Pārskats: Oriflame The One Triple Core lūpu krāsas

12.10.14

Vēl vienas interesantas un jaunas Oriflame The One kolekcijas ir jaunās Triple Core lūpu krāsas. 


Ražotājs
Triple Core lūpu krāsa apvieno izteiksmīgu krāsu, efektīgu spīdumu un kopjošu balzamu. Patīkami mitrinošā sajūta saglabājas visas dienas garumā, un izteiksmīgi mirdzošās pērlītes rada zaigojošu klājumu, kas izceļ tavu lūpu brīnišķīgo formu.
Ja par 5-1 Colour Stylist lūpu krāsām es teicu tikai tos labākos vārdus, tad šīs lūpu krāsas man īsti nepatika, tomēr tā nepatika vairāk izpaužas gaumes lietā.
Redziet, lūpu krāsām ir acīmredzami ļoti jūtams un redzams spīdums, kas ir tāds gabaliņos, varētu teikt, un rada tādu frosty efektu uz lūpām, tā kā šāda tipa lūpu krāsu piekritēja neesmu, tad man jau vien neraisās tie paši slavējošākie vārdi.
No K uz L: Striking Coral, Amazing Berry, Stunning Clover
Tomēr, pati lūpu krāsa (tonis), bez spīdumiem, ir ļoti laba, tomēr visu skaistumu sobojā, manā gadījumā, tieši spīdumi, kas tik ļoti ir redzami un pat jūtami.
Kā jau vairums lūpu krāsu - visu dienu tās neturās,pat varētu teikt, ka ļoti ātri pazūd, tomēr intensītāte un klājums ir daudz maz vienmērīgs un izteiksmīgs. Vai tās ir ļoti mitrinošas - nē, jo zemāk attēlos var redzēt kā tās pat diezgan izteikti izceļ lūpu sausumus. Un vēl viens ,mazs mīnuss - lūpu krāsām ne īsti labi turās vāciņš, kas nozīmē, ka liela iespēja, nēsājot līdzī var atvērties, un visus papīrus var sasmērēt.
Ja šāda tipa lūpu krāsa patīk, un es zinu, ka ir tādas sievietes, kam patīk šāda veida lūpu krāsas, tad viss ir ok, izņemot bez tā iepakojuma, bet tā kā mana gaume uz lūpu produktiem atšķiras, tad šoreiz šīs lūpu krāsas vienkārši nenonāca manā mīluļu klubiņā.

Kopsavilkums
_________________________________________________________________________________
  • Nopērkamas - pie Oriflame kosmētikas izplatītājiem (konsultantiem)
  • Cena - € 8.90
  • Vairāk informācija - oriflame.lv
&z


* šis ir produktu sponsorēts raksts
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

6 komentāri:

  1. Nu jaa, ir taa, ka ja kkas patiik, tad pie to pieturies, ja ir iespeja izmeginaat ko jaunu - super...man personigi patiik vai nu neitrali lupu balzami vai kkas tumahi koshs mateets...gaidu to bruuno 😉

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vēl jau tik ātri tas brūnais neparādīsies, jo tik šodien to izsūtīja, tad kāds mēnesis jāgaida tagad :(

      Dzēst
  2. Amazing berry tev izskatās labi :)
    Bet nu jā, šāda tipa lūpu krāsas aarī man īsti nav pa prātam :) Bet tā jau izskatās foršas.

    AtbildētDzēst
  3. No visiem tas man arī visvairāk patīk, tomēr kā jau visiem šiem, noturība nav īpaši laba. Pazūd jau kaut kādās 40 minūtēs no lūpām :)

    AtbildētDzēst
  4. Vai sastāvs ir zināms?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. SUCROSE ACETATE ISOBUTYRATE, TRIMETHYLSILOXYPHENYL DIMETHICONE, RICINUS COMMUNIS SEED OIL, OCTYLDODECANOL, LANOLIN, PENTAERYTHRITYL TETRACAPRYLATE/TETRACAPRATE, BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER, MICA, PENTAERYTHRITYL TETRAISOSTEARATE, MYRISTYL LACTATE, POLYETHYLENE, POLYPHENYLSILSESQUIOXANE, OLEYL OLEATE, SIMMONDSIA CHINENSIS SEED OIL, CERA MICROCRISTALLINA, CALCIUM SODIUM BOROSILICATE, OENOTHERA BIENNIS OIL, SYNTHETIC FLUORPHLOGOPITE, PARAFFIN, CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, CALCIUM ALUMINUM BOROSILICATE, BIS-DIGLYCERYL POLYACYLADIPATE-2, CANDELILLA CERA, C30-50 ALCOHOLS, CERA CARNAUBA, ALUMINA, BUTYLENE GLYCOL, PERSEA GRATISSIMA OIL, SILICA DIMETHYL SILYLATE, TOCOPHERYL ACETATE, PANTHENOL, SILICA, PARFUM, SAFFLOWER OIL/PALM OIL AMINOPROPANEDIOL ESTERS, TALC, TOCOPHEROL, BISABOLOL, ORYZANOL, PANTHENYL ETHYL ETHER, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, SODIUM HYALURONATE, TIN OXIDE, BHT, CI 77891, CI 77491, CI 15850, CI 77499, CI 77492, CI 45410, CI 77820, CI 16035, CI 19140, CI 42090, CI 73360, CI 17200

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan