Madara Skin Cafe atklāšanas pasākums t/c Galerija Centrs

31.10.14

29. oktobra vakarā man bija lieliska iespēja piedalīties Madara Skin Cafe atklāšanas pasākumā, kas norisinājās Galerijā Centrs, kur arī atrodas šī pirmā Latvijā Skin Cafe, kur Madara piedāvā fantastiskas procedūras izmantojot veltes, ko sniedz mums daba.
Burtiski vienā laikā ar šo Skin Cafe, Madaras plauktos sāka parādīties arī pavisam jauns, unikāls produkts - Superseed sauso eļļu serums, kas ir trīs veidos (Soothing Hydration, Radiant Energy un Age Recovery).

Mums, blogerēm, bija ekskluzīva iespēja, tā teiksim, personīgi par Skin Cafe konceptu un idejām uzzināt no pašas Madara dibinātājas Lottes Tisenkopfas-Iltneres. 
 Par Skin Cafe
Kur tu labāk vēlētos ieturēt maltīti – restorānā vai ātrās ēdināšanas iestādē? Protams, restorānā, jo tev ir svarīgi lietot uzturā kvalitatīvu pārtiku, kas nesatur mākslīgas piedevas. Tieši tas pats attiecināms uz ādu – mūsu lielāko orgānu, kas absorbē līdz pat 60% no tā, ko tai piedāvājam.
Mūsu āda ir 100% dabīga. Tad kādēļ gan barot to ar sintētiskām vielām, kas nespēj aizstāt dabas doto un sniedz vien iluzoru „maigs kā zīds” sajūtu? Lai tava āda būtu patiesi starojoša kā jaunībā, tai nepieciešamas kvalitatīvas un 100% īstas uzturvielas.
Tieši šādas rūpes par ādu raksturo mūsu jaunais koncepta salons SKIN CAFE, kas skaistumkopšanas pasaulē piedāvā izsmalcinātu restorānu standartus. - Madara
avots
Bez tām tradicionālajām procedūrām ir vairākas, ļoti interesanta procedūras, kas noteikti neliks vilties. Visvairāk ieinteresēja tieši šo jau iepriekš pieminēto Superseed sausu eļļu seruma aromātiskā sejas masāža (precīzi tās procedūras nosaukumu neatceros). Pietam, ir iespējams iegādāties arī dāvanu kartes, lai iepriecinātu sev tuvumā esošās mīļās dāmas, kurām vajag ekstra rūpes par savu ādu.
attēlā - Lotte Tisenkopfa-Iltnere
Jebkurā gadījumā esmu ļoti priecīga, ka varēju piedalīties šajā pasākumā, kur Madara skaistuma būtību pasniedza citā līmenī.
Nākotnē būs raksta arī par jaunu Superseed sauso eļļas serumu sejai.


*Fotogrāfijas: Madara publicitātes foto

8 komentāri:

  1. Kaut kādas sejas mums visām kopbildē izskatās neapmierinātas un ne īpaši intelektuālas :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jau es kuro reizi skatoties bildēs domāju "nu vai tad labāku sejas izteiksi es nevarēju izveidot?" :D laikam nē :D Ceru, ka neviena neņems ļaunā par to, ka ievietoju tieši to attēlu :)

      Dzēst
  2. Pie sejām vienmēr var piekasīties, bet cik interesanti sakritis visām pēdējā bildē saskaņot apģērba krāsas :D
    Pasākums dikti foršs, man prieks :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Un vēl pēc auguma rindiņā nostājušās. gluži kā skolā, sporta stundās :D

      Dzēst
  3. Manuprāt ļoti labi visas kopā izskatāties, rudenīgas. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, pēdējā bilde man loti patīk! Nē, viss ir kārtībā, tā mums tāda sava paškritika :D

      Dzēst
  4. Izskatās burvīgs pasākums! :))

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan