Pārskats: Oriflame True Perfection atjaunojoša maska eksfoliācijai

02.08.15

Tā kā mana sejas āda ir izteikti jūtīga, it īpaši vaigi, tad esmu aizmirsusi par raupjajiem sejas skrubjiem ar kuriem kādreiz tā skrubēju nost atmirušās šūnas nemaz nedomājot cik patiesībā tas ir kaitīgi. Tagad esmu pieradusi pie augļskābju pīlingiem, kas ir daudz saudzīgāki un procesu attīrīšanas veic lēnāk, bet jūtu, ka āda jūtās daudz labāk, ja pret izturas iecietīgāk. No šīs maigo eksfoliējošo produktu kategorijas man bija patīkams pārsteigums pamēģinat šo Oriflame sejas masku ar augļu fermentiem.
Ražotājs
Caurspīdīga želejveida maska ar granātābola enzīmiem veic maigu eksfoliāciju, lai padarītu ādu maigāku, gludāku un starojošāku. Iedarbojas desmit minūšu laikā.

Sejas maskai ir tāds savdabīgs aromāts, kas man atgādina kaut ko ķīmisku, bet no sadzīves ķīmijas sektora. Grūti pat aprakstīt, bet es pieļauju, ka visai šai True Perfection sērijai ir līdzīgs aromāts.
Ja sejas maska neizceļas ar interesantu aromātu, tad par tekstūru var teikt pretējo.
Kad no tūbiņas izspied nedaudz maskas un vēlies to vienmērīgi uzklāt, saproti, ka Tev rokās ir kaut kāda recekļaina masa, kas staipās un nedaudz līp. Klājot uz sejas to nav iespējams vienmērīgi uzreiz uzklāt, jo tā var klekšiem nokrist, bet kārtīgi iemasējot sejas ādā, viņas turas uz vietas.
Ražotājs iesaka turēt viņu 10 minūtes, bet man patīk viņu paturēt nedaudz ilgāk, kad sāku just nedaudz vaigos kņudinošu un velkošu sajūtu, tad es saprotu, ka maska kaut ko dara, jo viņa ir tik neitrāla, ka nav iespējams noteikt vai kaut ko sniedz manai ādai.
Šobrīd, kamēr es rakstu, maska man uz sejas jau ir kādas 25 minūtes un sajūtas ir īpatnējas, jo liekas, ka viņa ir savilkusies un izžuvusi, bet pieskaroties sejai, es saprotu, ka pa virsu ir palikusi tāda kā eļļas kārtiņa, kas liekās dīvaini.

Priekš manis viens liels mīnuss ir tās noņemšana, jo pie sejas nomazgāšanas, tā paliek atkal slīdīga un nenomazgājama, tāpēc talkā ņemu vai nu sausu salveti, lai noņemtu lielumu, vai putas sejas attīrīšanai, lai labāk noēd nost eļļas kārtiņu.
Pēc noņemšanas, sejas āda ir jūtami gludāka, bet uzreiz teikšu, ka poras tā netīra, tikai noņem vairāk nedaudz dziļāk iesēdušos netīrumus, kas var sekmēt iekaisumus.

Šo masku lietoju jau labu laiku, jo tūbiņu jau esmu izlietojusi līdz pusei, bet pat lietojot to divas līdz trīs reizes nedēļā, neesmu līdz galam spējusi saprast tās labumu. It kā maska nav slikta, tomēr viņu lietojot ir sajūta, ka gala efektu redzēšu tikai tad, kad izlietošu veselu tūbiņu.
_________________________________________
Oriflame produkti nopērkami pie Oriflame katalogu konsultantiem
Cena - 10.90 €
Vairāk informācija - mājas lapa, facebook lapa



* raksts satur testēšanai piešķirtu produktu no Oriflame pārstāvjiem, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli
** fotogrāfijas no personīgā arhīva
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

2 komentāri:

  1. Man šī maska arī ir, bet vēl neesmu izmēģinājusi :) Es parasti maskas noņemu vai nu ar Konjak sūklīša palīdzību, vai ar mitro drāniņu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es savus dvielīšus nozaudējusi un vairs neesmu viņu tajā fanu pulciņā, bet uz to Konjak sūkli nemitīgi skatos un domāju - vajag vai varu iztikt. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan