Mēneša atskaite: decembris

02.01.16

Sākumā ar visiem svētkiem un jauno gadu, pat nedaudz piemirsu, ka ir taču jāuzraksta par decembra favorītiem, izlietotajiem produktiem un jaunumiem. Tad nu, nemainot tradīciju atskaite par pagājušo mēnesi, kas noteikti ienesusi daudzus jaunumus un emocijas, jo kā nekā, bija tik daudz svētku un dāvanu.
Favorīti
Schwarzkopf Professional Osis+ Soft Glam izsmidzināmais līdzeklis matiem - lietoju aptuveni pusmēnesi un varu teikt, ka decembrī viens no iemīļotākajiem veidošanas līdzekļiem. Lietojot mitros matus, tas palīdz atšķetināt matus, ātrāk izžāvēt un veido tādu kārtiņu kā ar matu putām, lai vieglāk taisnot vai veidot lokas.
Artemis Med Cleansing Gel želeja sejai un ķermenim - lietoju visu mēnesi un pilnīgi noteikti varu ar mierīgu sirdi teikt, ka jūtīgai ādai patiks, jo nesausina. Pilna atsauksme par visu sēriju šeit.
Isana Young Express divfāžu acu kosmētikas noņēmējs - jau rakstīju pie gada favorītiem, ka šis ir labākais atklājums, ja lietojat ūdensnoturīgu vai pamatīgu acu grimu. Tā kā decembrī uz svētkiem gribējās krāsoties vairāk, tad lai nekairinātu plakstiņus ar kosmētikas noņemšanu, šis to paveica pāris sekundēs. 
Oriflame Giordani Gold Perfecting Make Up Base grima bāze - matētais stikls piedod šai bāzei papildus skaistumu, un jāsaka, ka šī bāze priekš manis ir jauns atklājums. Tā ir diezgan bieza, krēmīga, bet nepadara sejas ādu kā silikona pamatu vai mākslīgu. Ievēroju, ka tā viegli izgaismo sejas ādu un labāk ļauj izpludināt katru produktu. Nelietoju katru dienu, bet īpašām reizē kalpo patiešām lieliski.
L`Oreal True Match tonālais krēms, tonis 2N - pirms kāda paspēj teikt, ka šis ir tonālais, ko parasti es neieredzēju, vēlos pateikt, ka tā bija, līdz izmēģināju jauno formulu. Meklēju jaunu tonālo krēmu, jo kā meklēju, ko jaunu, tie bija pa rozā vai pa tumšu. Protams, ir mans favorīts Catrice Nude Illsuion, bet šis arī ir lielisks tonālais. Un, tonis 2N sniedz papildus prieku, ka beidzot mums ir gaišāki toņi par 4N.
Kupla kabuki otiņa - šī ota un L`Oreal tonālais krēms ir mana decembra zvaigžņu līga, kas kopā sniedz tik perfektu pārklājumu, un sapludina tonālo krēmu daudz labāk kā pat sūklīši. Otiņa ir pietiekami stingra, lai sapludinātu tonālo krēmu un kupla, lai klājums ir vienmērīgs un gluds.
Model Launcher Dual Action konsīleris, tonis Light - Model Launcher ir jauns atklājums un man ir prieks, ka šis, pirmais mani mēģinātais produkts, ir tik tiešs trāpījums ideālam. Ļoti universāls, gaišs, kas lieliski izgaismo sejas ādu. Noteikti būs atsauksme.
Oriflame Giordani Gold presētais pūderis (tonis, Translucent) - ļoti smalks, stingri presēts pūderis, kas lieliski nofiksē konsīleri. Beidzot ir pieejams labas kvalitātes pūderis, kas tiešām nofiksē, bet nedod papildus toni vai sedzamību.

Citi favorīti

Abavas vīns - nekad nebūtu iedomājusies, ka tik ļoti iepatiksies šie vīni, bet esot vienā pasākumā, nogaršoju rabarberu vīnu, un biju starā. Meklējot veikalos atklājās, tas esot pats populārākais, tāpēc Ziemassvētkos malkoju upeņu vīnu, kas arī bija ārkārtīgi gards. Jaunajā gadā ar dzēru upeņu vīnu, bet ledusskapī atpūšas vēl Aroniju vīns. Manā skatījumā, Abavas vīns ir ne tikai gards, bet arī lieliska dāvana draudzenēm ejot ciemos. Vairāk informācija: mājas lapa, facebook

Tā kā bija garas brīvdienas, kas drīzs beigsies, tad vairāk pievērsos filmu skatīšanai. Filma "Atvaļinājums" ir jautrs stāsts par ģimenes izbraucienu, kas nedaudz atgādina jau diezgan daudz filmas no šādas sērijas. Smieklīga, viegla, bet nekas vairāk.
Par filmām "Before We Go" un "Love Actually" jau rakstīju šeit. Savukārt, filma "Lepnums un aizspriedumi" ir vienkārši satriecoša. Filma, kas līdz pēdējam mirklim liek dīdīties un domāt kāda būs atbilde. Ļoti lakoniska, bet aizraujoša filma savā spēlē ar kadriem radot emociju piesātinājumu. Ne velti no skatītāju puses, šī ir teicami atzīta filma. Un, protams, neatvairāmā Keira Naitlija.. No šīs sērija, ja jums interesē Džeinas Ostinas biogrāfiskais stāsts, noteikti iesaku noskatīties "Becoming Jane". Tuvojoties Jaunajam gadam, beidzot noskatījos New Year`s Eve, kas man tīri labi patika. Tāda vakara filma, lai nenoslogotu lieki prātu.

Izlietotie produkti
Lumene Extra Gentle krēmveida attīrīšanas līdzeklis sejai - maigs, saudzīgs, krēmīgs un patīkams, bet pēc izlietošanas sapratu, ka neesmu tik lielā sajūsmā kā par Clarins Pure Melt Cleansing želeju. Pagaidām atkārtots pirkums nebūs.
Isana Young Express divfāžu acu kosmētikas noņēmējs - jau rakstīju pie decembra favorītiem savas domas par šo līdzekli.
Madara Purifying putas sejas attīrīšanai - patīkamas, maigas un labi attīra sejas ādu. pagaidām ļoti patīk, jo iegādājos jau otru iepakojumu.
Artemis Med serums sejai - lielisks serums, kas neitralizēja kairinājumu un apsārtušu ādu. Pagaidām neesmu izlēmusi vai došos pēc pilna izmēra iepakojuma, bet viens ir skaidrs - jūtīgai ādai patiks. 
Joik Mango Butter&Argan Oil mitrinošs acu krēms - jau iepriekš rakstīju, ka ļoti patīk šis acu krēms, ka paspēju to izlietot vien nieka 3 nedēļās. Dīvaini, bet kad iegādājos šo, iepakojumā krēms bija baltā krāsā, bet kad pirku savai mammai anti-age versiju, ievēroju, ka šim acu krēmam atšķiras krēma krāsas, lai versijas ir vien divas - šī un anti age. Pacilāju, termiņi līdz 2017. gadam, bet pavairījos iegādāties krēmu, kas izskatās viegli rozīgs vai pelēks, ja jabūt krēmīgi baltam. Starp citu, mammai ļoti patīk arī anti age versija. Laikam beidzot esmu atradusi zīmolu ar lieliskiem acu krēmiem.
Schwarzkopf Professional BC Bonacure Rose Oil šampūns - jau iemīļots un ļoti labs šampūns, ko noteikti iegādāšos atpakaļ. Esmu pasūtīju no Schwarzkoft Professional citas sērija attīrošo šampūnu un ja tas nebūs tiks labs, tad noteikti atgriezīšos pie šī. Pie rožu aromāta pieradu, jo tas ir patīkams un maigs. Atsauksme par sēriju
Schwarzkoft Got2Be matu laka - smalka un fiksējoša, tomēr man likās, ka frizūra ne tik labi noturējās ar šo laku. Prasījās kaut ko nedaudz ķepīgāku. Domāju, ka šo laku atkārtoti nepirkšu.
Batiste Original mini sausie šampūni - ļoti labi ikdienas pārnēsāšanai. Lai mani paši mīļākie ir Strenght&Shine versijā, arī Original ir savos uzdevumu augstumos. Viennozīmīgi pirkšu atkārtoti.
Lush The Comforter dušas želeja - ļoti aromātiska, patīkama un rozā dušas želeja. Aromāts ir ļoti patīkams un salds, bet atkārtoti nepirkšu.
Pearl Drops Smokers zobu pasta - kārtējais iepakojums. Lieliska!
Signal White Gold Now zobu pasta - nepatīk. Uzskatu par naudas tēriņu. Šis bija testa produkts, tāpēc neko vairāk nebiju rakstījusi, jo salīdzinot ar Smokers, tikai zobu birsti un zobu nedaudz "zilina" un viss. Un pie maniem apjomiem, iepakojums stipri pa mazu.
Tonālā krēma ota - pēc vienas mazgāšanas apjautu, ka sariņi sāka krist laukā, līdz beigās izkrita visi. Pienācis laiks šķirties.
Oriflame sūklītis kosmētikas uzklāšanai - jau otrais sūklītis, kas man ļoti iepaticies, tāpēc noteikti pirkšu atkārtoti, bet vispirms ķeršos pie RT sūkļu testēšanas.

Jaunumi
Nekādi nevarēju iztikt bez saviem iemīļotajiem Batiste sausajiem šampūniem, tāpēc interneta plašumos iegādājos 2 iepakojumus ar iemīļotajiem Batiste Strenght&Shine sausajiem šampūniem.
Blotterazzi sūklītis sebuma likvidēšanai ir tiešām interesants jaunums, kas diezgan ātri nonācis līdz Latvijai. Teikšu godīgi, ka neesmu vēl nemaz pamēģinājusi, bet esmu skatījusies vairāk atsauksmes un domas dalās. Redzēs, ko par to domāšu es, kad pamēģināšu.
Kā jau katru gadu, uz beigām, Maybelline un L`Oreal dāsni nāk klajā ar vairākiem jaunumiem. Diemžēl vienīgais, kas no Maybelline jaunumiem ir vērā ņemams ir Master Ink laineris, kam ir parocīga otiņa un labs pigments. Vienīgi noturība nav perfekta, bet laineris man tiešām ir iepaticies. Skropstu tuša galīgi garām un Baby Lips, kā jau Baby Lips - priekš manis nulle emociju. Runājot par L`Oreal kopjošās Nutri Gold sērijas pārstāvjiem, esmu absolūti šausmās par sleeping cream. Sākumā šķiet, ka aromāts ir jauks un patīkams, bet kad uzklāj uz sejas, tas izveido kā silikona kārtu un neciešami atsit spirta aromātu. Es stipri apšaubu, ka turpināšu lietot šo krēmu. Eļļa stāv neaiztikta, tāpēc par to varu teikt ļoti maz ko.
Biju devusies Model Launcher pasākumu, kur kā iepazīšanās produktu izvēlējos konsīleri, par kuru jau augstāk rakstīju.
Tāpat, biju visai interesantā pasākumā, ko rīkoja dabas farmācijas uzņēmums Lotos Pharma. Atcerieties, vasaras beigās stāstīju par šī zīmola Magnemix Premium uztura bagātinātāju? Tad lūk, iepriekš, pēc ieteikuma, biju lietojusi vien šo produktu un pasākumā, kas notika privātā un brīvā gaisotnē, mums bija tāda kā saruna un tikšanās ar šī zīmola dibinātāju. Dāvanas paciņā atradās vairāki viņu produkti, bet pagaidām nevienu neesmu lietojusi, jo paldies Dievam, esmu vesela un nekas nav nepieciešams. Magnemix Premium atceros kā labu produktu, tāpēc interesanti iepazīties ar vēl citiem viņu produktiem.
Interesanti bija saņemt Ziemassvētku dāvanu no Schwarzkopf Professional pārstāvjiem, kad atrados universitātē, kur tajā laikā bija eksāmens. Kopš tā laika lietoju šos līdzekļus un jāsaka, ka ir labi. Viens pat iekļuva jau mēneša favorītos.
Protams, Ziemassvētki. Man bija tiešām lieliskas dāvanas par kurām var izlasīt šeit, atsevišķā rakstā par Ziemassvētkiem.
Decembra sākumā atklāju jaunu beauty žurnālu jeb precīzāk bukazīnu (bookazine) "Skaistums A-Z", kas ir kā grāmata/žurnāls, ko laida klajā Dienas Žurnāli. Cena € 4.99, bet varu teikt, ka šajā žurnālā ir nenormāli daudz informācijas par visādām ar skaistumu saistītām lietām par kurām raksta vairāki speciālisti un ar pieredzi bagāti redaktori. Manā skatījumā, ļoti kvalitatīvs žurnāls skaistumkopšanas zinātkārām sievietēm, kur raksta ne par pārgudru tievēšanu, bet nopietnām tēmām, kā skaistuma injekcijas, krūšu palielināšanas, liftinga procedūras un viss cits, kas interesē sievietes, bet žurnālos maz pieejams.
Pastaigāju starpsvētku sezonā arī pa veikaliem un pie reizes iegādājos dažādas lietas. Iegādājos rezervei vēl vienu L`Oreal True Match tonālo krēmu, kam līdz rītdienai ir vēl lieliska cena (8 ar kapeikām), Isana Young divfāžu līdzekli, slavēto Madara Daily Defence sejas krēms, kas man ir ļoti iepaticies un Madara putas sejas attīrīšanai. Ar priekšnieci nolēmām izmēģināt aptiekās pieejamo jaunumu - Ellamé zīda sejas maskas. Noteikti pastāstīšu kā patika.

Tas no decembra viss, kas nozīmē, ka visas astes nokārtotas, un tagad 2016. gadā ar pilnu jaudu jāsāk darboties, lai taptu jaunas lietas un raksti.

10 comments:

  1. Pievienojos Abavas vīnu cienītājiem, varētu nodzerties, cik garšīgi, goda vārds! :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tik vairāk svētku dienas vajag, lai katru reizi ir ko svinēt :) Tiešām neticami gards vīns :)

      Dzēst
  2. SchwarzkoPF ;)
    Tā ir RT tonālā krēma ota, kas saplīsusi, vai ebay variants?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, izlaboju :)
      Nē, tā ebay versija, bet nokalpoja godam vairāk kā gadu :)

      Dzēst
  3. Kur tu iegādājies Smokers zobu pastu? Vai nu tiešām nespēju atrast vai arī neesmu ievērojusi.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Parasti to var atrast Drogās :) Esmu pirkusi GC, Origo un ārpus Rīgas Drogās arī ir :)

      Dzēst
  4. Ar Artemis zīmolu noteikti esi ieintriģējusi - to atzīmēju savā izmēģināšanas vērts sarakstā! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šīs sērijas Artemis produkti ir ļoti iekrituši sirdī. Domājams, pat uz palikšanu :)

      Dzēst
  5. Artemis produkti noteikti interesē :) Arī Ellame maskas gribu izmēģināt ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Artemis Med serums un maska mani favorīti :) Ellame masku izmēģināšu, noteikti uzrakstīšu kā patika :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan