Mēneša atskaite - februāris (izlietotie, favorīti un pirkumi)

01.03.15

No šī mēneša esmu izlēmusi visus garos palagus sašūt kopā vienā milzenī, un pirmajā mēneša dienā vienkopus stāstīt par izlietotajiem produktiem, favorītiem un arī pirkumiem, jo jūtu, ka ne jums gribas klikot baigi uz diviem rakstiem, ne man veikt papildus ierakstu tāpēc, tagad viss ir kopā, un varbūt tādā veidā iemācīšos stāstīt par lietām īsāk.
Sākšu ar izlietotajiem.
Pirmo reizi kopš sāku lietot Batiste, šī ir vienīgā versija, kas man totāli nepatika, jo matu saknes padarīja nevis tīrākas, bet tieši otrādi - tādas kā saķepušas.
Garnier sausais šampūns, MessHead serums, Creightons pašiedeguma krēms, Siberika pēdu krēms - nepatika, metu laukā.
Dove Invisible Dry antiperspirants - nezinu vai pirkšu atkārtoti, varbūt, bet aizsardzība bija laba un ādu nekairināja.
Stenders aizsargkrēms, Avon aizsargkrēms, Sally Hansen roku krēms, Stenders šī sviests, Essence lūpu spīdums - beidzās derīguma termiņš.
The Body Shop eļļa kosmētika noņemšanai - atsauksme
Physiogel A. I krēms - komentārus neprasa. Jau lietoju nākamo iepakojumu.
Institut Esthederm celulārais ūdens - ļoti patika. Pirkšu lielo iepakojumu.
Catrice konsīleris un korektors - nederēja toņi. Viens pa rozā, otrs pa oranžu.
Maybelline Matte Maker pūderis - jūtu, ka šis ir vienīgais pūderis, ko esmu izlietojusi tādos kvantumos. Jau trešo iepakojumu lietoju.
Babor Derma Cellular Collagen krēms - patika reizēs, kad seju nenormāli žāvēja. Jāsaka tāds universāls krēms, kas patiks visiem ādas tipiem, visās vecuma grupās.
Kiehl`s Midnight Recovery acu krēms - ļoti iepatikās, bet šobrīd vairāk tēmēju uz Creamy Eye Treatment.
The Body Shop aļģu sejas maska - jāsaka, ka man patīk labāk nekā Madara Detox, jo dod redzamu atšķirību momentāli. Rezerves paciņas jau ir, bet sāku jau lēnām nobriest arī pilnajam iepakojumam.

Mēneša favorīti
Beauty Blender slavenā ola ir mans abosulais favorīts. Sobrīd es nespēju iedomāties nevienu citu tehniku kādā veidā iespējams uzklāt skaistu pamatu uz sejas.
Mēneša vidū, pirms Valentīndienas, Douglas piedāvāja interesantu iespēju sadarbībā ar Nyx, iepazīties ar Nyx kosmētiku personīgāk un vairāk, un pēc šī konsultācijas es sagribēju tik daudzas Nyx lietas, bet konkrēti Nyx HD kosnīleris un Matte lūpu krāsa (krāsa - Tea Rose) ir mani top, top šī brīža produkti. man pat šķiet, ka tik naski lietojot, būšu jau konsīleri izlietojusi. Paldies Santai, kas visus produktus ieteica.
Klāt Nyx lūpu krāsai, beidzot esmu atradusi savu ideālo lūpu krāsu, kas tehniski nav lūpu krāsa, jo ir zīmuļa formātā, bet šis Essence lūpu zīmulis (tonis - 06 satin Mauve) ir tik iemīļots, ka esmu tos nopirkusi vēl trīs iepakojumos un lietoju katru dienu. Šis ir mans perfekatais "nude".
Neesmu cilvēks, kas staipa līdzi smaržas, bet šis Halle Berry Closer atsvaidzinātājs ir tik labs, ka pārvarēju bailes un sāku to nēsāt līdzi ikdienā, lai jebkurā brīdī varētu uzpūst šo saldskābo laimi.
Velvet Mimosa par šo Lush sauso šampūnu stāstījusi ir labas lietas, tāpēc, kad biju Lush veikalā, nodomāju, ka nav ko mocīties un jāpamēģina kaut kas cits bez Batistes. Ziniet, man šis patīk un es pat vairs nedomāju par Batiste pirkšanu.

Vēl no ne-beauty favorītiem man ir noteikti jāpiem slavenā filma "Piecdesmit Greja nokrāsas" pēc kuras noskatīšanās, saņēmos un izlasīju vienas dienas laikā arī grāmatu,tiesa pagaidām tikai pirmo daļu, priekš saprašanas par ko visi tā jūtās sarūgtināti, un vēl aizvien nesaprotu cilvēku nepatiku pret filmu, bet, hey, katrs filmā meklē kaut ko citu. Mans vērtējums noteikti nav  mainījies un jāsaka, ka filma ir laba, pat labāka nekā biju gaidījusi no nostāstiem.

Jā, un tagad man uz desmit gadiem ir jauna pase, kas nu ir ārkārtīgi skaista un patriotiska. Visa ar tādiem ornamentiem un mūsu tautas simboliku. Skaisti!

Mēneša jaunpienācēji
Tāds neliels ieskats par ko gaidāmo raksti iespējams. Ir vēl citas lietas, bet tām vairs nebija vietas, kur atrādīt, bet nu jā - izskatās, ka pavasarī būs man stāstīt jums par daudz labām un interesantām lietām. Ir lietas, kas atsauksmšu iespaidā pirktas un ir lietas, kas vienkārši man bija nepieciešamas. Tajā Lush iepakojumā ir Snow Cake ziepes, jo kad pamanīju, ka Ziemassvētku kolekcija tiek izpārdota, nolēmu, ka tās burvīgās ziepes ar debešķīgo aromātu man noteikti vajag!

Klāt pirkumiem, kā jau allaž nāk paraudziņi, kuri var teikt man ir vairāk nekā sajēgas. Neesmu īsti paraudziņu cilvēks, vairāk testēju paraudziņus tikai tam, kas man interesē un nepieciešams. Šobrīd atkārtoti testēju Kiehl`s Creamy Eye Treatment, jo plānoju tā iegādi uz pavasari, tikai vēlos pārliecināties kā man viņš tagad patiks lietošanā.
Lūk, tāda man tā atskaite. Jāsaka, ka gari, bet noteikti īsāk nekā ierasts. Cerams, ka marts nesīs daudz vairāk gribas rakstīt un beidzot pamodīsies radošais gars, kas mudinās darboties arvien aktīvāk un neslinkot savos darbos.


&z

22 komentāri:

  1. Bija interesanti ielūkoties Tavos krājumos. Man NYX HD konsīleris ir viens no mīļākajiem ever. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Gribēju pirkt bēšo, bet skatoties toņus sapratu, ka man neviens neder, tāpēc paliku pie dzeltenā, kas ir izgaismojošs un tumšo loku koriģējošs, bet paldies, tieši pēc Tavas atsauksmes arī par šo nodomāju, jo atceros, ka ļoti slavēja viņu un efekts arī bija grandiozs. :)

      Dzēst
  2. Vai Lush sausais šampūns ir ērts lietošanā un vai tiešām labāks par Batiste? :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šampūns ir tiešām labs, bet ar lietošanu man iet grūti, varbūt abas rokas kreisās :D
      Te mana atsauksme http://madamlaiton.blogspot.com/2015/02/lush-no-drought-sausais-sampuns.html#more

      Dzēst
    2. Ērts lietošanā nav, es vairākas reizes esmu sev seju nobērusi ar viņu, bet viņs matos nejūtas vispār. Šito var lietot vairākas dienas pat pēc kārta, kur Batiste varēja lietot tikai vienu dienu, jo nākošajā viņš vairs neko nedeva matiem kā tikai niezi. Man patīk, ka arī aromāts nav tik uzkrītošs. Batiste dod arī apjomu, bet šis nē, bet par to nepārdzīvoju jo tekstūras spreju lietoju vēl atsevišķi.
      Zini ir vairāki plusi un mīnusi, bet man Lush labāk patīk :)

      Madam Laiton - paldies! Bija interesanti palasīt atsauksmi! :)

      Dzēst
  3. Es tagad testēju to NYX HD konsīleri, tā jau liekas, ka ir labs, bet kaut kā es nespēju samierināties, ka smaržo pēc baloniem (pirmās asociācijas) :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Interesanti, bet neesmu vēl viņu nemaz smaržojusi :D Paldies, noteikti tas būs jāizdara :)

      Dzēst
  4. Ļoti vēlētos dzirdēt plašāku atsauksmi par LUSH sauso šampūnu! :)
    Šis izskatās, ka kalpos labam laiciņam! Man kaitina, ka parastie sausie šampūni tik ātri beidzās. :(

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti būs, un npat ļoti drīz :) Es tieši tā iemesla pēc arī nodomāju pamēģināt kaut ko citu, jo man apnika lietot tos kvantumus ar flakona iepakojumiem, tomēr dabu nesaudzē :(

      Dzēst
  5. NYX Matētās lūpu krāsa dikti feinas. Pigmentācija- kolosāla, noturība arī laba. :)

    Skatos, ka daudzām blogerēm februāra mēnesis pagājis ar daudz izlietotajiem un jaunpienācēju produktiem. Būs jāsaliek man ar viss vienā čupiņā, varbūt man ar kaut kas sanāks :D he

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Noteikti saliec, man interesē arī kas tev "skapī" slēpjas :D

      Dzēst
  6. Kāpēc Natura Siberica pēdu krēms nepatika? :)

    Skatos uz NYX konsīleri, nevaru izlemt - gribu mēģināt šo vai MAC. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nepatika man tas aromāts, un vispār pēdu krēmi nav mans produkts. Nekad neesmu lietojusi, jo nav vajadzība :)

      Atkarīgs no tā, ko vēlies redzēt kosnīlerī - ja izgaismošana, tad mans dzeltenais vairāk ir izgaismojoši maskējošs, ne tikai izgaismojošs. Ja noturību, tad man šis turās nu so, so. Ar Beauty Blender nākas riktīgi iestrādāt ādā, lai pēc 4 stundām nesasēžas rievās. :)

      Dzēst
  7. Man NYX konsīleris liekas drusku par miltainu, tāds kā sausinošs.. Nez vai tā citiem arī ir? Varbūt ir piemērotāks taukainākām ādām, nevaru saprast..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Zini, es viņu lietoju uz sausas ādas īpašnieces un nē, man nelikās tāds miltains, bet es nezinu, man viņš likā tāds diezgan mitrinošs, jo arī izgaismo :)

      Dzēst
  8. Man tieši Tu vislabāk no visām blogerēm patiki ar to, ka stāstīji gari par produktiem, jo tas tiešām deva izsmeļošu ieskatu par produkta kvalitāti un to vai tas būs piemērots. Tāpēc būs žēl, ja vairs nerakstīsi gari kā ierasts.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Neviens jau man nav pārmetis par to, ka gari rakstu, vienkārši man pašai liekas, ka cilvēkiem var nepatikt tāds bla, bla, bet LIELS paldies par tavu viedokli. Es domāju, es atradīšu kompromisu visam, un iespējams tomēr palikšu pie garajiem aprakstiem :)

      Dzēst
  9. Sveika, kur Jūs nopikāt NYX HD konsīleri

    AtbildētDzēst
  10. Hi! Thanks for lovely words! Sometimes it seems hard to write a blog but at the end I always feel so happy about what I am doing and grateful about what I have. :)

    AtbildētDzēst
  11. Es sausā šampūna vietā lietoju bēbīšu dupša pūderi un teikšu kā ir- strādā vislabāk no visa mēģinātā :D
    Par filmu runājot,man nepatika,jo dialogi tādi muļķīgi un viens no aktieriem līdz "galam" nepatika.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Esmu dzirdējusi, ka tas dara brīnumus, bet pieļauju tur vajag sava veida prasmes, lai nesanāk piebērt pa daudz :D

      Dialogi principā tādi paši kā grāmatā, ļoti laba adaptācija, bet aktieri nu tas jau ir tā subjektīvi. Es, piemēram, lasot tā arī viņus abus iedomājos un grāmatas autore kastingā piedalījos, tā kā škiet, ka cilvēki pareizie atrasti. Jautājums ir vairāk par to gala efektu, kas filmā izveidojās un grāmatā bija nedaudz atšķirīgs, bet cerams, ka nākošā daļā klūdiņas uzlabos un būs vēl labāki panākumi :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan