Pārskats: Kiehl`s Midnight Recovery Concentrate nakts serums

06.09.14

Produkts, ko var lietot teju visi un tas ir tik universāls, ka var lietot kā sejai tā arī citām problemātiskām zonā.
Daži pilieni un āda no rīta izskatīsies jaunāka. Koncentrāts, kas sastāv 99.8% no dabīgas izcelsmes sastāvdaļām, bāgatinās ādu ar mitrumu un palīdzēs atgūt ādas mirdzumu. Domājot par ekoloģijas cienītājiem, serums ir bez parabēniem, otrreizēji pārstrādājamā stikla pudelē un 100% pārstrādātā kastītē. 

Midnight Recovery Concentrate ir viens pieprasītākajiem produktiem, ko ikviens pamēģinot saprot, ka bez šī nevar.

Kas ir šī seruma noslēpums?
Tas ir bagātināts ar dabīgi iegūtām sastāvdaļām - skvalēnu, naktssveces eļļu, Omega 6 taukskābēm un ēterisko eļļu maisījumu, kas satur arī lavandas eļļu. 
Skvalēns - tas viegli iesūcas, palīdz atjaunot ādas dabīgo mitruma līdzsvaru, lai saglabātu to elastīgu.
Naktssveces eļļa - efektīvi uzlabo ādas dabīgo aizsargbarjeru un sniedz mitrumu.
Lavandas ēteriskā eļļa - nomierina iekaisušu un sakairinātu ādu, vienlaikus palīdz mazināt nevienmērīgu ādas toni.

Serumu lietoju tieši 28 dienas, un speciāli lietoju tik ilgi, lai tik tiešām noteiktu vai tas manai ādai ir ko devis, jo 28 dienu laikā atjaunojas šūnas, un tajā laikā ir jāspēj pamanīt kaut kādas izmaiņas, ja produkts ir efektīvs. Es saku, ka šim serumam ir kāds maģisks spēks iekšā, jo kopš lietoju, esmu aizmirsusi par pārlieku sataukojušos ādu.
Tas pats būs sausas ādas īpašniecēm - tas likvidēs jebkādas iespējas iegūt sausuma pleķus. Kad par šo biju sajūsmā, iedevu pamēģināt draudzenei, un viņa tieši tāpat kā es "uzsēdās" uz šī produkta, jo kopš lieto, ne reizi nav parādījušies sausuma pleķi. Āda ir tik maiga kā persiks. To pamanīju gan es, gan viņa pati.

Es zinu, kad runā par eļļām, tad baida tas vai tā nav smaga un ātri iesūcas āda. Koncentrāts ātri neiesūksies ādā, bet trekns tas nav. Tas ir ļoti maigs un barojošs, bet tāds, kas nenoslogos šūnas.
Pirms lietošanas iesaku to ieelpot un tad klāt ar spiedošām kustībām uz sejas. Izlīdzina starp plaukstām 2-3 pilienus un maigi uz plaukstām piespiežam pie vaigiem, pieres un zoda. Pēc tam viegli iemasē ādā. Sajūtas būs neatkārtojamas.
avots
Šādi es šo koncentrātu jau lietoju 28 dienas, papildinot tikai ar acu krēmu, un nekas cits vairs neprasās. Pat visās karstajās dienās, kas bija vasaras beigās jau sāku ievērot, ka atstājot to pašu dekoratīvo kosmētiku, ko lietoju visu vasaru, mana sejas āda sāka mazāk taukoties, jo šis eļļu maisījums samazināja manu dziedzeru darbību labā ziņā. Seja taukojas, bet stipri mazāk. Un man pat vairs nav jālieto neviena grima bāze.

Vienā teikumā es šo produktu nosauktu par nakts skaistuma kūri. Piemetināšu, ka šo produktu mierīgi var lietot uz sausiem elkoņiem (tiem, kam ir tāda problēma zina, ka ar to ir grūti cīnīties, bet jau lietojot nedēļu no vietas vakaros, elkoņi paliek mīksti), to var lietot uz sausiem papēžiem u.c. Kā arī šo produktu mierīgi var lietot vīrieši, jo tas atrisinās visas viņu problēmas, kas saistās ar sakairinātu ādu, ādas sausumu un mazinās naidu pret trekniem sejas krēmiem.

Es piekrītu, ka produkts ir padārgs, tomēr kopš sāku lietot es sapratu, ka uz šādiem produktiem nav jēga žēlot līdzekļus, jo tie tiešām dos tās izmaiņas ko vēlies. Jūs domāsiet, ka man jaunai tas tikai der un palīdz, bet nē, šis produkts ļoti patiks ikvienai - kā jaunai, tā jau sievietes ar vairāk ādas problēmām.
Ja vēl nezināt, ko dāvināt ģimenes dāmām Ziemassvētkos, ar šo produktu jūs būsiet trāpījuši desmitniekā!

Kopsavilkums
_________________________________________________________________________________
&z


* šis ir produkta sponsorēts raksts, tomēr visas izteiktās domas ir manis pašas
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

16 comments:

  1. Rētas tas arī varētu mazināt?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Domāju, ka mazināt nē, jo man pašai uz sejas ir pāris rētas vai no pumpām vai viena uz vaiga no cūciņām, bet viņas nav palikušas mazākas. Jā, viņas tiks mīkstinātas, tomēr savilkties, nesavilksies. :)

      Dzēst
  2. Man šis iet gar degunu dēļ lavandas eļļas. Paņēmu testeri izlietoju, bet nespēju es pieradināt lavandu.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Zinucilvēku kam ar nepatīk lavandas aromāts, bet kad pamēģināja šo, tas esot loti iepaticies :)

      Dzēst
  3. Iekārdināji iegādāties šo serumu! :) īpaši piesaista tas, ka seja mazāk taukosies...
    Cik daudz seruma izlietoji mēneša laikā?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es viņu lietoju vēl ar divām mājas dāmām kopā. Ja parēķina mēneša laikā mēs kopumā lietojām kādas 90 reizes pa 3-4 pilieniem, iepakojums ir izlietots vien tikai līdz pusei :)
      Tā kā var parēķināt cik tas ir ekonomisks vienai personai :) Man jau liekas, ka ļoti ekonomisks!

      Dzēst
  4. Vai zini kā dabīgi iegūst skvalēnu?
    Un daudzi blogeri vēl skaļi nosoda testēšanu uz dzīvniekiem...

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Oficiālā Kiehl`s pārstāve atbildēja,ka Kiehl's izmanto tikai botāniskas izcelsmes skvalēnu, kas iegūts no olīvām. Midnight Recovery Concentrate netiek izmantoti dzīvnieku izcelsmes ingredienti. Kā arī Kiehl`s netestē produktus uz dzīvniekiem.

      Dzēst
  5. Kiehl's iegūst skvalēnu no olīvām.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies! :) Atbilde ļoti noderēja atbildei uz vienu komentāru augstāk :)

      Dzēst
  6. MAN VAJAG ŠO!! :)
    Cik daudz tu izlietoji mēneša laikā, vienkārši domāju cik ekonomisks viņš ir, jo tomēr diezgan dārgs.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jau augstāk rakstīju,ka ja lietots ir vidēji 90 reizes par 3-4 pilieniem, un ir izlietots vien pusē.. Tātad, līdz pusei ir aptuveni 270 pilieni, kas vienam cilvēkam jau ir daudz. Nu ja tā matemātiski turpina rēķināt tad viss iepakojums ir kaut kur aptuveni ap 600 pilieniem, un ja dala uz 4, ir 150 un ja dala vidēji ar 30(dienas mēnesī), tad sanāk uz kādiem 5 mēnešiem!
      Tas ir ļoti ekonomiski :)

      Dzēst
  7. Es savējo tā arī neesmu atvērusi...Krājumi!

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vajag! ļoti labs produkts un netauko ādu. man tak ar kombinēta un ,pasties, par pārsteigumu eļļa lieliski ar to ir tikusi galā :)

      Dzēst
  8. Man ar lietojas super ekonomiski :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pilnīgi neticās, ka vēl ir pieejami tik ekonomiski produkti :D

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan