Starojošai un mitrinātai ādai - Garnier, Nivea, Lovea

14.05.15

Ir iestājies ilgi gaidītais pavasaris, lai gan, pērkons un lietus mums liedz palēnām nomest siltās un biezās drēbes, tas neliedz rūpēties par to, lai āda ir mirdzoša un pietiekami mitrināta. Tieši tāpat kā seja, arī ķermenim prasa papildus rūpes. Malā noliekot visus treknos krēmus, eļļas un losjonus, ceļu dodam vieglākiem mitrinātājiem, nedaudz mirdzošiem, bet pietiekami efektīgiem, lai āda pavasarī justos maksimāli aprūpēta. Piedāvāju apskatīt trīs savus favorītus, kas palīdz vairāk iejusties pavasara noskaņojumā.
Nivea Honey&Milk In Shower Body Lotion dušas kondicionieris/ ķermeņa pieniņš* (5.65 €)
Jūs iziesiet no dušas ar zīdaini maigas ādas sajūtut un varēsiet ģērbties uzreiz, jo losjons ļoti ātri iesūcas. Tiem ir raksturīga formula, kas īpaši rūpējas par ādu, jo mitra āda labāk uzņem losjona labākās īpašības.
Bez šī brīnuma es nespēju iedomāties nevienu dušošanās reizi, jo esmu jau aizmirsusi, ka ādai ir velkoša sajūta vai kas tāds. Tas princips ir elementārs - nomazgājies kā ierasti ar savu dušas želeju, bet pēc tam, kad āda jau ir tīra iesmērē In Shower dāsnā kārtā, kas sākumā var likties nedaudz dīvaini, un tad vienkārši noskalo. Uz ķermeņa principā paliks tāda ļoti nekaitīga un netraucējoša kārtiņa, kas pēc ādas nosusināšanas vairs nebūs jūtama. Galvenais - ādu neberzējam, nosusinām! Lietojot vakaros, degunā vēl kādu laiku virmo liegais medus piena aromāts, kas ļauj vieglāk iemigt (ja pa galvu virmo simts un viena cita doma).
Mīnusu lieku par diezgan lielo patēriņu. Tas vienkārši neatmaksājas, jo man pietiek vien kādām 8-10 reizēm. Bet, viss pārējais ir liels pluss. Manuprāt, izbraukumu un slinkuma labākais sabiedrotais! 

Lovea mitrinošs ziedūdens ar mirdzuma efektu ķermenim* (10.20 €)
Sastāvs no 95% dabīgs. Mitrina un atsvaidzina ādu, uz ādas tekstūras uzklājot perlamutra mirdzumu, ar patīkamu aromātu. Lietošana: uzklāt uz ādas cik bieži tas nepieciešams. Nekratīt, paredzēts ārīgai lietošanai. 
Tie mirdzumiņi ir tik smalki un nemanīmi, ka pat sievietēm, kurām nepatīk mirdzošas kājas, rokas un viss pārējais ķermenis kā zeltā apliets, šis būs īstais atradums, jo uzklājot uz ādas, šis želejveidīgais mirdzuma serums viegli izgaismo ādu, ka ekstra eglītes efekta nebūs un mazgāties aiz šausmām nevajadzēs uzreiz doties; tas sniegs vairāk tādu neuzkrītošu mirdzumu, tomēr tiem, kam gribēsies redzēt mirdzumu, to ieraudzīs.
Dienas laikā spīdumi nemanāmi nozūd, tā kā uztraukties par to, ka visa mājas būs zelta putekļos, nevajag. šis ir lielisks palīgs ja plānots ir kāds āra pasākums, kad gribas, lai kājas, kad tiek fotografētas ar zibspuldzi nedaudz izgaismojas un liekas "apetelīgākas". Tas ir viens no Holivudas aktrišu noslēpumiem jau gadu gadiem. Mirdzums ir viņu zeķubikses.
Vasaras periodā šis būs mans must-have, bet tagad es ikdienā viņu lietoju dienās, kad jūtos blāva un drūma, tas liek pamosties manam drūmajam, iekšējam Grū.

Garnier Ambre Solaire Golden Protect Medium SPF 20 losjons aizsardzībai pret sauli* (8.95 €)
Par šo jau stāstīju pagājušajā vasarā, bet mīlulis siltajā sezonā ir palicis vēl aizvien. Interesanti, ka šo gribas lietot vien dienās, kad saule izteikti spīd, bet tas jau laikam tāpēc, ka papildus SPF 20, sastāvā ir mirdzumiņi, kas izgaismo ādu tāpat kā Lovea serums ar spīdumu. Aizsardzība nav tā lielākā , tomēr iesākumam derēs. Vasarā man viņu patika lietot pēc saules peldēm, lai iedegums izceļas vairāk un spilgtāk.


Kādi ir jūsu ieroči, lai koptu ādu pavasarī? Vai ,varbūt, vēl aizvien lietojat to pašu ko ziemā?


&z


* raksts satur testēšanai piešķirtus produktus no oficiālajiem pārstāvjiem Latvijā, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

12 comments:

  1. Mmm, man ir jau dafiga un vairāk zieķu, bet lovea gribas pamēģināt, īpaši tāpēc, ka nāk vasara.
    Laikam šobrīd mans mīļākais ir Stenders zelta līnijas krēms, arī mirdzumiņi nemanāmi, bet smarža vienkārši maģiska un tekstūra viegla.
    Nivea dušas krēms ļoti patika, kad lietoju vēl klasisko versiju. Tik ērti mitrināt ādu, ņemot vērā, kāda sliņķe esmu. Ērti sporta zālē izmantot, bet patēriņš liels, tur jāpiekrīt.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Lovea tiešām ir labs un maigs. vasaras sezonā pēc peldēm varētu patikt, kad negribās neko treknu un mitrinošu, bet ādu nedaudz savelk ūdens :(
      Zėlta līnijai tiešām ir ļoti patīkams aromāts, bet es vienmēr domāju vai tikt nav tā, ka drusku pa stipru nav, bet mirdzumi jau skaisti tai sērijai :)

      Dzēst
    2. Viņš ir jūtams tikai sākumā, pēctam pagaist. :)

      Dzēst
    3. Zināšu, paldies! ;)

      Dzēst
  2. Pēc kā smaržo tas Lovea? Nav pārāk uzkrītoša balto ziedu nots? Es pati šobrīd esmu apsēsta ar mitrinošajiem ķermeņa tonētājiem :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Viņam ir tāds balto ziedu nots aromāts, kas varētu nedaudz traucēt, ja izteikti nepatīk baltie ziedi. Tas nav īpaši noturīgs, bet liegi var just. Man šis aromāts atgādina nedaudz Hugo Boss sieviešu smaržas, bet vairāk tādā tīrā izpildījumā :)

      Dzēst
  3. Tie Nivea losjoni ļoti, ļoti patīk. Tik parocīgi, it īpaši, kad kaut kur jāsteidzas :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nivea man liekas, ka ir daudzu meiteņu favorīts, jo priekš tās summas lieliski kalpo kā mitrinātāji, un tagad vēl šis dušas kondicionieris - arī paceļ augstu latiņu, ja rēķina, ka pagaidām LV nav pieejami šāda tipa produkti no citām firmām tieši Drogu sortimentā :)

      Dzēst
  4. Man kaut kā tas nivea in-shover losjons nepaņēma. Efekts beidzās uzreiz pēc iznākšanas no dušas. Manai ādai labāk patīk kārtīgs krēms vai pieniņš pēc dušas :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja āda ir izteikti sausa un mīl tādus treknākus krēmus, tad šis tiešām var nepatikt, bet man ir normāla āda ķermenim un parasti es lietoju tādus ātri absorbējošus, bet labi barojošus produktus, mani šis apmierina tik un tā :)

      Dzēst
    2. Es pēc dušas arī klāju vēl sviestu vai losjonu. Kaut gan mana āda nav sausa, mitrināšanas bija par maz.

      Dzēst
    3. Var būt, ka pa plānu, bet kā jau minēju pavsara sezonā vairāk patīk lietot šķidrākas un vieglākas konsistences losjonus, tāpēc šis der, bet ja patīk tādi kārtīgi un bagātīgi, tad noteikti kaut kas pa virsu vēl jāliek :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan