Jaunums: Garnier Mineral Protection5 antiperspiranti

30.08.14

Rūpējoties par padušu ādu ir svarīgi izvēlēties maigus un daudz maz cik iespējams, saudzīgus antiperspirantus, lai tik maigā padušu āda neiekaistu un nerastos visādas problēmas. Pirms kāda laiciņa jau sāku testēt jaunos Mineral antiperspirantus no Garnier.
Ražotājs -
Garnier piedāvā jaunu antiperspirantu līniju Mineral Protection 5 ar 48 stundu iedarbību, kas nodrošina pilnīgu pieci vienā aizsardzību.  Īpašā tehnoloģija ar mineralītu, kas ir absorbējošs minerāls, un uz ūdens bāzes veidotu emulsijas formulu nodrošina efektīvu aizsardzību pret svīšanu, ādas kairinājumu,  nepatīkamu aromātu un  traipiem uz apģērba.  Pieejami - rullītis un izsmidzināms dezodorants sievietēm, divi aromāti un vīriešiem. Bez etilspirta, bez parabēniem. Dermatoloģiski pārbaudīts.
No sieviešu antiperspirantiem ir pienākuši klāt divi jauni aromāti - Cotton Fresh un Floral Fresh. Cotton Fresh ir izteikts, pūderīgs aromāts, kas atgādina bērnu pūderi, ko ber uz dupša, ka maina pamperus, savukārt, Floral Fresh, ir svaig un patīkams aromāts, kas pat atgādina dažas smaržas.

Šiem antiperspirantiem pozitīvi ir tas, ka tie patiešām neatstāj baltos pleķus uz melna un lieliski karstajā laikā pasargāja mani no nepatīkamā sviedru aromāta, jo tas labi nomācās kopā ar antiperspiranta aromātu, un baltas drēbes palika baltas.
Es negribētu teikt, ka noturība ir tās 48h, bet pusdienu tas kalpo superīgi.

Tāpat Mineral sērijai klāt ir nācis arī aromāts vīriešiem, kuru man mājas vienīgais vīrietis slavē. Tas ir tieši tas, ka vīrietim ir vajadzīgs - tas labi pasargā no sviedriem un aromāta, nekairina padušu ādu un ir patīksm, vīrešķīgs aromāts.

 Ja esat jauna antiperspiranta meklējumos, iesaku šos, jo ja salīdzina ar iepriekšējo Mineral sēriju, šie ir daudzreiz labāki. Man iepriekš patika Nēo, tomēr viņam bija izteikta problēma, ka karstā laikā paduses tik un tā paliek slapjas un ne īpaši labi smaržo, tomēr ar šo tā nav, tas pasargā kā sievietes, tā arī vīriešus ļoti labi. Gadījumā, ja nepatīk rullīša veida dezodoranti, tad iesaku pamēģināt pūšamos arī.

Kopsavilkums
_________________________________________________________________________________
  • Nopērkami - veikalos Drogas, Maxima, Rimi, Elvi u.c.
  • Cena - € 3.69
&z


* šis ir produktu sponsorēts raksts, tomēr visas izteiktās domas ir manis pašas
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

2 komentāri:

  1. bet vai ir sanācis šo izmēģināt tik pat karstā laikā kā Neo?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, un vēl pat karstākā. Nēo man karstā laikā pavisam nederēja,bet šis vismaz maksēja aromātu un arī aizsargāja nedaudz :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan