Oriflame The One 5-1 Colour Stylist lūpu krāsas

05.10.14

Oriflame The One kolekcija ne tikia piedāva produktus, kas piemēroti acīm un sejai, bet arī lūpām. Šodien man ir daudz un dažādi lūpu krāsu toņi, ko parādīt no 5-1 Colour Stylist lūpu krāsām.

Ražotājs
Daudzfunkcionāla lūpu krāsa bagātīgos, ilgnoturīgos toņos ar spīdīgu klājumu. Flexi vasku kombinācija palīdz saglabāt lūpu mitruma līmeni. Barojošais šī sviests un augu eļļu kombinācija nodrošina patīkamu sajūtu lūpām.
Iepakojums ir ļoti vienkāršs, bet tajā pašā laikā, tas neizskatās lēts. Vāciņš stingri turas un nebūs jābaidās, ka somā lūpu krāsa var atvērties un sabojāt ne tikai dokumentus un citas lietas, bet arī pašu lūpu krāsu.
No visiem pieejamajiem 30 toņiem, man ir pieejami 6 un katrs no tiem ir ļoti skaists un uzmanības vērts. Jāpiemetina, ka skatoties piedāvājumā, var redzēt, ka rozā, sarkaniem un bēšie nav pieejami tikai pa vienam tonim, bet gan pa kādiem 5, lai katra var atrast savu īsto toni, kas piestāv matu krāsai, acu krāsai, ādas tonis, zobu tonim utt.- visām tām prasībām, kas parasti mums rodas izvēloties ideālo lūpu krāsu.
No K uz L: Uptown Rose, Catwalk Pink, Fuchsia Hype, Coral Ideal, Red Haute Couture, Vip Beige
Klājot uz lūpuām, var just, ka lūpu krāsas ir mitrinošas un diezgan treknas, kas šadā griezumā skatoties, tas ir ļoti labi. Uzklājot uz lūpām, es neizjūtu diskomfortu, kas bieži mēdz gadīties. Lūpu krāsām ir viegls aromāts un garša, tomēr sīvu garšu mutē šīs lūpu krāsas neradīs. Es neteikšu, ka lūpu krāsas ir ļoti noturīgas, kādas 3h turās, tomēr sūdzēties par to, ka saiet rieviņās, es arī nevaru. Pazūd no lūpām ļoti vienmērīgi.

Uptown Rose - ir tāds baby rozā, kas patīk parasti gaišāku matu īpašniecēm. Manām lūpu šis tonis neder, jo lūpu krāsa nespēj pamatīgi nosegt manu dabisko lūpu toni. Es tik un tā redzu cauri savas lūpas, bet nesājot lūpu krāsu, man tas nepatīk.
Catwalk Pink - tāds ikdienas rozā, kas ir tāds piezemēts, nedaudz jaukts kopā ar brūno pigmentu, bet uz lūpām izskatās ļoti dabiski.
Fuchsia Hype  - nosaukums jau izsaka visu pats par sevi. Man patīk fuksijas toņi, bet laikam šādam gadalaikam man tas liekas par šerpu, tāpēc to atlieku malā līdz siltākam laikam. 
Coral Ideal - jau esat pamanījušas, ka koraļļi un ornažie līdz galam īsti nav mani toņi, bet šim pamēģināšanai devu iespēju. Interesanti, ka šai lūpu krāsai klāt ir šimmeris, bet uz lūpām tas īpaši nav jūtams, to var tikai redzēt.
Red Haute Couture - kad ieraudzīju šo toni, man bija tāds "yes!! tas ir šī brīža tik aktuāls tonis!" Tas nav tīri sarkans vai tīri brūns, bet gan sarkanais pigments miksēts ar brūno un klāt vēl piliens sarkanvīna toņa. Lietošanā tas bija pats sarežģītākais tonis, jo kļūdoties akurāti velkot, pēc tam ir grūti izlabot kļūdas. Dzīvē tas izskatās fanastiski uz lūpām, un ja negribas neko ekstra lietot, tad atstājat "plikas" acis un uz lūpām šo, protams, neaizmirstot par seju. 
Vip Beige - no visiem toņiem, šo lieku pirmajā vietā. Arī šim tonim klāt ir šimmeris, kas sākumā mani biedēja, bet līdz ko pamēģināju uz lūpām, tā sapratu - tas dod vieglu izgaismojošu efektu lūpām, un tās izskatās lielākas. Ikdienā nesāju uz lūpām lielākoties tikai šo toni, un man patīk. Beidzot man ir savs ideālais nude tonis.  Šeit grims, kurā izmantoju šo lūpu krāsu.


Kopumā jāsaka, ka lūpu krāsa ir ļoti labas kvalitātes ziņā. Tās ir krēmīgās, mitrinošas un diezgan noturīgas. Arī iepriekš biju lietojusi vairākas Oriflame lūpu krāsa, un man lielākoties tieši tās patika tekstūras dēļ, tāpēc es priecājos, ka tekstūra ir saglabājusies.

Kopsavilkums
_________________________________________________________________________________
  • Nopērkamas - pie Oriflame kosmētikas izplatītājiem (konsultantiem)
  • Cena - € 7.50 (ik pa laikam pieejamas arī atlaides)
  • Vairāk informācija - Oriflame.lv
&z


* šis ir produktu sponsorēts raksts
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

13 comments:

  1. Red Haute Couture iekaroja manu sirdi :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, tas ir fantastisks, un ļoti aktuāls šī brīža tonis :)

      Dzēst
  2. vip beige ir mans favorīts. Noteikti iegādāšos kādu no šīm lūpu krāsām, visdrīzāk vip beige. :)
    Lielisks apskats!
    http://happinessvictim.blogspot.com
    x

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vip Beige ir lielisks nude tonis, un es nekad nebūtut iedomājusies, ka lietošu lūpu krāsu ar šimmeriem, jo tie parasti dod tādu frost efektu lūpām, bet šī nē :)

      Dzēst
  3. toni skaisti, tik nedaudz tas violetais iepakojums atsit kkādu Dzintaru vai kko nedaudz old school, tas gan ir mans subjektīvais viedoklis ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Aha, es to pašu, vecos lumene vai margaret astor drīzāk :D

      Dzēst
    2. Jaaā, man tādas pašas asociācijas. Vispār esmu palikusi baigi piekasīgā pret kosmētiku - ja agrāk pirku visu, kas iepatikās, tagad rūpīgi izvērtēju gan produktu nepieciešamību, cik bieži to lietošu un dizainu. Vecums, vecums. :D

      Dzēst
    3. Nāku bariņā! :D
      Bet toņi smuki, it īpaši Red Haute Couture. <3

      Dzēst
    4. Nē, es neesmu tik kategoriska pret iepkojumu. Es labāk izvēlos old school iepakojumu, bet lielisku produktu iekšā, nevis glancētu, bagātīgu iepakojumu, bet ar produktu, kas ir galīgākais mēsls (atvainojos, ka tā izsakos). :)

      Dzēst
  4. Jā tas Vip Beig man arī iepatikās :)))))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es domāju Tev viņš arī ļoti piestāvētu :) Jo tāds iedegums nedaudz un bronzēta seja, pluss Vip Beige, un koptēls super sanāktu :)

      Dzēst
  5. Toņi skaisti :) Man iepatikā Fuchsia Hype un Red Haute Couture.

    AtbildētDzēst
  6. Fuchsia Hype jau izskatās būs man pavasara favorīts, bet Red Haute Couture rudens ziemas ideālais tonis :)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan