Mana grima aktualitātes - augusts

22.08.15

Vasaras pēdējā mēnesī grimā maz ko pamainīju, tomēr galvenais mērķis bija atgūt iekavēto. Tas ir, zeltainos acu ēnu toņus, bronzētu un izgaismotu sejas ādu un sulīgos vasaras lūpu krāsu toņus.
Seja
Jau kopš jūlija beigām mīļākais tonālais krēms noteikti ir L`Oreal Infallible 24h matte tonālais krēms (22 Radiant Beige), kas diezgan labi maskē sejas ādu, saglabā to matētu aptuveni tāpat kā visi, bet izskatās vienkārši jauki uz ādas.
Cik par šo bija lasītas labas un slavējošas atsauksmes, tik sapratu, ka nekas uh un ah jau nemaz tur nav. Krēmīgas pūderkrēma tekstūras, kas saskaroties ar ādu paliek pūdera maigumā. Galvenie nosacījumi patīkamam klājumam - kārtīgi mitrināta āda, lai nav ne viena sausuma pleķīša, un kārtīgi pludināšana. Vienalga ar pirkstiem, otu vai kosmētikas sūkli, galvenais, lai tas ir labi iestrādāts ādā, citādi pēc pāris minūtēm tas nosēžas un ir neizpludināms.

It kā šo tonālo krēmu var nepiepūderēt, jo tas diezgan labi pats uzvedās uz ādas, tomēr ekstra drošībai es vienmēr nofiksēju sejas pamatu ar pūderi. Nemainīgi - Catrice Prime and Fine waterproof fiksējošais pūderis (translucent).

Tieši tā pat nemainīgs paliek arī bronzeris - Artdeco LE Here Comes the Sun Bronzing Powder (nr. 4 - Beach Party). Klāju to brīvi pa visu seju un nedaudz koncentrētāk zem vaigu kauliem uz pieres un kakla līnijas.

Acis
Acīm saglabāju to pašu vienkāršību, ko pagājušajā mēnesī - skropstu tuša, bet dienās, kad gribējās kaut ko vairāk, tad uzklāju kādas apsūbējuša zelta vai blāvas bronzas krāsas ēnas, piemēram, Rimmel Scandaleyes Paint ēnas ( Rich Russet), kas turas ikdienā vienkārši lieliski uz plakstiņiem.

No skropstu tušām testēju augustā arī vairākas jaunas (L`Oreal un Oriflame), tomēr ikdienā, kad nezinu, ko izvēlēties priekšroku dodu tik un Artistry Lenhgt & Definition skropstu tušai vai no jaunajām testētajām Oriflame The One Instant  Extensions skropstu tušai, kas šķiet ir diezgan ok tuša, kas dod pieklājīgu apjomu un pagarinājumu.

Lūpas
Augustā man bija tikai divi varianti.
Vienkāršam ikdienas grimam un dienās, kad slinkums sit augstu vilni, izvēlējos iecienīto Maybelline Color Elixir lūpu spīdumu (725 Caramel Infused), kas uz lūpām uzvedas labi un izskatās vienkārši jauki, bet dienās, kad jutos pelēka un nomākta izvēlējos drosmīgo L`Oreal Mega Shine Infallible matēto lūpu spīdumu (404 Raspoutine-Me) spilgti sarkani oranžajā tonī, kas ar īpašu uzklāšanas tehniku turas vienkārši lieliski!

Divi dažādie un elementārie dienas grimi augustā, kam veltu teju 15 minūtes
Izbaudu vēl pēdējos saules starus un brīvību pirms septembra iestāšanās, jo laiks ir nepielūdzams un jau nedaudz vairāk kā pēc nedēļas atsākas studiju pēdējais gads un tad nu gan par kosmētiku domāšu pēdējā plānā, bet laiks nāks un rādīs īstās krāsas un seju.

&z

8 komentāri:

  1. Tu smuka, gan mierīgajā, gan košajā tēlā :) Kad man slinkums sit augstu vilni, es uzkrāsoju košas lūpas un man vairs nav par pārējo tēlo vispār jādomā :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! :)
      Taisnība, ar košām lūpām vairs ne par ko nav jādomā! Tēls uzreiz gatavs!

      Dzēst
  2. Tonālais krēms arī man ļoti ļoti patīk!! :)) un lūpu spīdums ar pasakains! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tonālais krēms tiešām ir patīkams, bet par L`Oreal spīdumi tikai tie labākie vārdi! Izdevušies bezgala labi produkti :)

      Dzēst
  3. Piekrītu, glīti izskaties gan ar mierīgāku, gan košāku tēlu. :)
    Neiedomājami, vasara jau tūliņ, tūliņ cauri... tā paskrējusi vēja spārniem. :/

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies!
      Tik tiešām neiedomājami, jo sajūta, ka jūlijs vēl lutina... tā ir, ka saules starus maz gūstam, jo pierasts bija, ka saule spīd viscaur vasaru, bet šogad reāli tik augustā, tāpēc tas laiks tā aizlidoja :(

      Dzēst
  4. Tev ļoti piestāv oranžīgi-sarkans lūpu krāsas tonis :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! Tik ikdienā vairāk drosmi un gribu šādus toņus nēsāt :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan