Mēneša atskaite - marts

01.04.15

Man liekas, ka marta mēnesis ir pagājis diezgan raiti un nesis daudz patīkamu emociju, tāpēc ar lielāko nepacietību gaidīšu ko vēl pozitīvu nesīs pavasaris. Neesmu diemžēl satikusi savu pirmo taureni, bet esmu noķērusi daudz labu un interesantu lietu kosmētikas sektorā.
Šie 5 favorīti tik tiešām marta mēnesī ie pierādījuši savu efektivitāti un ikdienas nepieciešamību.
  • Artdeco Volume Supreme skropstu tuša - lietoju jau aptuveni mēnesi un kopš tā vēl ir nedaudz pažuvusi, tā dod to manu sapņu iztēlojumu par skaistām skropstām - kuplām un garām, tātad, efektīgām. Uz manām acīm turās vēl ilgāk varbūt nekā pat vajadzētu, bet šobrīd nevienai citai pat nepieskaros.
  • The Body Shop Lip And Cheek Velvet lūpu un vaigu zīmulis - tieši pagājušajā mēnesī biju nedaudz aptrakusi ar šo toni, jo manām lūpām, tas dod to manis vienmēr iedomāto lūpu krāsas toni, ko nav iespējams reālā veidā iegādāties lūpu krāsas formā. Uz manām lūpām tas dod tādu viegli lillīgi sārtu toni, lūpas izskatās kā tādas sakodīti sārtas un tas ir tas tonis, ko noteikti vēlos nēsāt ikdienā. Pluss, tā velvetīgā sajūta, ka rada sajūtu, ka uz lūpām nekā nav, un arī noturība, kas man tiešām patīkami pārsteidz ikreiz. Raksts
  • Oriflame SkinPro birste sejas attīrīšanai - nesen par to jau rakstīju, bet varu piebilst tikai to, ka manai sejai katru dienu tā neder, jo drusku sāk kairināt pa daudz vaigus un tie paliek ļoti jūtīgi, bet tā, citādi, jūtu, ka sejas ādas reljefs ir daudz vienmērīgāks un patīkamāks. Raksts
  • Silk Oil Of Marocco sausās eļlas serums matiem un ādai - lietoju kopš dienas, kad pirmo reizi pamēģināju un sapratu, ka pagaidām, pārejas periodā, kad ādai liekas pa plānu losjoni, bet pa treknu barojošie krēmi, šis garantē mitrinātu un pabarotu ādu vienlaicīgi, kā arī nodrošina ātru absorbāciju. Raksts
  • Mossa Vitamin Cocktail 5-1 intensīvi mitrinošs sejas krēms ar avenēm un smiltsērkšķi - krēms ko biju pārtraukusi lietot uz ziemas sezonu, bet atgriežoties siltākam laikam, lietoju tikai šo. Vairākkārt esmu minējusi, ka lieliskās mitrināšana, ātrā absorbācija un vieglā konsistence šo krēmu padara nr.1 krēmu uz mana plauktiņa. Raksts
No izlietotajiem produktiem, ir tāda diezgan skumja čupiņa, bet tas ir tāpēc, ka pēdējā laikā man ir ļoti daudz jaunu lietu un no vecajām, pusizlietotajām jau esmu tikusi vaļā.


  • Dove dušas krēms/želeja - lietoju jau neskaitāmus iepakojumus, un šī paliek tik tiešām mana pati mīļākā dušas želeja.
  • Marks&Spencer dušas krēms ar lavandas aromātu - kā sāku lietot, tā piebeidzu, jo man ļoti patika aromāts. Tas bija tik relaksējošs un atbrīvojošs, ka pēc vakara dušas tu jūties tikpat labi kā pēc jogas nodarbības.
  • Garnier Fructis Color Resist kondicionieris krāsotiem matiem - neteikšu, ka kaut kas wow, man likās diezgan ierasts kondicionieris.
  • Dove Split Ends Rescue leave-in kondicionieris - šis man ļoti patika, bet pienācis laiks šķirties, jo termiņš diemžēl jau beidzies. Žēl, ka nekur vairs nav iespējams iegādāties, jo nevienu labāku matu krēmu nebija nācies lietot.
  • Essence Cookies&Cream roku krēms - pēc šī sākumā skrēju kā traka, bet kad nopirku un izlietoju aptuveni 2/3 sapratu, ka šis krēms neko nedod manām rokām. Man oti nepatika silikonīgā sajūta uz rokām, tāpēc šis priekšlaicīgi lido laukā.
  • Catrice Nude Illusion tonālais krēms - par šo esmu minējusi vairākkārt un atkārtošos, ka tas ir lielisks. Rezervi jau lietoju kādas divas nedeļas.
  • Essence skropstu tuša (zaļajā iepakojumā) - izmetu laukā, jo bija ļoti slikta, manām skropstām nedeva absolūti neko, tāpēc laiks šķirties.
  • Essence Lash Princess skropstu tuša - šī tik tiešām ir lieliskia skropstu tuša, kas ideāli tur izliekumu pat nelietojot skropstu atliecēju. Tuša ko lietoju vairākus mēnešis, bet laiks jau šķirties, jo izlietota sausa. šobrīd esmu atradusi aizvietotāju (skatīt augstāk), bet atmiņā šī paliks kā viena no nedaudzajām Essence tušām, kas mani tiešām patīkami pārsteiza.
  • L`Oreal Volume Million Lashes So Couture skropstu tuša - nostāvēja neaiztikta gandrīz gadu, jo dēļ pārlieku aromatizētā sastāva, man šī tuša nerada lielas cerības uz to, ka tā ir laba. 
  • Paraudziņi: Kiehl`s Creamy Eye Treatment ir ok, bet tik un tā nespēju saprast vai tas ir labāks nekā Midnight Recovery Eye; Kiehl`s Micro Blur ir ideāls līdzeklis, ko noteikti iegādāšos arī pilnajā izmērā, jo tik matētu un perfektu sejas ādu neesmu jutusi laikam nekad; The Body Shop maskai sejai ar aļģēm ir ļoti forša, bet apskatoties lielo iepakojumu sapratu, ka tomēr to nevēlos, jo zinot cik tā ir ekonomiska, tā vienkārši trauciņā izkaltīs, tāpēc labāk palieku pie Madara Detox maskas vai turpinu pirkt šo paciņās.
Un, no pirkumiem/guvumiem,  atrādu tikai mazu čupiņu no lielās kaudzes. Ceru, ka spēšu apvienot visu diezgan kompakti, bet gatavojieties, jo pavasaris ir nesis daudz skaistu jaunumu! Šeit nelika lietas par kurām jau esmu uzrakstījusi, bet viena liela daļa no tā, kas jauns, jau ir atrādīts arī blogā.

Biju plānojusi arī jūs kaut kā izjokot, bet sapratu, ka tas būtu ļauni no manas puses, tāpēc novēlēšu jums prieka un smieklu pilnu 1. aprīli, un arī sveicieni ikvienam, kam šodien ir Dzimšanas diena!

*bučas svētkos manai draudzenei Ilzei!! <3

&z

7 komentāri:

  1. O, Tev ir izlietotas tušas, man arī šoreiz divas tušas! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jap, es cenšos izlietot maksimāli daudz tušas, jo gribas pamēģināt daudzas citas, bet kaut kā nav gribas pirkt jaunu tušu, ja stāv tikko jauna atvērta jau :(

      Dzēst
  2. Kāda zaļajam L'Oréal micelarajam atšķirība no rozā?
    Es no rīta vēl nebiju pamodusies un sapratusi, ka joku diena, tad nu vīrs mani veiksmīgi izjokoja.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Zaļais ir paredzēts kombinētais un taukaina sejas ādai, bet neesmu viņu vēl mēģinājusi, jo man ar micelārājiem ūdeņiem attiecības ir nedaudz saspīlētas :D

      Dzēst
  3. Man tieši gribās pamēģināt Essence Cookies&Cream roku krēmu, bet nevaru atrast kur iegādāties.
    sskaistumadeva.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. To krēmu vairs nekur nevarēs iegādāties, jo tas bija limitētā kvantumā un to visās vietās ātri vien izpirka, bet varu teikt, ka neko daudz nenokavēja. Man tas bija vairāk tāds fun produkts, nekā reāls roku krēms, kas deva kādu efektu :)

      Dzēst
  4. Essence tuša man arī ļoti patīk! :)

    www.anetesdomas.blogspot.com

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan