Izlietotie produkti - decembris

02.01.15

Lai arī gads ir aizvadīts, ir palikušas mazas astītes, piemēram, miskastes diena jeb ko es izlietoju decembrī un vēl kādi 10 neuzrakstīti raksti. Sākšu ar izlietotajiem.
Jāsaka, decembrī man bija vairāk jaunu lietu, tāpēc diezgan slinki lietojās man daļa produktu, tomēr kaudzīte jau ir.
Jonhson`s Baby Shampoo šampūns ar kumelīšu ekstraktu - brīniesities vai nē, bet šo es lietoju saviem matiem. Iepriekš šo šampūnu lietoju, kad mazgāju savas otas, bet reizi kaut kā pamēģināju matiem un baigi iepatikās tā tīrā sajūta. Pietam, tas lieliski puto, attīra matus un nepavisam nekairina galvas ādu.
Batiste Original sausais šampūns - jau pietrūkst, jo pēdējā krājumu flakonā ir palikusi drusciņa. Gaidīsim, kad atkal būs iespēja iegādāties.
Kiehl`s Candelula Deep Cleansing Foaming Face Wash želeja sejas mazgāšanai - sākumā šo lietoju sejai, bet beidzoties karstajam periodam tas nedaudz sāka sausināt sejas ādu, bet tad vienu reizi es pamēgināju otām un tā arī to izlietoju, jo fantastiski iztīra otas, pat tās kurām ļoti slikti tīrās krēmveida produkti laukā. Super!
The Body Shop sviestkrēms sejai - aukstajam laikam ļoti patika, bet man nepatika, ka uz sejas palika tāda kā krēma kārtiņas sajūta, bet tagad lietojot no šīs sērijas eļļu, tik jūtama kārtiņa nepaliek.
Mossa Age Execellence serums sejai ar mežrozītes pro retinolu - sākumā lietoja mamma, bet tad pieslēdzos arī es, jo man nebija labi mitrinošs serums. Tas labi mitrina ādu, dod liftinga efektu (tas man gan nebija tik svarīgs) un labi smaržo.
Rimmel Lasting Finish Nude tonālais krēms - 100 Ivory tonis labi derēs gaišas ādas īpašniecēm, bet šim nedaudz rozā apakštonis ir, tāpēc skataties, lai baigi neatšķiras no jūsu toņa. Uz sejas uzklājot tas viegli mitrina ādu, nedaudz matē, bet man gribētos teikt, ka šis ir pats ideālākais variants sausas ādas īpašniecēm, jo sausumus neizceļ.
Artdeco Perfect Teint Illuminator izgaismojošs konsīleris - vai, šis man ir agro rītu glābiņs, kad ir bijis maz miega, vai arī, kad vēlos atsvaidzināt dienas grimu, uzlieku šo sejas centrā kur vēlos izgaismot, izpludinu un voilā! atkal možs skatiens.
Catrice Eye Brow Filler uzacu tuša - laikam kaut kāds ceturtais iepakojums. Lietoju, fanoju, un turpināšu lietot!
Neautrogena Nordic Berry lūpu balzams  - izlietoju laikam kādu 3 mēnešu laikā un ne reizi tajā laikā man nebija sausas lūpas. Lietoju katru rītu un vakaru! Lūpām priekš labas mitrināšanas iesaku tikai Neutrogena.
L`Occitane roku krēma paraudziņš - patika. Barojošs, bet nav nedz smags, nedz ķepīgs.
Kiehl`s Damage Repairing&Rehydrating šmapūns un kondicionieris ar Moringas koka eļļa - man patika abi šie līdzekļi, bet vairāk kondicionieris, jo ar tik niecīgu daudzumu manos matos, tas deva riktīgi jūtamu vijīgumu un spīdumu. Iesaku pamēgināt!

Papildus šiem kārtīgi izlietotajiem produktiem, izmetu laukā vēl čupiņu ar lietām, kuras konkrēti nelietoju jau gandrīz gadu.
Tās lietas, kuras man neder sākumā es piedāvāju kādam citam, bet kad vairums izdalīts, tad kas neder nevienam, es metu laukā. Ir laiks šķirties!
Komentārus šeit nerakstīšu, bet ja interesē konkrēti kāpēc izmetu kādu no lietām, jautājiet zem raksta komentāros.

bučas
&z

18 comments:

  1. Batisti var nopirkt Stokmanā! ;)

    Kādēļ nepatika Catrice un Essence ēnu paletes?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. visu laiku par to aizmirstu! Paldies!

      Catrice ēnām izņēmu laukā tikai tos toņu kurus lietoju, jo man ir daudz jau citu ēnu ko lietot tādu, bet essence ēnas man nederēja toņa, un pigmentācijas dēļ. :)

      Dzēst
  2. Interesanti, esmu lasījusi, ka ļoti daudzi ārzemju blogeri otu mazgāšanai lieto tieši Johnson's Baby šampūnu - nez, kas viņā tik labs tieši otām?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, es ar visi laiku lietoju, jo viņš veido biezas putas, kas ļauj iztīrīt visu kārtīgi laukā un mazgājot un bieži mazgājot nebojā otas. :)

      Dzēst
  3. Essene Quatro ēnas ir tik sliktas :(? man no Essence ēnām patika tikai Hello, Autumn palete, atsevišķus iepakojumiņus, kur ir 1 tonis, arī atdevu draudzenei, bet uz šo es gan skatījos.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. šī jau ir veca palete kura man kādreiz ļoti patika, bet neesmu tai pieskarusies laikam vairāk kā gadu. Ēnas labas, bet man viņas nebija vairs vajadzīgas :)

      Dzēst
  4. Skanēs smieklīgi, bet to čupiņu ko izmeti varēji atdod man! Būtu, kur izspausties dažādu tēlu veidošanai (creative art makeup), jo atsevišķi visus tos toņus un krāsas man studentam ir padārgi pirkt :D
    Un par to body shop- nav tā, ka body shops var izraisīt baigās aleriģijas āda? Nesen lasīju bbc mājaslapā, ka body shop liek kaut kādu vielu iekšā savos darījumos, kas izraisa dedzinošu (kā čilli pipars) reakciju un , ka daudzas jaunkundzītes, kurām jūtīgas ādiņas dabūja tā apdegumus vieglā bet nepatīkamā stadijā.

    xx Em ( madeinlatvija.blogspot.com )

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. p.s Tev ir instagram? tāds random jautājums, bet es vienkārši tagad visām , kam ir blogi (kuriem sekoju) vēlos piesekot, lai stalkotu. :D

      Dzēst
    2. Būtu zinājusi, ka noder, noteikti būtu atdevusi. :) Varam sarunāt tā - sakrāsies man čupiņa kāda, ielikšu blogā, lai varu bez maksas atdot kādai. :)
      Par TBS man grūti teikt, bet pagaidām mana alerģiskā acu zona neko nesaka par ciņu attīrošajiem līdzekļiem. Vispār jau tā nevajadzētu būt, ka veidojas alerģija, jo taču viņiem ir daudz maz pārdomātas sastāvdaļas, bet es zinu daudz jaunkundzes tāda kas šāda veida maskas pa ilgu notur un tad bļaudamas skraida, ka maska slikta, bet tam ir instrukcija. Atsevišķi gadījumi, kad tiešām klausa norādījumiem un maska apdedzina seju. Man pašai ta ir bijis. :(

      Nop, man nav instagram. Esmu viena no nedaudzajiem cilvēkiem, kam nav ne Instagram, ne Twitter ;)

      Dzēst
  5. Man ir kombināta āda un šis Rimmel tonālais sausina ādu pamatīgi īpaši uz pieres. Izskatās tā, it kā matējošu pūderi esmu klājusi 5 kārtās.

    AtbildētDzēst
  6. Ļoti interesē Artdeco iluminators.Vai Tev ir arī plašākas atsauksmes par to? Vai tas der tumšo loku maskēšanai?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Diemžēl neesmu rakstjusi par to pilno atsauksmi, bet par tiem tumšajiem lokiem man grūti teikt, jo man tādu īsti nav :) Maskē tas diezgan ok, lietojusi esmu uz daudz klientēm, bet lai maskēt 100% tumšos lokos, laikam īsti nē, viņš vairāk izgaismos šo acu zonu un padarīs modrāku :)

      Dzēst
  7. Paldies. Tad man tas neder tomēr. Ar ko vislabāk var nomaskēt tumšos lokus? Visu laiku mokos ar tiem. Jau pusgadu lietoju NYX konsīleri ( dzelteo), jo biju lasījusi labas atsauksmes, bet..neteikšu, ka īpaši palīdz. Ja ikdienā strādā ar kosmētiku, varbūt zini kādu labu līdzekli?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Viens produkts, ko es pati lietoju klientēm uz izteiksi tumšiem lokiem ir Artdeco Camouflage Creame un tas nomaskēs 100% tumšos lokus, bet ar to vajag nedaudz sastrādāties, jo uzliekot pa daudz, tas var baigi sasēsties rievās. Man persinīgi pašai ir vairāki triki kā es to klāju. Noteikti pats pirmais ir to kārtīgi uzsildīt, jo tas sākumā ir ciets kā vasks, bet kūstot rada vieglu konsīlera tekstūru. To var klāt kā ar pirkstiem, tā ar otu, bet sākumā ieteiktu ar otu, jo ar pirkstiem var uzlikt nedaudz pa daudz tad. Pēc uzklāšanas ja tas tiek piepūderēts, turēsies ideāli. Lai arī ķobītis ir mazs, tas kalpos ļooti ilgi, jo ir ekonomisks. Šeit būs atsauksme, kurai viennozīmīgi piebalsoju: http://mikkasmakeupbox.com/en/artdeco-camouflage-cream/

      Vēl variants ir lietot oranžīga apakštoņa konsīlerus, ja loki ir tumši zili, un tad pa virsu klāt tonālo krēmu. Oranžais neitralizēsies un būs noņēmis nost tumšos lokus un nebūs manāms. Tās ir divas manas tehnikas, ko noteikti parasti iesaku klientēm ar izteikti tumšajiem lokiem. :)

      Dzēst
  8. Liels paldies Tev! Tikai apmulsu gan es tagad, ka pareizi jāizvēlas tonis būtu? Loki man .es teiktu violeti drīzāk. Tad oranžīgu vairāk? Es lietoju Artdeco BB krēmu ( 6. toni) ,tad uzlieku NYX konsīleri un tad, kad nožūst ar otu ( buffer brush) kaut kā cenšos vēlreiz uzlikt bb krēmu. Vai artdeco konsīleris nožūst ātri? Ja man nav tonālais , bet bb, vai bb pārklās to konsīleri?

    Nu jau es pa daudz atņemu Tev laiku :D, mēģināšu, būtu ātrāk iedomājusies pajautāt :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tā kā latvijā ir tikai četri toņi pieejami, tad es Tev ieteiktu ņemt tos, kas vairāk ir dzeltenīgs, jo viņš ir loti sedzošs, tātad redzamāks nekā citi konsīleri. Ja viņu lieku plānā kārtiņā, tād, jā, pieķeras uzreiz pie ādas. Es Tavā vietā darītu tā - uzlieku BB krēmu, tad Artdeco Camouflage plānā kārtā un tad nedaudz piepūderēju acu zonu, lai nesēžas rievās un viss. Jebkurā gadījumā iesaku pamēģināt abos veidos (vai pirms BB krēma, vai pēc BB krēma), jo ir dažādi gadījumi un vislabāk tikai Tu pati sapratīsi, kad Tev dod to ideālo rezultātu. :)

      Viss kārtībā, man patīk, ka uzdod jautājumus un ka varu uz tiem atbildēt :) Lai veicas! Ja nu kas, droši jautā, maksimāli operatīvi atbildēšu :)

      Dzēst
  9. paldies par atbildi. sākumā mēģināšu ar bb krēmu tikai, jo pūderi nelietoju, šķiet, ka nemācētu uzklāt. Pūdera tonis jāņem līdzīgs bb krēma/ tonālā tonim? Kur būtu daudz maz ok, vidējā cenu kategorijā? ( labāks ir tas birstošais vai "parastais"? )

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja ņem pūderi ar toni, ko es īsti neieteiktu, tad jāņēm, jā, tādā pašā tonī kā tonālais vai BB krēms, bet ja nostiprināšanai pūderi, tad to, kas tikai nomatē, bet nedaudz ekstra sedzamību un toni.. Man šobrīd topā Catrice multicolour tonis. Uz sejas klājas caurspīdīgi un labi matē acu zonas konsīlerus, bet var arī Rimmel slaveno pūderi, bet galvenais ņemt to, kas Transparent tad :)
      Ar birstošajiem atkal ir tāda problēma, ka tos var uzlikt pa daudz un bildēs varēs baigi izcelties, jo lielākoties birstošie nostiprinošie pūderi būs balti, tāpēc ar tiem jāuzmanām, bet priekš tīri sajūtām un pamēģināšanas iesaku sākt ar presēto versiju :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan