Viens rīts un viens vakars aprīlī/ maijā

13.05.15

Jau no aprīļa mēneša pieturos pie viena veida sejas kopšanas līdzekļiem, vienīgais nesen nomainīju toniku, bet viss ir tas pats.
Šobrīd aktuālais uzdevums - pietiekami mitrināt un aizsargāt, bet nepārslogot sejas ādu.
Rīts
Vakars
 Iknedēļas kopšana

&z

8 komentāri:

  1. Es piekrītu, ka pieturēšanās vieniem produktiem arī sniedz vis labākos rezultātus :) es gan tevi apbrīnoju par tavu spēju lietot rož ūdeni! Es savu pudeli, ja kādam ir vēlēšanās varu atdot! :)) man daudz par spēcīgu aromāts :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ar to rožūdeni man ir kā Napoleonam ar balto krāsu. Viņam bija no tās fobijas, tomēr to nēsāja, lai uzveiktu savu fobiju. Man ļoti nepatīk rožu aromāts kosmētikā, tomēr nolēmu audzināt savu raksturu un mēģināt kā ar viņu ies. šo sāku lietot ik pirms pāris dienām, jo iepriekš lietoju savu Dzinatrs mitrinošo toniku, bet tas beidzās. Ja šis sāks šķebināt pa daudz, tad noteikti pārstāšu lietot, jo pagaidām to lietoju neelpojot :D

      Dzēst
  2. Var redzēt, kurš zīmols pamazām iekaro blogerīšu sirdis :D
    Vēl joprojām līdz Kiehl's paraudziņu lietošanai neesmu tikusi, jo pat paraudziņi man ir iekrājušies un ļoti lēnām kalni sāk kust.
    Arī mēģinu izlietot produktu līdz galam un tad mēģināt ko jaunu, bet biežāk pa starpai izlietoju paraudziņus.
    Produktiem, kas kļuvis par favorītu, pieturos pie tā, ka lietoju favorītu, nākamo kādu jaunu un tad atkal atgriežos pie favorīta.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Kiehl`s manu problemātisko ādu tik labi kopj, ka atdodu tikai tam savu sirdi, bet, ja nopietni, tad jā, Kiehl`s ir tik labi produkti, ka tiešām ir lietošanas vērti un tāpēc mana ikdienas rutīna sastāv tieši no viņiem. :)

      Dzēst
  3. Kur var iegādāties Balto mālu? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es pirku Drogās. :) Bet jaskatās uz apakšējiem plauktiem, sākumā nevarēju atrast :D

      Dzēst
  4. Kā Tev tas Clarins attīrītājs patīk? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Patīk, pat ļoti. Uzrakstīju arī pilno atsauksmi, bet varu tikai atkārtoties, ka kosmētiku ņem nost labi, alerģijas neizraisa un smaržo arī nepārspīlēti vai sintētiski :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan