Catrice un Essence pavasara jaunumi

02.05.15

Katru gadu pavasarī Essence un Catrice veic sortimenta atjaunošanu ar dažādiem jaunumiem un produktiem. Un šis gads ne ar ko neatšķīras. Man ir tāda branga čupiņa ar dažādiem produktiem par kuriem labprāt pastāstīšu, ko daži no tiem ir tiešām atradumi, bet citi tādi uz kuriem pat skatīties nevajadzētu. Tiesa, ir dažas lietas, kas nav pavisam jaunumi, bet priekš manis tie ir jaunumi, jo iepriekš nav bijuši lietoti.
Visi produkti tiks sadalītit pa kategorijā, ne pa zīmoliem, tāpēc kiš un miš kopā, bet meģīnāšu tā maksimāli "īsi" apkopot visu sakrāto emociju pārplūdumu.
Seja
Catrice Prime and Fine Matifying waterproof pūderis (010 Transparent) - par šo jau esmu paspējusi vairākas reizes dziedāt slavas dziesmas. Pūderis labi matē, labi turās, nedod ekstra toni vai sedzamību. Patīk! Interesants fakts - šis pūderis lieliski iztur 30 grādu temperetūru. Tiesa ne visu dienu, bet pietiekami ievērojamu laiku.
Catrice Allround maskējošais zīmulis (010 Nude) - man šis likās nedaudz pa biezu un ķēpīgu, jo ja tonālais ir viegli krēmīgās tesktūras, tad šis tāds biezs un jūtams uz ādas.
Catrice Prime and Fine Anti-Red maskējošs zīmulis (010 Green) - šo var lietot divos veidos - pirms tonālā krēma vai pēc. Es lietoju abos veidos un teikšu, ka labāk patika lietot virs tonālā krēma, jo pēc pludināšanas tas nav redzams uz ādas, bet uz vaigiem palikušais sārtums, ko nav noslēpis tonālais krēms, ir zudis. Zaļais tonis nav absolūti zaļs, bet tāds vēsi, viegli tonēts bez jebkādiem mirdzumiem un visa cita. Tas ir diezgan krēmīgas tekstūras, tomēr labi pludinās un nav tāds ķepīgs.
Acis
Catrice Absolute Matt un Absolute Rose acu ēnu paletes
Absolute Rose palete (010 Frankie Rose To Hollywood) - šī palete noteikti patiks šādu ēnu toņu cienītājām. Jā, palete ir dikti skaistas, daudz vēso violeto toņu, tomēr pigmentācija gaišajiem toņiem to nepadara par labāko paleti. Paletē ir viens matēts tonis, bet pārējie ir vairāk vai mazāk perlamutras ēnas. Ar bāzi noturība ir ok, pludinot tās jauki saplūst kopā, tomēr nekas ārpus šīs pasaules. Paletes mīļākais tonis pats pēdējais, tumšais lillā, un trešais no kreisās, kas ir tāds ikdienas nude tonis acīm.
Dzīvē ēnas ir vairāk uz violeto pusi nekā brūno
Absolute Matt palete (010 Eyes Wide Matt) - šeit gan ir cits stāsts. Sākumā uz šo paleti skatījos ar skepsi, bet kā pamēģināju, tā sapratu, ka viņa ir nepieciešama ikvienai, kas jelkad krāso acis. Šo paleti var lietot miksējot visus toņus, kas paletē, bet priekš manis šī palete ir perfekta ar to, ka šeit ir apvienoti daļa universālie pārējas toņi jebkuram acu grimam. Un, paskatieties uz to pigmentāciju! Mīnuss - nākas nedaudz pacīnīties, lai dabūtu smuku pāreju no vienas ēnas uz otro, jo nedaudz pleķos saiet, tomēr ar daudzām blending otiņām būs labi. Mani absolūti favorīti no šīs paletes ir otrais un trešais tonis no labās puses. Es teikšu, ka šī ir neredzēti laba matēto ēnu palete Drogu sortimentā, ja rēķina, ka mums pagaidām tādu nav, ja neskaita to, ka drīzumā Latvijā būs pieejama pasaules saslavētā L`Oreal La Palette Nude un Maybelline Nude palete. Būs interesanti salīdzināt.
Catrice Absolute Eye Colour Mono acu ēnas (870 On The Taupe Of The Matt Everest) - smuks ikdienas matētais tonis, ko var lietot vienu pašu vai locījuma līnijā kā pārejas toni. Catrice matētās ēnas ir ļoti labas!
Essence viena toņa acu ēnas (15 hazel me not!) - Ja Catrice mono patiks vairāk aukstu toņu cienītājām, tad šīs Essence mono patiks visām. Šis ir mans ideālais ikdienas brūnais tonis, ko nesāt uz acīm. ēnām ir viegls satin spīdums klāt, tomēr tik nemanāms un pieklusināts, ka nemaz to nemanīs. Tās nav diez cik pigmentētas, bet priekš šādām ēnām, tas ir ok.
No K uz L: Catrice un Essence vientoņa ēnas
Catrice Prime and Fine acu ēnu bāze - ja atceraties, tad vecā iepakojuma bāze, kas bija pabieza un noturīga, bija mana visu laiku mīļākā bāze, kuru diemžēl noņēma no pārdošanas. Man ļoti patīk jaunās bāzes iepakojums, tas ir tāds parocīgs jau aplikatora pēc vien. Uzklājot uz plakstiņa, tā dod samta finišu, kas ir tik neierasti un neredzēti. Pēc uzklāšanas ir nedaudz jānogaida un tad var likt ēnas. ēnas labi pludinās, krāsojas košāk, bet tā noturība ir švaka. Uz maniem plakstiņiem 4-5 stundas izvilks, bet ne vairāk.
Catrice Velvet Matt Smokey Eyes acu zīmulis (030 Bluenly Tunes) -šo zīmuli izvēlējos toņa pēc, jo tas ir tumšs safīra tonis, kas lieliski izskatās dūmakainā grima izpildījumā. Atkal - iepakojums jā ok, bet izpildījums nepārāk priecē. Zīmulis ir ļoti mīksts, bet ar to, arī ātri smērējas. Ja nelieto kopā ar ēnām, ātri vien sāks smērēt plakstiņu. Plusiņš - parocīgā otiņa priekš pludināšanas, jo tam vismaz nevajadzēs patērēt lieki kādu otiņu.
Catrice Multi Style Matt matēta acu līnija (010 Black) - izvēlējos interesantā, matētā koncenpta dēļ, jo man dažkārt prasās vairāk matēta līnija nekā ar glanci. Lainerim ir interesants snīpītis, tomēr man prasās, lai galiņš būs tāds smailāks un precīzāks, bet kopumā - tas ir pigmentēts, neslikti turās, viegli klājās. Viss, kas super-budžeta laineri nepieciešams. Ja vēl būtut kādas citas krāsa, vispār cenas nebūtu. Mīnuss - nāk nost ar tādiem sīkiem gabaliņiem, tāpēc dienas laikā nedaudz jāuzmana savas rokas, lai berzējot tas viss nenobirst nost.
Catrice Made To Stay Inside acu zīmulis ūdenslīnijai (010 Come Black and Stay) - matēta līnija, kas paredzēta ūdenslīnijas akcentēšanai. šis ir vienīgais, kas man no visiem vēl jāiztestēt pavisam kārtīgi, jo nav skaidrs vai tas turās vai ne. Melnos zīmuļus uz ūdenslīnijas nekrāsoju jau kādus kādus 5 noteikti, tāpēc ir jautri atgriezties pusaudzes laikā, kad nezināji, ko melns zīmulis samazina acs formu, ja to nepareizi lieto.
Essence Plump no clump! skropstu tuša - manām skropstām šī tuša nedeva neko, kā tikai izķemmētu skropstu efektu, bet tā ir pagaidām pa slapju, lai es to lietotu. Paies laiks, iespējams, došu atkal iespēju, jo birstīte ir laba, bet manām skropstām nedod to gribēto efektu. It kā jau ir tas clump, bet kur tad tas plump?
Catrice Lash Boost skropstas pagarinošas šķiedras - vēl viens produkts, kuru "neatkodu". Lietoju dažādos veidos, bet efekts nekādi neizdodas smuks. Vienā reizē nekas neizdevās, otrā reizē skropstas palika tik resnas un strupas, ka bija kauns acis rādīt. :D Laikam kaut kas ir ar tām šķiedrām, jo tās negrib "pieķerties" pie skropstām.
Lūpas
Essence XXXL longlasting lūpu spīdums matt un nude
Matt toņi 05 velvet rose un 06 soft nude
Nude spīduma tonis ir 03 taste of sweets
No augšas uz leju: matt 06 soft nude, nude 03 taste of sweets un matt 05 velvet rose
Man iepriekš bija no matētājiem koši sarkans, bet tas bija galīgi garām, jo gāja nost plēksnēm. Turpretī, šie klājas samtaini, vienmērīgi, labi pludinās un turās ar labu laiciņu. Bet, man ļoti nepatīk viņu saldenais aromāts. Pilnīgi šķebina no tā salduma dažkārt jau.
Lūpu spīdumam ir skaists, dabīgs tonis. Lūpu spīdums ir ļoti minimāli ķepīgs, bet tasir tādēļ, lai kaut cik turēties uz lūpām. Kopā ar neitrālu zīmulīti smukam ikdienas skatam derēs.
No K uz L: 05, 06, 03
Essence Long Lasting lūpu krāsa (07 natural beauty) - šis ir tipisks "manas lūpas, bet labāk" tonis, kas ir arī slavēts daudzos ārzemju youtube kanālos. Uzklājot uz lūpām tas pārvēršanas par pasaku. Precīzak, lūpas pārvēršas par pasaku. Klājas vienmērīgi, tonis pigmentēts, samtaina sajūta un normāla noturība. Essence lūpu krāsa ir labs atradums ikvienai. Jūtu, ka būs mans pavasara must-have tonis uz lūpām ikdienas steigā. Tonis pilnā izpildījumā būs redzams nedudz zemāk rakstā.
Catrice Made To Stay Smoothing Lip Polish lūpu spīdums/ laka - ar šiem biju nedaudz vīlusies, jo biju domājusi, ka visi toņi ir tikpat lieliski kā mans dārgais 060 Mission PINKpossible tonis, kas burtiski uzvar visas lūpu tintes ar savu notuību. Diemžēl šie ir visās izpausmēs tikai lūpu spīdumi, kas ātri vien pazūd no apvāršņa.
050 Megan Fuchsia - tonis skaists, bet uz lūpām tas ir jāklāj vismaz 3 kārtās, lai varētu dabūt vienmērīgu un košu toni. Tas ilgi žūst un krāsošana ir lielāka ķēpa nekā prieks.
070 Red-Volution - ārkārtīgi skaists un vilinoš sarkanais tonis, bet diemžēl tā pati problēma. Tas ļoti ātri pazūd no lūpām, un tas sarkanais paliek tikai viegli sārts.
080 What`s Your Atti-Nude? - krēmīgs lūpu spīdums, lūk, kas tas ir. Ja vēl košie toņi cenšās nedaudz turēties uz lūpām, tad šis tikai piešķir toni un viss, neko vairāk var negaidīt. Tiesa, bēšais tonis ar sīkiem mikro mirdzumiem ir tik skaists, ka gribās ar to spēlēties, bet rotaļas ātri beigsies.
No K uz L: 050 Megan Fuchsia, 070 Red-Volution un 080 What`s Your Atti-Nude?
Kad par visu un visiem ir uzrakstīts, gribās taču kaut ko vizuālu, tāpēc izveidoju grimu no vairuma ar jaunumiem (ir nedaudz arī citi), lai būtu priekšstats par to kāds ir katra produkta izpildījums.
Šeit komentāri ir lieki, jo viss ir redzams uz ādas. Īsumā - 10 produktu ikdienas dūmakains, matēts grims ar dabīgas krāsas lūpu krāsu.
Visi izmantotie produkti
Acīm izmantoju paletes 2., 4. un 5. toni skatoties no kreisās puses.

Kā vienmēr, raksts ir garš, bet ceru, ka jums tas noderēs, jo Catrice un Essence pēdējā laikā piedāvā tik daudz jaunumu, ka galva reibst jau no piedāvājuma un nezini ko īsti izvēlēties.

Ja man no lielās kaudzes ir jāizvēlās trīs labākie un trīs sliktākie, tad tie būtu:

Labākie - Catrice pūderis, Catrice matētā ēnu palete un Essence lūpu krāsa
Sliktākie - Essence skropstu tuša, Catrice skropstu  šķiedras un Catrice lūpu spīdumi

*Produkti nopērkami tikai veikalos Drogas
Vairāk informācija - Essence Latvia/ Catrice Latvia

&z


* raksts satur testēšanai piešķirtus produktus no Essence un Catrice oficiālajiem pārstāvjiem Latvijā, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

20 comments:

  1. Es gribu to nagu lakas virskārtu, kas it kā noturīga kā gelish, aizraucu uz veikalu un mūždien aizmirstu! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. To gan vēl neesmu lietojusi, jo atzīstu tikai savu jaunatklāto Layla Brilliant Due, bet Tavi vārdi ieintriģēja - gribu tagad pamēģināt :)

      Dzēst
  2. Veikalā rokās grozīju to Catrice rozīgo toņu paleti, tomēr atcerējos lasītās atsauksmes. Nu ko, gaidīšu L'oreal paleti!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. L`Oreal palete gan būs tikai nr. 1, tā, kas ar brūnīgajiem toņiem, tomēr konkrēts pārdošanas datums vēl nav izziņots un pati neesmu to vēl taustījusi. :)

      Dzēst
  3. Tas Natural Beauty lūpu krāsas tonis dikti glīts :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ļoti skaists! Iesaku! Formula ir krēmīga, maiga, diezgan noturīga un ja vēl tāds tonis, tad šī lūpu krāsa ir īsts atradums :)

      Dzēst
  4. Zilā zīmulīša krāsa skaista :) Ēnas no vīniem parasti ir tādas nekādas( pigmenta ziņā), tāpēc nepērku:(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man neitrālie toņi tīri labi apmierina, košie nav tik daudz lietoti lai ko teiktu, bet katram savs :)

      Dzēst
  5. Esmu ļoti priecīga par tavu rakstu! :) Vakar pamēģināju acu ēnu virskārtu, ja godīgi, nebiju gaidījusi, ka ēnas tik ilgi noturēsies.
    Nu tagad nevaru sagaidīt, kad tikšu uz Drogām :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man bāzi vajag noturīgāku, bet ja ēnas nesēžas, tad tas ir lielisks atklājums. Man jau vsvairāk pārsteidza tas samta finišs :)

      Dzēst
  6. Laikam man ar Essences lūpu krāsu nav paveicies, jo īsti nepatika, varbūt atkarīgs no toņa (man bija 15 tonis oh so matt).. Noteikti izmēģināšu 7 toni.
    Jauku dienu vēlot,
    Kristīne (www.9ninekit.blogspot.com)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ir tas tonis, bet godīgi, es to neesmu nemaz lietoju ikdienā. būs jāsalīdzina. Šī noteikti nav matēta, tāda krēmīga vairāk, bet lietošanā superīga. :)

      Dzēst
  7. Paletēm skaisti toņi! Iepatikās arī zilā acu zīmuļa tonis.

    Malacis, Zanda! Ļoti noderīgs raksts! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, centos! Lai ir arī daudz ko stāstīt, ir prieks, ka tas noder :)

      Dzēst
  8. Eh, es liku serības uz to acu ēnu bāzi, jo manēja bundžinā jau pabieza un lietot nav visai ērti...
    Matēta palete visai forša, ņemot vērā, ka manā pilsētā tā ir vienīgā dabujamā matēta nude palete :D Prieks dzirdēt, ka L'oreal "klavieres" būs arī pie mums, jau necerēju sagaidīt

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā bunžiņā bija tiešām lieliska, bet tāda ir tā dzīve.. es lietoju un ļoti mīļoju Artdeco bāzi, bet bez matētajām ēnām nevaru lietot, nepatīk tie mirdzumiņi. Sākumā šķita, ka nekas traks, bet ja gribās matētu acu grimu, neder. :(
      Man tas arī bija liels pārsteigums, tāpēc ar nepacietību gaidu, kad dabūšu savos nagos šo paleti :D

      Dzēst
  9. sveika, vai nezini, vai būs Maybelline `The Nudes` palete?:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sveika!
      Maybelline Nude palete būs pieejama no jūnija. :)

      Dzēst
  10. vai tu kadreiz var izveidot blogu par vidratoriem .
    es butu loti prieciga jo nezinu kuri ir labi un kuri ne.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. lūk šeit ir labi http://www.erotiskaspreces.lv/vibratori

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan