Izlietotie produkti - septembris

01.10.14

Jā, septembrī pati sev par pārsteigumu esmu izlietoju tādu paprāvu čupiņu ar produktiem. Skatāmies, un izsakām viedokli!
Essence Express Dry sprejs ātrākai nagu lakas nožāvēšanai -ļoti patika, tik žēl, ka Lv nav pieejams. Noteikti pirktu atkāroti, jo biju jau pieradusi, ka nagi  uzreiz pēc lakošanas jau sausi.
Jeunesse Green Tea roku krēms - šis ir viens ellīgi labs roku krēms. Man ļoti patika, un pirktu atkārtoti, ja man jau krājumos nebūtu kādi 5 citi roku krēmi.
Isana nagu lakas noņēmējs - oi, šo lietoju un lietošu. Neskaitu vairs jau kurš iepakojums, bet viss, kas ir šajā produktā mani ļoti apmierina.
Garnier Fructis Goodbye Damage ātras iedarbības matu maska - lietoju kā kondicionieri un patika, ka mati tik maigi pēc tam palika, pēc lietošanas. Izlietoju laikam jau kādus divus vai trīs iepakojumus, un domāju, ka ar to pagaidām arī pietiks.
Batiste Tropical sausai šampūns - domāju šeit vārdi ir lieki! super!
Tresmme 24h Body matu laka -pirku tajā pat vaikaliņā, kur Batisti, un domāju atgriezīšos pie šīs, jo lai, kas, sen man nav bijusi jauna matu laka, izņemot zilo Taft, kas nekairina galvas ādu, vispār nesaķepina matus, bet labi tur fiksāciju.
Schauma Fresh it Up! kondicionieris - man ļoti patika šīs sērijas šampūns, un izlietoju to ļoti ātri, bet kondicionieris palika krājumos. Godīgi - vairs neatceros kāds tas bija.
Dove Go Fresh dušas krēms/želeja - lietoju jau vairākus iepakojumus, un līdz šim labākais budžeta ķermeņa mazgāšabas līdzeklis. Maigs, krēmīgs un mitrinošs.
Oriflame Feminelle intīmās higiēnas ziepes - kad pirku vēl bija jaunums, un man patika. Pilnīgi noteikti nekairina intīmo zonu, bet pamēģināju atkārtoti, to kas ar smaržvielām, un tas galīgi nepatika, izjutu nelielu diskomfortu lietojot.
L`Oreal Skin Perfection serums - lietoju vasaras izskaņā, kad man sāka interesēt tas starojošais ādas efekts. Nezinu vai atkārtoti pirkšu, jo vienīgais, kas man nepatika, ka pēc šī lietošanas, sajūtu ziņā, seja likās ļoti sveša un mākslīga. Sajūta, ka uz sejas būtu kāda maska.
Artdeco Rich Caviar Eye Cream acu krēms - jau iepriekš minēju, ka sāku lietot tikai tāpēc, ka mammai nepatika, bet kopumā mani iespaidi ir ļoti labi. Kad pārtraucu lietot, uzreiz pamanīju, ka mīmikas līnijas paliek redzamākas (cik nu redzamas 19 gados tās var būt redzamas?), un pazudis ir arī tas mitruma līmenis. Man patīk pašlaik viens cits, tomēr es to lietoju laikam kādu pisgadu un paliku apmierināta. Īsta nakts maska ācīm!
Lumene Artic Aqua želeja acīm - FUI!! Kad pabeidzu lietot Artdeco, augstāk minēto, acu krēmu, sāku lietot šo, un ziniet ko? Man uzreiz parādijās alerģija. Es pa taisno to metu laukā,  jo man uz acīm atgriezās vecā, niezošā alerģija. Kamēr tiku no tās vaļā, es biju tik dusmīga!
Maybelline Affinitone Minerals tonālais krēms - viegls, mitrinošs tonējošais krēms. Domāju, ka atkārtoti nepirkšu, tikai tāpēc, ka tagad ir daudz jaunu, un tagad ilgu laiku vairs nevajadzēs man nevienu tonālo krēmu.
The Balm Bahama Mama bronzeris - jā es šo izlietoju līdz pēdējam. Izkasīju pat visas maliņas, un pilnīgi tagad skumtu, ka tas vēl tikai ceļo pa pastu pie manis. Neko labāku laikam atradusi no bronzeriem līdz šim neesmu.
3 veci kosmētikas zīmuļi - Maybelline, Essence un Eveline. Kādreiz lietoju, bet zimuļi, kā jau zīmuļi.
Essence bezkrāsains lūpu spīdums - man nepatika, jo bija ļoti lipīgs, un vispār, atceros kā ar to mocījos.
The Body Shop Musky Rose smaržūdens - izlietoju divu mēnešu laikā, un paliku ļoti apmierināta. Aromāts tāds, kas man patīk - ne pa saldu vai rožainu (jo rozes aromātu kosmētikā un smaržas nevaru ciest).
Cosnature dušas želeja ar greipfrūta ekstraktu - ļoti maiga, putojoša un ādu nesausinoša želeja. Domāju, paņemšu arī lielo iepakojumu.
Verdeoasi krēms - vecs, tāpēc metu laukā.

Paraudziņi
Bentley Organic dušas losjons ar lavandu - kaut kā nesapratu. Tas bija ļoti viegls un mitrinošs, bet kaut kas man nepatika. Aromāts tas noteikti nebija.
Organix Cosmetix Eye&Neck krēms - likās biezs un trekns, bet acīm kaut kā neiepatikās.
Absolute Organic Eye Lifting serums - šo es noteikti vēlos! Tas ir ļoti maigs, bet tik tiešām jau divu mīnušu laikā dod to liftinga efektu, ka ir sajūta, ka ir sašpricēts botokss.
Kiehl`s Skin Rescuer Stress-Minimazing Daily Hydrator mitrinātājs - man tas likās nedaudz pa biezu. Laikam es tagad atkal par vairāk serumīgām lietām.
MaxFactor Skin Luminizer tonālais krēms - man tas nepatika. Pamēģināju, bet sapratu, ka tas ir  īsti neko nemaskē un uz sejas paliek vien lieli, mirdzoši gabaliņi, nevis skaists, neredzams, vizuļojošs efekts.

Fuf, pabeidzu! 26 produkti un šīs dienas raksts ir beidzies. Groziņā šodien jau sāk krāties jaunie produkti, tā kā redzēs, ko man būs rādīt jums novembrī.

bučas
&z

11 comments:

  1. Laba alteratīva essence sprejam ātrai nagu nožāvēšanai ir Avon sprejs nagu l. nožāvēšanai, mazliet eļļains,bet nagu laka tiešām nožūst. :)

    www.anetesdomas.blogspot.com

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, es arī gribēju ieteikt Avon - man arī patīk spreji, un šis labi strādāja kā LV, tā tagad ASV. :)

      Dzēst
    2. Paldies, jau pasūtīju pie konsultantes. Tad jau redzēs, kāds būs Avon sprejs, jo šis bija ļoti labs :)

      Dzēst
  2. Es APBRĪNOJU kā tu spēj izlietot bronzeri, un pietam vēl tik ātri! :D Malacis! :)
    Man parasti viņi ātri nomainās (neizlietolti), taču tagad arī esmu atradusi to perfekto un beidzot būs kāds bronzeris, kuru es izlietošu ( tā vismaz es jūtu) :D
    Starpcitu šobrīd fanoju arī par TheBalm produktu- Maryloumanizeru. Tiešām perfekts, iesaku! :)



    Seko man, ja ir tāda vēlme. :)
    www.beautybyadnill.blogspot.co.uk

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Bahama Mama man bija vienīgais brozneris, ko lietoju nemainot, tāpēc arī tā izlietojās. Ja paskaita, tad lietoju 3 mēnešus katru dienu :)
      Par to luminaizeru lasīju, interesants liekas. Kad vairāk interesēs mirdzošie vaigi, tad pamēģināšu :)

      Paldies, sekoju :)

      Dzēst
  3. Oho! Izlietot bronzeri - tev ir iekšas! :D Man vienmēr prieks, par dekoratīvās kosmētikas tukšiniekiem :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Hard work! Es pat pati biju pārsteigta, ka tik ātri izlietoju. Pilnīgig likās, ka esmu to apēdusi :D
      Zini, mani ārī vienmēr sajūsmina kosmētikas izlietošana. :)

      Dzēst
  4. Pašai arī kaudze, :D Malacis!
    Tiešām apbrīnojamas bronzera iztukšōšnas spējas :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Bet salīdzinos ar tavu kaudzi, es neko neesmu izlietojusi :D
      Man laikam vaigi lieli, tāpēc ātri lietojas :D

      Dzēst
  5. man kolēģes arī konkrēti fano par Jeunesse roku un kāju krēmiem :)

    AtbildētDzēst
  6. Jeunesse ir loti laba tekstūra kremiem, līdz ar to, tie nav nedz taukaini, vai lipīgi :)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan