21.01.16

Daudzus gadus atpakaļ, kad iepazinos pirmo reizi ar Oriflame kosmētiku, skatījos tikai uz tādiem budžeta variantiem, jo ko gan jaunai pusaugu meitenei vajag kā tikai kaut kādu lūpu spīdumu un skropstu tušu. Protams, tagad, vairākus gadus vēlāk, skatoties uz šīm Very Me kolekcijām saprotu, ka tās noteikti vairs nav very me. Pēdējā laikā ir nācis daudzas lietas mēģināt no Giordani Gold sērijas, kas ir vairāk izsmalcināta un lakoniska. Atlasīju visu produkti, ko esmu lietojusi pēdējos pāris mēnešus, lai iepazīstinātu ar jauniem favorītiem un atklājumiem.
Šo kolekciju esmu jau fotografējusi 3 reizes un arī šajā reizē neesmu priecīga par bildēm, tāpēc lūgšu atvainot.

Giordani Gold bāze grimam (14,90 €)
Zīdainas tekstūras bāze grimam uzlabo sejas toni un paildzina grima noturību. Izlīdzina ādu, padara poras un smalkās krunciņas mazāk pamanāmas, kā arī piešķir starojumu. Uzklāj zem tonālā krēma, lai nodrošinātu noturīgu, nevainojamu klājumu. Satur izsmalcinātu orhideju ekstraktu.
Pirms pasūtīju šo grima bāzi Baltic Beauty Oriflame pasākuma laik', man bija iespēju to izmēģināt un saprast ar ko kārtošu lietas, un uzklājot sapratu, ka man šo bāzi vajag.
Bāze ļoti krēmīga un patiks tām, kas nemīl silikona sintētiskās sejas bāzes. Šī kalpo vairāk kā mitrinošs un viegli gaismu atstarojošs sejas krēms. Neteikšu, ka kopj sejas ādu, bet tonālai jaukāk, gludāk un līdzenāk klājas uz ādas. Lai arī bāzes ir balta, uz sejas tā ir neredzama. Aromāts atgādina tipisku Oriflame sejas krēmu smaržu, bet pret man nav iebildumu.
Ļoti, ļoti patīk matētais stikla iepakojums un bāzes dozators. Kopumā - lielisks produkts.

Giordani Gold pērlīšu pūderis, tonis Natural Bronze (16,90 €)
Daudzkrāsainu pērlīšu pūderis, kas piešķir ādai iedeguma toņa starojumu, vieglu mirdzumu un veselīgu toni. Ar rokām veidotās pērlītes ir bagātinātas ar minerālu kompleksu, lai nodrošinātu patīkamu komforta sajūtu un piešķirtu ādai neuzkrītošu mirdzumu.
Natural Bronze toņa pērlīšu pūderi var atrast 3 dažādu silto toņu pērlīšu kombinācija - zelts, smilšu broza un bronza. Ar pērlīšu produktiem esmu uz "jūs", bet bija interesanti pamēģināt. Šīs noteikti nav manas favorītes no visiem produktiem, bet tas ir tāpēc, ka neesmu atradusi tām vēl īstu pielietojumu. Jāatstāj uz siltajām laika sezonām, kad vairāk gribēsies saulainu siltu sejā akcentēt.

Giordani Gold četrtoņu acu ēnas, tonis Divine Brown (17,90 €)
Ļoti patīk acu ēnu iepakojums un šie 4 toņi nav varbūt nekas unikāls un jauns, tomēr nude acu grimam, palete ir ļoti parocīga. Visi toņi, mazāka vai lielākā mērā, ir pigmentēti un krēmīgi. Kad lietoju šo paleti Ziemassvētku grimam, sapratu, ka ēnas, lai nenobirtu un uz plakstiņa pieķertos pietiekami izteikti, jāklāj vismaz 3 reizes, kas ir liels mīnuss. Ja skatās kvalitātes atbilstību cenai, tad es saku, ka šī palete nav tā vērta un mierīgi var atrast citu, līdzvērtīgi labu paleti, pat no Essence vai Catrice sortimenta.
No visiem toņiem vismīļākais ir pirmais tonis no kreisās puses.

Giordani Gold Incredible Lenght pagarinoša skropstu tuša (10,90 €)
No Oriflame sortimenta man ir tikai viena skropstu tuša, ko atzīstu par lielisku jau otro gadu un tā ir The One Wonder Lash skropstu tuša, bet teikšu atklāti, ka arī šī skropstu tuša man ir patīkami pārsteigusi. Vispār šo biju atdevusi draudzenei, bet vienu vakaru gribēju paniekoties ar tušām un nolēmu šo uzklāt uz apakšējām skropstām. OMG, apakšējās izskatījās tik garas un atdalītas, Tad palietoju arī uz augšējām un secināju, ka šī tuša ir ļoti laba, ja patīk nedaudz garas un kuplas skropstas. Tāds labs "viss vienā" piedāvājums. Protams, ir pagājuši 3 mēneši un tuša jau ir kļuvusi diezgan sausa, bet efekts paliek nemainīgs.

Giordani Gold lūpu kontūrzīmulis, tonis Nude (9,90 €)
Kādreiz šādi zīmuļi ar pludināmo otiņu "divi vienā" bija ļoti populāri, bet tagad biežāk sastopami klasiskie zīmuļi. Jāsaka, ka ekspektācijas par cietu un sausu zīmuli bija maldīgas, jo zīmulis ir diezgan stingrs, bet tas ir ļoti pigmentēts un parocīgs ikdienas lietošanai. Jāsaka, ka Nude tonis ir tāds kārtīgs silts brūnais, tāpēc pie manis tas pieturējās vien īsu laika posmu.

Giordani Gold Iconic Diamond lūpu krāsa, tonis Crystallised Pink (10,90 €)
Kādreiz man ļoti patika Oriflame lūpu krāsas, bet pamēģinot šo, es sapratu, ka neesmu tik ļoti par viņām sajūsmā kā izvēloties to pašu Catrice vai Essence lūpu krāsu. Giordani lūpu krāsa ir ļoti patīkama, krēmīga, pietiekami pigmentēta, tomēr tās noturība man nedaudz pieviļ. Vairāk priekšroku sniedzu lūpu krāsām, kas turas vismaz 4 stundas, bet šī daudz maz smuki noturas vien 2 stundas.. Efekts uz lūpām jūtams kā ar tonējošu lūpu balzamu.
Pa kreisi lūpu krāsa, pa labi - zīmulis
Lūk, šis ir tas Ziemassvētku grims, kurā pirmo lietoju Giordani Gold acu ēnu paleti. Pa visu plakstiņu klāju savu mīļāko toni no paletes un papildināju ar tumšāko toni no paletes. Uz sejas klāju Giordani Gold grima bāzi un pa virsu L`Oreal True Match tonālo krēmu, bet var redzēt, ka sejas ādas viegli mirdz un neizskatās mākslīgi "blurēta".

Kopumā jāsaka, ka Giordani Gold sērija mani ir patīkami pārsteigusi un ja kādreiz domāju, ka Oriflame kosmētika ir slikta, tad šī kolekcija pierāda pretējo. Jā, tiesa produkti ir dārgi ja salīdzina ar citiem produktiem sortimentā, bet teikšu, ka grima bāze un lūpu zīmulis noteikti atmaksā šo naudas summu, bet pārējie produkti ir tīri vairāk - vajag/ nevajag pirkumi.
______________________________________________________________________
Oriflame produktus iespējams iegādāties pie zīmola konsultantiem
Vairāk informācijas - mājas lapafacebook lapa


* raksts satur testēšanai piešķirtus produktus no Oriflame pārstāvjiem, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli

4 komentāri:

  1. Very me skaitās jauniešu kolekcija, bet man no tās bija ļoti daudz mīļu lūpu spīdumu, un tādus toņu analogus vēl nekur neatradu, zinu, ka atsauksmes dažādas par very me, bet tieši man tie lūpu spīdumi vislabāk derēja, bet kā par nelaimi visi mani iemīļoti toņi un spīdumi tika izņemti no sortimenta :D Lūpu tonis burvīgs, un acis, protams, arī :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man kādreiz ļoti patika Avon lūpu spīdumi, kas maksāja kaut kādus 2 latus toreiz un bija ļoti labi, bet tagad vairs viņu jau sen nav. :) lēts jau nenozīmē, ka slikts, tikai tādu produktu kauns vilkt kaut kur laukā, jo izskatās visai atbaidoši :D
      Paldies :)

      Dzēst
  2. Āda izskatās vienkārši lieliski. Sāku domāt par bāzes iegādi-sen nav mēģinātas jaunas bāzes :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Liels paldies, Patrīcija :)
      Man mājas stāv vairākas bāzes, bet ja vēlos noturīgu grimu un sejas ādu izteiksmīgāku, tad sniedzos tikai pēc šīs :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan