Trīs sejas attīrošie produkti - Kiehl`s, MOSSA un Bio2You

21.09.14

Vasaras beigās/rudens sākumā, gandrīz vienlaicīgi, sāku lietot šo trīs no eko sērijas sejas mazgājamos līdzekļus. Varētu teikt, ka tie pat ir dažādi tomēr visiem mērķi jau ir tie paši labākie.
Kiehl`s Calendula Deep Cleansing Foaming Fase Wash sejas putas;
Stockamnn, internetveikali; Cena ~ € 24
Vairāk informācija: KiehlsLatvia

Ražotājs -maigi attīra ādu no netīrumiem, kosmētikas, netraumējot ādu, lietojams arī jūtīgai ādai. Bez ziepēm un parabēniem.
Šo produktu apzināti nosaucu kā putas, jo tas ir jālieto putu formātā. Ja iepakojumā tā ir želeja, tad līdz ko saskarās ar ūdeni un tie maigi iemasēta ādā vai plaukstās, tā izveido maigas putas, kas attīra daudzreiz labāk ādu, neatstājot kosmētikas paliekas.
Man patīk, ka putas ir ļoti maigas, nesausina ādu un ļoti labi der arī acu kosmētikas noņemšanai. Interesanti ir arī tas, ka produkts vienlīdz labi sadarbojas kā ar kombinētu, tā ar sausu ādu nerado to ekstra kairinājumu, kas mēdz rasties pēc šādiem attīrošajiem produktiem. Produktam ir ļoti viegls aromāts un tas tipiski atgādina nedaudz kļinģerītes. Vienai lietošanas reizei pietiek 2 pumpīša spiedieni. Produkts ir ļoti ekonomisks.

Mossa Youth Defence Purity attīrošas krēmputas visiem ādas tipiem ar baltās jāņogas AHA augļskābēm
Drogas; Cena - € 9.95
Vairāk informācija: Mossa

RažotājsMOSSA attīrošajām krēmputām piemīt īpaši saudzējoša iedarbība. Dabiskās mazgājošās vielas maigi attīra ādu, noņem kosmētiku,  neizjaucot ādas dabisko pH līmeni. 
Putas ir ļoti krēmīgas un man vairāk gribas teikt, ka tas ir kāds balzams sejas attīrīanai tikai ar pumpīti. Ļoti maigas un saudzīgas pret seju. Ja salīdzina ar Kiehl`s tad aromāts ir daudz izteiktās, tomēr patīkams, un ne īpaši sintētisks.
Putas lietoju no rītiem, lai attrītu sejas ādu, jo diemžēl kā kosmētikas noņēmēju es to neredzu, tikai tāpēc, ka man tas atstāj nedaudz tādu plēvītes sajūtu uz sejas. Tiesa, ja es to noņemtu ar dvielīti, iespējams, tā nebūtu, tomēr vienkārši noskalojot man ir sajūta, ka uz tas sejas vēl kaut kas ir. Bet, ja lieto, lai no rīta atsvaidzinātu ādu, tad ir super - nav nekādas plēvītes sajūtas, nekas. Sejas jūtas svaigi un moži.
Tāpat kā Kiehl`s acīs nekož ja lieto, tomēr ja rakstīts, ka ir AHA augļskābēm, man kaut kā nerodas iedvesma to visu laiku lietot acīm.

Bio2You organisks sejas attīrītājs
Bio2You veikali, internetveikali; Cena- € 17
Vairāk informācija: Bio To You Latvia

Ražotājs -Attīra ādu no netīrumiem, kosmētikas un atmirušajām šūnām, tādējādi veicinot jaunu ādas šūnu rašanos. Piemīt nomierinoša iedarbība un pretiekaisuma īpašības. Baro un sniedz ilgstošu patīkamu sajūtu, padarot ādu mīkstu un elastīgu. 
Šo organisko attīrītāju iegādājos tikai pēc tam, kad Laura Valuta par to atzinīgi izteicās rakstā. Uzreiz man iepatikās produkta iepakojums - smagnējs tikls un iekšā, tik neapslēpts un interesants produkts.
Kad pirmo reizi pamēģnāju man bija skaidras divas lietas - pumpītits ir ļoti neērts un pats produkts ir ļoti neekonomisks. Lai notīrītu visu seju man ir nepieciešami 10 dozatora spiedienu, lai izdabūtu laukā tik daudz produkta cik man vajag. 
Aromāts ir ļoti neitrāls, nedaudz saldens, bet tiem, kam patīk smiltsērkšķu aromāts, šis arī patiks. Jāsaka, ka seju tas attīra ļoti labi. Šoreiz it īpaši gribas izcelt tušas noņemšanu, jo no visiem 3 attīrītājiem, tikai šis tuša noņem ar pirmo reizi, pilnībā nost, un tas man liek priecāties.
Man patīk, ka pēc nomazgāšanas, seja jūtas kā tikko mitrināta un maiga.
No K uz L: Kiehl`s, Mossa, Bio2You
Ja man ir jāizvēlas no šiem trīs, tas īstais un vienīgais, tad man gribas teikt, ka tas ir Kiehl`s, jo man patīk tā putu konsistence un sajūtas pēc attīrīšanas. Tomēr ar iepakojumu man gan tā negribētos teikt.
Ja es varētu izveidot savu ideālo mazgājamo, tad es apvienotu Bio2You stikla dizainu ar Mossa pumpīti, bet iekšā pildītu Kiehl`s produkta formulu. (sapnis, haha)
Ja man ir jāsadala pa ādas tipiem, tad Kiehl`s želeja patiks normāla/kombinētas ādas īpašniecēm, Mossa  un Bio2You sausas ādas īpašniecēm.

Visādā ziņā, šie produkti mani ļoti ir iepriecinājuši ar savu kvalitāti, un katrs atradīs savu īsto un vienīgo attīrītāju.

bučas
&Z

6 komentāri:

  1. Gribētos pamēģināt Khiel`s , Mossas putas man patīk. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Domāju, Kiehl`s Tev ļoti patiktu. Tās sajūtas ir ļoti feinas, kad seja ir tīra un svaiga, un nekas, nekur nevelk :)

      Dzēst
  2. Esmu normālas/kombinētas ādas īpašniece un pēc Mossas krēmputām mana sejas āda paliek sausa.
    Mitrinošs sejas krēms un diezgan trekns lūpu balzāms ir mani glābēji.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Tad man gribētos teikt, ka tev vairāk ir kombinēta/sausa āda, jo principā tad var sausajos rajonos palikt daudz sausāks. Tomēr, lai vai kā, traki, ka putas nepatīk sejai.

      Dzēst
  3. Bio2you ir putojošs līdzeklis vai ne?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Drīzāk tas nav putojošs, bet tāds kā pieniņš :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan