24 stundu skaistuma rituāls - augusts

15.08.15

Ir klāt pēdējais vasaras mēnesis, kad šķiet vasaras sākusies vien tik tikko. Manā gadījumā tas maz ko maina, jo ikdienā saulaino laiku redzu vien caur biroja logu, bet es nezaudēju prieku par vasaru, jo vasaru mīlu tās puķuzirnīšu un margrietiņu, ogu un dārzeņu dēļ un ja šie visi komponenti ir, tad es pārliecinoši varu teikt - vasara ir izdevusies!
Kā jau ierasts atrādīšu savu skaistuma rituālu augustā, kas diži nav mainījies, tikai apritē ir ienākuši vairāki jauni produkti par kuriem atsauksmes vēlākā arī sekos, bet sejas mitrinātājs, lūpu balzams un citas lietas paliek nemainīgas šovasar.
Mati
Bioderma Nodé DS+ pretblaugznu šampūns 
Aussie 3 Minute Miracle Colour Deep Treatment dziļas iedarbības līdzeklis matiem
Lovea neizskalojamais kondicionieris krāsotiem matiem ar granātābolu
Wella Professionals Oil Reflections matu eļļa

Seja - rīts
Pien- Dairy Spa putas sejas attīrīšanai
Absolute Organic Protective serums sejai
Kiehl`s Ultra Facial Moisturizer SPF 30 sejas mitrinātājs
Kiehl`s Lip Balm Cranberry balzams lūpām

Seja - vakars
Pien- Dairy Spa putas sejas attīrīšanai
Eco Lab acu krēms
Kiehl`s Midnight Recovery koncentrāts
Kiehl`s Lip Balm Cranberry balzams lūpām

Ķermenis
Organic People skrubis ar smiltsērkšķi un mežrozīti
Rituals LE Mandi Lulur dušas putas ar fradžipani un rīsu pienu
Pien- Dairy Spa Intim intīmās mazgāšanas līdzeklis
The Body Shop Sweet Lemon Whip losjons ķermenim
Dove Powder Soft antiperspirants
Lady Gaga Eau de Gaga 001 EDP smaržas

Vairāk vai mazāk, bet vairums produkti, ko lietoju ir jau vecie labi, pārbaudītie, tāpēc, ja interesē vairāk domas par tiem, klikšķiniet uz linkiem, tie jūs aizvedīs uz rakstiem.

p.s. šajā nedēļā man ir nedaudz sasprings noskaņojums, jo kā redzat, blogam ir jaunas štātes jeb dizains un tas darbojas tagad nedaudz citādāk, bet ceru, ka jūs tas neapgrūtina, jo blogs vēl pilnveidojas.

&z

6 komentāri:

  1. Labprāt izlasītu atsauksmi par Eco Lab acu kremu. Tā kā vēl aizvien esmu tā sava "īstā" meklējumos, tad jau kādu laiku apsveru, vai man šo kremu vajag vai nevajag.

    Liene

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Liene, es viņu tikai salīdzinoši nesen sāku lietot, bet līdz ko izveidosies konkrēts viedoklis, noteikti būs atsauksme :) Pati vēl aizvien meklēju atbilstošu krēmu savai acu zonai un ceru, ka šis būs īstais :)

      Dzēst
  2. Saprotu, ka ir nepieciešamas pārmaiņas, bet tomēr žēl, ka blogam mainījies izskats. Tā kā parasti blogus lasu telefonā, tad ar šīm izmaiņām vairs nav ērti to lasīt - teksts jāstumda šurpu turpu. Diemžēl tieši šī iemelsa dēļ pārtraucu lasīt UrbanGlitters blogu kādu laiku apkaļ, kad arī viņa nomainīja bloga izskatu :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es ļoti labi saprotu, man arī nepatīk šim bloga dizainam mobilā versija, tāpēc, lai risinātu situāciju un būtu daudz ērtāk un labāk, šobrīd, uz laiku, mobilajai versijai dizains atšķiras pavisam citādi, bet tas ir uz laiku, kamēr nav pāprogrammēts dizains. Protams, nav tik vizuāli baudāms, bet viss labi pārskatāms, tā kā, ceru, ka derēs un nebūs jāpamet bloga lasīšana. :)

      Dzēst
    2. Es arī lasu pārsvarā no telefona, nekad nav bijušas problēmas ar teksta "stumdīšanu".

      Dzēst
  3. Oi, paldies! :)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan