Jaunums: Garnier Mineral Protection5 antiperspiranti

30.08.14

Rūpējoties par padušu ādu ir svarīgi izvēlēties maigus un daudz maz cik iespējams, saudzīgus antiperspirantus, lai tik maigā padušu āda neiekaistu un nerastos visādas problēmas. Pirms kāda laiciņa jau sāku testēt jaunos Mineral antiperspirantus no Garnier.

The Body Shop kumelītes attīrošs sviestkrēms sejai

28.08.14

Mēneša sākumā biju jauna kosmētikas noņēmēja meklējumos, jo kaut kā jau sāka apnikt eļļas. Vispār uz veikalu devos pēc eļļas no šīs pašas sērijas, tomēr beigās mani atrunāja pārdevējas un tā vietā piedāvāja šo sviestkrēmu, kuru lietojot jau gandrīz mēneša laikā esmu iemīļojusi.

Jaunums: L`Oreal Volume Million Lashes So Couture skropstu tuša +grims

26.08.14

Zemāk piedāvāju aplūkot So Couture tipa grimu, ko izveidoju pateicoties šiem trīs L`Oreal produktiem (un vēl dažiem). Kā arī šajā rakstā vēlos iepazīstināt arī ar jaunāko Volume Million Lashes skropstu tušu, kas pēdējā mēneša laikā ir izteikti mana favorīte.

Nedēļas atskaite #20

24.08.14

Par gatavošanas rudens sezonai, jauniem favorītiem un lietainiem vakariem.

Viens rīts un viens vakars augustā

20.08.14

Jau pagājušajā mēnesī dalījos ar divām bildēm, kurās vizuāli attēloju to, kas tiek ikdienā lietots no rītiem un vakaros uz sejas.
Augustā no rītiem ir pats minimums, toties vakarā vairāk pievēršos intensīvai kopšanai, barošanai. Esmu ievērojusi, ka vakarā labāk parūpējoties par savu seju, no rītiem āda neprasa tik neskaitāmu krēmu kārtu, un kosmētikas turās labāk.
Ja ir kādi jautājumi par produktu - jautājam komentāros!
bučas
&z

Nedēļas atskaite #19

17.08.14

Šajā nedēļā izteikti pievērsos kulinārijai. un atklāju priekš sevis pavisam jaunu pīrāga recepti ar augļiem. Protams, bez kosmētikas neiztkt tāpēc šajā nedēļā ir vairāki favorīti arī no kosmētikas.

Pārskats: Klorane šampūns ar nātres ekstraktu

15.08.14

Šampūns, kas pamatīgi mainīja manu matu stāvokli vasaras karstajā periodā, kad likās, ka mati jau pēc pusdienas ir taukaini un nekādi. 
Šis būs lielisks šapūns ja cīnaties ar pārlieku matu taukošanos, un galvas āda pietam ir jūtīga.

Nedēļas atskaite #18

10.08.14

Ko tik es nedarīju šajā nedēļā! ir patīkami atcerēties šo nedēļu, jo visas nedēļas garumā notika visādas jaukas lietas, it īpaši jau nedēļas nogalē.

Jaunums: Maybelline Matte Maker pūderis

06.08.14

Šādā vasaras karstumā manu seju daudz maz pieklājīgi matēti var atstāt tikai un vienīgi matējošais pūderis. Pēdējā laikā manu sirdi ir iekarojis šis Matte Maker pūderis no Maybelline, kas vispār ir pirmais matējošais pūderis no Maybelline.

Pārskats: Rimmel tonālie krēmi

04.08.14

Pēdējā laikā esmu vairāk pievērsusies Rimmel kosmētikai, kas man šķiet pie mums tik labi netiek pasniegta, lai to ievērotu. Tomēr daudz britu blogos šo kosmētiku slavē un cildina.
Jau pirms vairākām nedēļām stāstīju par fantastiskām krēmveida ēnām no Rimmel, bet šoreiz par diviem tonējošajiem līdzekļiem, starp kuriem, viens no viņiem ir ļoti slavēts beauty pasaulē.

Nedēļas pirkumi - The Body Shop

03.08.14

Mans pirmais gājiens uz TBS veikalu beidzās diezgan interesanti un ar dažiem pirkumiem.

Mēneša favorīti - jūlijs + GIVEAWAY

02.08.14

Visi produkti, kas zemāk redzami visu jūlija mēnesi bija mani draugi-sabiedrotie, jo ne reizi nepievīla. Un divus no saviem mēneša favorītiem labprāt atdošu arī jums!

Izlietotie produkti - jūlijs

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan