Pārskats: Artdeco acu ēnu bāze

13.09.14

Tādiem plakstiņiem kā manējiem,kas dienas laikā ātri vien sakrāj rieviņās acu ēnas, ir svarīgi, lai izmantotu labu bāzi. Iepriekš man ļoti patika Catrice, tomēr meklējot jaunas alternatīvas, es atradu šo. Tiesa, šī bāze nav jaunums un to lietojot gandrīz ikviena apgalvo, ka tā ir pirkšanas vērta.
Ražotājs
Novērš ēnu sakrāšanos krunciņās, fiksē pūderveida ēnas, netralizē ādas toni, padarot intensīvāku un mirdzošāku ēnojumu. Pirms acu ēnu uzklāšanas uzklāt un izlīdzināt Ēnu Bāzi ar pirkstu un/vai otiņas palīdzību
Ir tā, ka ar šīm ēnām biju vairāk strādājusi nekā uz sevi lietojusi. Lietojot uz citām dāmām, es vienmēr pamanīju, ka ēnas klājas daudz vienmērīgāk un izteiktāk uz acīm parādās, ka arī tas turās visas dienas garumā. Tomēr tagad sapratu, ka man arī viņu vajag.

Tātad, pati acu ēnu bāze ir mazā ķobītī, kas ir tik kompakts un nepamanāms, ka braucot kaut kur ārpus mājas, tas daudz vietas neaizņems.
Pēc izskata bāze jau ir bēšā krāsā, kas dos to labumu, ka uzreiz pēc uzklāšanas, bāze neitralizēs plakstiņu, ja ir kādas vēniņas redzamas vai vienkārši gribas visu plakstiņu daudzmaz vienmērīgā tonī. Tomēr bāze nav matēta, ka mana iemīļotā Catrice, tai ir klāt mirdzumiņi, kas man tiešām nedaudz traucē. Pie ēnu uzklāšanas tas netraucē, pat ja lieto matētas ēnas, tomēr man gribētos, lai labāk ir matēta bāze.
Gandrīz visās atsauksmes, kur lasu, ir viena problēma - tā pa ātru sakalta, un tad es baidījos vai man būs tieši tā pat. Tomēr,nē, bāzi lietoju jau mēnesi un nav ne miņas no sažūšanas.

Pie uzklāšanas ir svarīgi ievērot vienu principu - NELIKT PA DAUDZ. Ja šo frāzi atceras, tad viss būs super.
Zemāk ir video, kur tiešām meitene klāj šo bāzi tik daudz, cik dzīvē arī vajadzētu. Video diemžēl ir vācu valodā, tomēr vizuālo būtību tas nemaina.
Mirklis, kad uzklāj bāzi ēnām sākas 1:28 minūtē.

Pašā sakumā, kad arī domāju, ka jo vairāk liec ēnas, jo labāk - kļūdījos. Ēnas pēc tam ātri vien salīda rieviņās.
Zemāk var redzēt kādu atšķirību bāze dod ēnu pigmentācijā, bet šeit jau es paņēmu tādas ēnas, kas no dabas nav īsti pigmentētas, tomēr ja izvēlas ēnas ar labu pigmentāciju,tad efekts būs wow!
Pa kreisi - bez bāzes, pa labi - ar bāzi
Uz manām acīm ēnu bāze+ ēnas turās visas dienas garumā, un šeit es to nesaku tāpēc, ka gribētu reklamēt vai ko, bet tā tiešām ir. Bāze ir ļoti laba, bet ir svarīgi kā viņa tiek lietota.

Kopsavilkums
_________________________________________________________________________________
&z


* šis nav produkta sponsorēts raksts
** fotogrāfijas no personīgā arhīva/ video no pakalpojuma YouTube

13 comments:

  1. šī bija mana pati pirmā bāze, un man loti patika, tiesa gan, nebija tolaik ar ko salīdzināt. Lietoju kādus 2 gadus, kamēr sakalta. Vienīgais mīnuss man likās tā vīriešu odekolona smarža.
    Šobrīd lietoju Bell bāzi, kas ir ļoti lēta (3-4 eur) un arī nav slikta. Catrice gan nepatika, jo bija drausmīgi cieta, neiespējami normāli uzklāt

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Iepriekš, kad lietoju Catrice skatījos to Bell bāzi, bet nenopirku, jo kaut kā domāju, ka nebūs noturīga, bet cerams, ka 31. oktobrī BB būs arī Bell stends, tad jau būs jānopērk :)

      Dzēst
  2. Arī lietoju šo acu ēnu bāzi un tā ir mans visu laiku favorīts :) Jā, tā nedaudz sakalst, tad es to samaisu un tā atkal ir kā jauna! )
    Nebiju manījusi, ka tai ir smarža ))) un jā, tā ir odekolona smarža :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Paldies, ja nu kas, tad zināšu, ka jāmaisa :)
      Ir tas odekolona aromāts, bet man patīk :)

      Dzēst
  3. Arī es lietoju šo bāzi. Ēnām noturība ar bāzi mani iepriecināja, bet nepatika bāzes "smarža" un tas, ka bāze sakalta :( un vēl, ķobītis brīžiem ir neparocīgs. Ja sākumā varēju forši uzklāt ar pirkstu, vēlāk jau tas vairs neizdevās.

    Vienreiz draudzenei redzēju šīs bāzes testeri, kurš bija... tūbiņā! Lūk tādu iepakojumu vajadzētu, testeris bija super parocīgs, manuprāt, daudz labāks nekā ķobītis :) un domāju, ka bāze tad arī nesažūtu :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ja ir garāki nagi, tad jā, ir grūtāk to dabūt laukā :)

      ir Artdeco bāze pieejama arī tūbiņā, tomēr cik es viņu esmu lietoju viņa man nav patikusi, jo ēnas tik labi netur. Tā, kas ir tūbiņā ir no Mineral sērijas, kas būs bez aromāta un ir speciāli paredzēta jūtīgām acīm. :)

      Dzēst
  4. Man 10 mēnešu laikā nesakalta. Bija ok, bet šobrīd meklēju ko citu, Dior veikalā arī likās pārāk cieta.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Veikalā ar bāzēm ir baigās problēmas vienmēr, jo ir tās lampas, kas viņas bojā, un viņas nemitīgi tiek virinātas vaļā un ciet :)

      Dzēst
  5. Jā, šī ir ļoti laba bāze, esmu izlietojusi veselus divus ķobīšus, bet kā jau vienmēr - gribās pamēģināt arī ko citu. Šobrīd mana favorītbāze ir no Lancome :)

    AtbildētDzēst
  6. Sieviešu psiholoģija šādā ziņā ir loti dīvaina - it kā atrod to īsto un vienīgo, bet ko citu vajag pamēģināt :D
    Man Lancome bāze likās, ļoti bieza un smaga, kas atšķirībās no šīs ir pa biezu :)

    AtbildētDzēst
  7. man personīgi tūbiņas bāze patīk labāk, un tur lieliski, ne sliktāk kā bundulī, bet budulīša aromāts fui... man ar nepatīk. Tagad lietoju ļoti līdzīgu bāzi no Malu wilz.. uzrakstīšu un atrādīšu... Visām līgavām lietoju, sev un tur ar līdz nenotīra nost :)

    AtbildētDzēst
  8. Ar šo bāzi interesanti - tikko kā uzzināju, ka ir tāda acu ēnu bāze, nopirku tieši šo kā pirmo izmēģināšanai :) Un tas pats bundulītis man ir lietošanā vēl aizvien :) Lieliska bāze un pietiek ļoti ilgam laikam.

    AtbildētDzēst
  9. mana pirmaa un vieniigaa ko jelkad esmu lietojusi nuuu kaadius gadus nezinu varbuut pat 8us atpakalj...tad vispaar vairaak acu eenas nelietoju kaadus piecus gadus...shovasar nopirku pirmo acu eenu palet, varaak lietoju kaa kontuurliiniju, vajadzees atkal baazi, jo cik atceros, eenas kkaa arii taa spilgtaak izskataas...man patika

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan