Pirmā iepazīšanās: GOSH

22.03.15

Ar šo rakstu, es uzsāku jaunu rakstu sēriju, kur stāstīšu nevis par produktiem tā atsevišķi, bet par konkrētiem zīmoliem un savu pieredzi ar tiem. Apkopošu vairākus produktus, kas iepriekš lietoti vai tikai nesen sākti lietot un rezumēšu savas domas par tiem. Piebildīšu vien to, ka es šajā sērijā vairāk uzmanību vērsīšu zīmoliem ar kuriem iepriekš esmu mazāk saskārusies, nerakstīšu par tiem, kurus lietoju regulāri un konstanti. Tie paliks citiem rakstiem.
Ar Gosh esmu pazīstama nedaudz arī agrāk, kad vēl strādāju Stockmanā par konsultanti, un konsultante Helēna vienmēr stāstīja visādas interesantas lietas par Gosh. Man Gosh vienmēr asociējas ar tādu trendīgu zīmolu, kas piedāvā jaunākās krāsu kombinācijas un tekstūras, bet tajā paša laikā, tas ir tāds diezgan klasisks un stabils zīmols, ko mīl un lieto arī sievietes pēc 35 gadiem.

Gosh nāk no Dānijas, kur vienmēr rūpējas produktu sastāvu, tāpēc Gosh produktiem jūs neatradīsiet ne parabēnus, ne sintētiskās smaržvielas, tāpēc Gosh skropstu tušas un laineri ir ar to slaveni, ka var lietot kā jūtīgu acu, tā arī kontaktlēcu īpašnieces.
Pirms kāda laika esmu jau stāstījusi par dažiem Gosh produktiem, bet nedaudz atsvaidzināšu jūsu atmiņu, vai ja esat palaidušas garām, tad iespēja izlasīt par tiem.
Gosh Amazing Length`n Build zaļā skropstu tuša - es jau viņu plānoju mest laukā, jo kaut kā nespēju viņu lietot katru dienu. Ja nemaldos ir viņai arī violetā versija, lūk tā man varētu noteikti interesēt vairāk. Tomēr ja runā par efektu, jā, tas ir labs.
Gosh Matt Duo acu ēnas| 006 Purple Sky (grims) - viegli lietojamas, neslikti pigmentētas ēnas, bet toņi tik skaisti!
Gosh Long Lasting Eye Pen mitrā līnija - lietoju šad un tad vēl joprojām un šis ir vienīgais laineris, kas tiešām ne reizi nav pievīlis savā noturībā.
Foundation Velvet Touch Classic grima bāze - vairs tā nelietoju, jo neesmu īsti starā par to sintētisko sajūtu uz ādas, bet kādiem īpašiem pasākumiem dažkārt izvelku laukā un lietoju.
Eyelight Trio (001 Three of Kind)* - acu ēnu palete trīs mirdzošos toņos. 
Var redzēt, ka abi gaišākie toņi ir tik līdzīgi, ka principā ar neapbruņotu aci skatoties, tie ir vienādi. Tumšais tonis man nedaudz atgādina karamelizētu cukuru ar nelielu vara pieskaņu. Neteikšu, ka esmu ļoti priecīga par šiem toņiem, jo, manuprāt, tie ir pārlieku spīdīgi, un pat uz manām acīm izskatās dīvaini. Mēģināju kombinēt ar matētiem toņiem, akcenta krāsu, bet tik un tā  - sadraudzēties neizdevās.
Velvet Touch lūpu krāsa (156 Romance)* - lūpu krāsa, kuras tonis nu galīgi neder man. Tas ir blāvs košļēņu rozā tonis, kas ar manu sejas āda tonis veido kombināciju - uzkrāsojies zombijs. Mana seju šis tonis tik ļoti izbalina, ka nākas to atdot draudzenei, kurai ir gaišāks ādas tonis, viņai tas izskatās labi.
Pati lūpu krāsa ir krēmīga, diezgan pigmentēta un smaržo nedaudz pēc Kārums deserta ar karamelēm. 
Bet, mana lielākā vilšanās bija  šī Nail Lacquer nagu laka (634 Snow White)*, ka ir tik veca, ka pat nav iespējams izdabūt laukā otiņu, jo tā burtiski ir ieķepusi iekšā trauciņā. Man nav nojausmas kam bija jānotiek, lai viņa paliktu tādā kondīcijā, bet es viņu pat ne reizi nepamēģināju. 
Diemžēl nav izdevies man ar Gosh gūt tās labākās emocijas, bet tas mani neapstādinās pamēģināt kaut ko citu. Es zinu noteikti, ka pamēģināšu viņu izslavētos acu zīmuļus, kas ir ļoti līdzīgi ar manis iemīļotajiem Artdeco, noteikti kādu citu lūpu krāsas tonis, un vēl šo to.
Gosh jūs ikdienā varat iegādāties Stockman, Elkorā, bet ja nākošo sestdien apmeklēsiet Expo Beauty jums būs iespēja iegādāties arī Gosh tur. Piemetināšu, ka Gosh katru gadu izstādēs piedāvā tiešām patīkamas atlaides un pie viņu stenda ir vērts pieiet.

Droši vien daudzos blogos jau pamanījāt, ka bija (un kaut kur vēl ir) iespējams laimēt ielūgumus uz šo izstādi. Tā kā es arī esmu nedaudzajām šīs izstādes vēstnesēm un man ļoti gribas, lai ikviena skaistummīle ierodas uz šo izstādi izbaudīt kaut nedaudz burvību un brīvību, tāpēc es piedāvāju nelielu konkursu, kas ļaus jums laimēt 5 ielūgumus (katrai pa vienai) skaistajās zelta aploksnēs.
Konkursa noteikumi:

  • Konkurss norisināsies no šī brīža līdz 25. martam, tāpēc, lūdzu, sekojam līdzi informācijai, lai uzvaras gadījumā var laicīgi iegūt savā īpašumā balvu
  • Pēc konkursa termiņa beigām, sazināšos ar uzvarētājiem caur norādīto e-pasta adresi, tāpēc, lūdzu vēlreiz, sekojiet līdzi šai informācijai, jo pēdējo reizi daudzi man neatbildēja uz e-pastiem, kas uzrādījās pie entry formas.
  • Lai veicās!

a Rafflecopter giveaway

*produkti, kas atzīmēti ar * ir  testēšanai piešķirti produkti no oficiālajiem pārstāvjiem Latvijā, tomēr tas nekādā veidā neietekmēja manu subjektīvo viedokli
** visas fotogrāfijas no personīgā arhīva

6 komentāri:

  1. Žēl par nagu laku, būtu gribējies uzzināt, kāds ir šis tonis un vispā laka kā tāda.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man bija ne tikai žēl, jo es biju šokā par to kā vispār tik veca nagu laka var būt vēl realizējama. Man ir nagu lakas, kas stāv kādus četrus gadus un viņas nav tik sabiezējušas kā šī.
      Tonis jau skaists, tāds auksti baltais tonis un droši vien būtut skaisti izskatījies.

      Dzēst
  2. Interesanti šādi raxti, jo manuprāt ir tā, ka patīk viens brends un viss... nu man katrā ziņā ir katastrofāla Dior addict pakāpe.... ok, labi, ka veselais saprāts mazliet ir un ir šis tas no soap un glory kosmētikas ziņā.... un tomēr ir tā, ka cai nu patīk vai neinteresē... bet ar gsh man ir dīvainas attiecības - patīk bet nepērku.... ir bijušas tikai ēnas un bronzeris, as bija labi.... tagad skatos, plakstiņu zīmuli tusiņam iespējam nopirkšu.....

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Acu zīmuļi viņiem tiešām ir labi. Es pati esmu tos mēģinājusi un burtiski noturības pakāpe ir tikpat laba kā Artdeco ūdensnoturīgajiem zīmuļiem. :)

      Dzēst
  3. Man arii Gosh baaze nevisai.Tiesi kaa tu raksti-nepatiik taa sinteetiski silikoniigaa sajuuta uz sejas.
    Vita

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tad, kad es to pirku, man vajadzēja pat nedaudz pacīnīties, jo tā bija visur izpirkta, bet nopērkot un palietojot vairākus mēnešus, es sapratu, ka āda jūtas kā neelpojusi un visu laiku poras tā kā dambējās ciet un tad vairs nlietojot šo bāzi bija labāk. Man nepatīk tādā pārlieku slīdīga sajūta, ka nespēj sajūst savu ādu vairs, tāpēc šobrīd skatos pavasarim Kiehl`s Micro Blur krēmu, tas man ļoti patīk, vismaz nav tā smagnēja silikona sajūta uz ādas. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan