Oriflame kolekcijas "The One" jaunumi acīm

30.09.14

Jau ierastajai dekoratīvajai kosmētikai, Oriflame radīja The One trīs sērijas, kas apvienu ne tikai jaunus produktus, bet arī tos pašus jau labi zināmos, tikai jaunos iepakojumos. The One ir trīs apakškolekcijas - High Impact, Everyday Beauty un Long Wear. 
Šodien vēlos iepazīstināt ar The One Everyday Beauty produktiem, kas paredzēti acu grimam.
The One Colour Match divtoņu acu ēnas, tonis - Bronzed Brown (Cena - € 9.90)
Ražotājs - Divtoņu acu ēnas ar zīdaini maigu tekstūru un intensīviem pigmentiem perfekti saskaņotos toņos. Komplektā divpusējs aplikators. Perfekti klājas, ļaujot izveidot gan gaisīgu, gan intensīvu grimu. Ja ēnas uzklāsi ar mitru aplikatoru, varēsi izveidot izteiksmīgu kontūrlīniju. 
Acu ēnas ir labi presētas un izteikti pigmentētas, kas mani ļoti pārsteidza. Tās ļoti viegli klājas uz plakstiņas un pludinās viegli. Noturība ir vidēja. Pat ar savu iemīļotot Artdeco bāzi, ēnas neturās tik skaisti kā gribētos, tās nedaudz sēžas rieviņas, tomēr tā ir mana plakstiņu īpatnība.
Jebkurā gadījumā, ēnas ir jaukas un viegli lietojamas, un pat pārsteidzoši pigmentētas.
Uz acīm redzams tumšākais paletes tonis

The One Eye Liner Style mitrā acu kontūrlīnija, tonis - Grey (Cena - € 6.90)
Ražotājs - Ilngnoturīga mitrā kontūrlīnija ar maigu filca aplikatoru gludai, nepārtrauktai līnijai bez aizķeršanās un pārtraukumiem. Intensīva toņa pigmenti rada izteiksmīgas līnijas. Oftalmoloģiski pārbaudīts, piemērots kontaktlēcu valkātājiem. 
Sākumā man nedaudz dīvains likās fakts mēģināt pelēku kontūrlīniju, tomēr līdz ko pamēgināju domas mainījās. Tas izskatās tikpat burvīgi uz acīm kā melns un jebkuras citas krāsas laineris!
Man patīk, ka šis filca aplikators ir pietiekami īss, lai ļoti precīzi uzklātu skaistu līniju bez aizķeršanās, tomēr tā pigmentācija uz acīm nav tik skaista kā testējot uz rokas. uz acīm tas sākumā klājas nedaudz švīkaini, tāpēc vajag klāt divās kārtās.
Bet, šeit pretī atspēkoju ar to, ka laineris turas neticamu ilgu laiku bez izplūšanas.

The One Kohl acu zīmulis, tonis - Black (Cena - € 5.50)
Ražotājs - Kohl kontūrzīmulis, pateicoties maigajai tekstūrai, viegli klājas un ļauj izveidot precīzas līnijas vai dūmakainu grimu. Bagātināts ar pigmentiem, kas padara skatienu patiešām izteiksmīgu.
Šis zimulis man patīk grima akcentu radīšanai. Man parasti patīk šādu - mīkstu un pigmentētu, zīmuli lietot gar augšējo skropstu līniju vai nu lai akcentētu skropstu līniju, vai, lai padarītut skatienu nedaudz vairāk dūmakainu.
Man patīk, ka zīmulis ir diezgan stingrs un pigmentēts, bet acis tas netraumē uzklājot.

The One 5-1 Wonder Lash skrops tuša, tonis - Black Brown (Cena - € 7.90)
Ražotājs - Viss vienā skropstu tuša ar īpašu 3D skropstas atdalošu birstīti, kas sniedz vairāk atliekuma, garuma un satriecoša apjoma, kā jebkad iepriekš. Ar kopjošām sastāvdaļām, kas baro skropstas.
 No visiem produktiem, šī tuša manu sirdi ir sagrābusi visvairāk. Sen neesmu lietoju tik fantastisku tušu. Esmu, bet jau sen.
Šī tuša fantastiski atliec skropstas, un galvenais, notur to atliekumu pilnīgi visu dienu, kamēr tā ir uz acīm. šo tušu klāju divās kārtās. Pirmajā - ar to birstītes pusi, kur sariņi ir īsi, bet otrajā - ar to, kur sariņi ir dažāda garuma.Tas sniedz neticamu garumu, bet tai pat laikā, nedaudz arī kuplina nesaķepinot.
Visādā ziņā, skatāties zemāk, visu var redzēt. Uz manām skropstām ir tikai šī tuša, bez nekāda skropstu atliecēja vai bāzes. Tik skaisti atliektas un garas skropstas sen man nav bijušas.
Pats interesantākais ir tas, ka lai gan tuša ir melni brūna, uz acīm atšķirību starp tīri melnu un šo manīt nevar.
Visi produkti vienkopus.
No K uz L: acu ēnas, acu zīmulis , kontūrlīnija un skropstu tuša
Kopumā man jāsaka, ka Oriflame produkti man ir ļoti iepatikušies. Pirms vairākiem gadiem, es ļoti daudz lietoju Oriflame produkciju, un priecājos, ka kvalitāte nav mainījusies. Man ļoti patīk šī Skandināvijas atturīgā kvalitāte.

Vairāk informācija par produktiem: Oriflame The One

Visi produkti ir nopērkami pie kosmētikas izplatītājiem.

&z


* šis ir produktu sponsorēts raksts
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

12 comments:

  1. Sveiciens vārda dienā :) Ēnas izskatās ļoti labi un tuša vispār - vajadzēs pasūtīt :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! :)
      Ja ēnas ir kvantums, tad tās nu tā, bet tuša tiešām ir lieliska!

      Dzēst
  2. Ēnām gaišākais tonis labs. :) Es arī pievienojos sveicieniem, lai izdevusies šī diena! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man tas gaišākais tonis ir nedaudz pa gaišu, be ttādslabs ikdienas akcenta tonis :)

      Paldies liels! :)

      Dzēst
  3. Kontūrlīnijai ļoti interesants tonis, man pat izskatās nedaudz zaļgans.

    Sveiciens vārda dienā arī no manis!:)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu nemaz tik blāvi pelēks tas nav, tāpēc arī interesants. Ir viņš tāds tumši pelēks.

      Paldies, Sabīn! :)

      Dzēst
  4. Tiešām jauks produkts, ko lietot ikdienā.

    AtbildētDzēst
  5. Zanda,beidzot man patiik tavas skropstas.Jo godiigi sakot,man vienmeer licies,ka tu skropstas nedaudz sakepini.Tad nu soreiz bilde nelika vilties.Izskataas ideaali.
    Vita

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man pašai arī nedaudz patika šaķepušo skropstu efekts, bet, jā, kopš krāsoju ar šo tušu, saprotu, ka tomēr gribu garas un atdalītas skropstas vairāk.
      Paldies par uzslavu :)

      Dzēst
  6. Šo skropstu tušu var dabūt savā īpašumā, aizejot uz Oriflame biroju Bruņinieku ielā vai tikai caur konsultantiem pasūtot?
    Kā tur īsti ir?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ir tā, ka tehniski viņa ir jāpasūta pie konsultantiem, bet par to viņu boriju, kas Bruņinieku ielā diemžēl neko nezinu. Es šoreiz vairāk pārzinu produkciju, nevis pārdošanas sistēmu, bet domāju, ka ciemos pie viņiem var doties, jo tur ir iespēja visus produktus apskatīties un apčamdīt pirms sūtīšanas :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan