Viens rīts un viens vakars janvārī

25.01.15

Kārtējais mēnesis atrādot aktuālos sejas kopšanas produktus ko lietoju ikdienā. Janvāra sejas ādas moto - nomierināta, mitrināta un gluda!

Rīts
Vakars

bučas
&z

8 komentāri:

  1. Neaizraujies ar Advantan milk. Man jau vairākus gadus ir problēmas ar atopisko dermatītu ap acīm. Arī sāku ar šo medikamentu un pa šo laiku esmu pamēģināju teju vai visas hormonālās ziedes, kuras nedrīkstētu smērēt ap acīm.
    Man palīdz Mossas vitamīnu dienas krēms no rīta, uzklājot uz sejas un acīm + uz acu plakstiņiem un ap acīm nelielā daudzumā uzklāju http://www.bioderma.com/lv/nc/produkti/kas-jauns/product/action/2779.html .
    Vakarā Mossas kazeņu nakts krēms un DNC GEMENE hialuronskābes želeja ādai ap acīm.
    Seju mazgāju ar http://www.bioderma.com/lv/nc/produkti/kas-jauns/product/action/1237.html .
    Un varu no jauna ļaut vaļu asarām, neuztraucoties, ka manas acis mani pievils. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Advantan Milk lietoju tad, kad manām acīm ir krīze - tās svilsts, neciešami niez un metās alerģiskās pumpas. Gada laikā labi ja esmu to atkārtoti pa 4 dienām lietojusi tikai 6 reizes, kad redzei neko sliktu nevarētu nodarīt. Bet domāju, ka laiks atkal apciemot dermatologu un meklēt risinājumu manai alerģijai pret ūdeni. :(
      Tas Bioderm Atoderm liekas ļoti līdzīgs pēc apraksta Physiogel :)

      Liels paldies par ieteikumiem, vismaz zinu, ka neesmu viens tāds cilvēks, kas cīnās ar līdzīgām kaitēm :)

      Dzēst
    2. To Physiogel man ieteica aptiekāre, bet es esmu no tām, kas ir tik daudz naudas izsviedusi šim pasākumam, šim atopiskajam dermatītam... Tāpēc negribēju vairs vilties.
      Tikai Tev ir uz alerģijas pamata, man uz nervu. Jeb, vārdu sakot, noraudāju acis.
      Emocionāla ļoti. :(

      Dzēst
    3. Piekrītu par Advantan, bet tā kā Tu jau teici, ka reti lieto, tad OK, bet vispār Advantan ir kortikosteroīds un to nedrīkst lietot gar acīm, kaut arī palīdz.

      Dzēst
    4. Advantan lietot akūtā, tiešām akutā, situācijā ieteica dermatoloģe, lai gan jau piekodināja par tā blakus efektiem un to, kas tas par zvēru patiesībā ir. Lietot kaut ko citu, ja zinātu, ka palīdzēs, bet vislabāk krīzes gadījumā līdz tikai šis. :(

      Dzēst
  2. Es ļoti apbrīnoju kā jūs skaistummeitenes tā mākat sameklēt, kas sejai labs... par to lūpu balzāmu kādas atsauksmes...izmēģināju rimmel ļoti līdzīgs pēc izskata un vienāda cena - un ļoti pat nepatika...tagad domāju, kā salabot savas lūpas

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man palīdzēja The Body Shop un Nivea lūpu sviesti.

      Dzēst
    2. Patiesībā ir diezgan grūti atrast to, kas ādai patīk, jo nemitīgi kaut kas sejai sāk nepatikt un likties pa smagu, tāpēc visu laiku nākas eksperimentēt, kas arī kaitē sejas ādai, savā viedā. :)
      Par Baby Lips būd atsauksmes plašāka, bet es varu pateikt tikai to, ka man tas liekas vairāk kā tāds gadžets ar ko paspēlēties, jo kopjošās īpašības man tas maz dod, tādu vieglu mitrinājumu ja nu vienīgi :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan