Jaunums: Madara sejas maskas - Detox un Peel

24.09.14

Rudens sezonā Madara nāca klajā ar divām interesantām, un galvenais, ekoloģiskām maskām sejas ādas uzlabošanai - augļuskābju Peel un attīrošā Detox maska.
Daudzos blogos meitenes atzinīgi ir vērtējušas šīs maskas un es arī pievienojos to slavas pulciņam, jo ļoti priecē, ka Latvijā ir tik brīvi pieejama tik laba, piemēram, Peel augļskābju maska, kas nekaitēs maka finansiālajam stāvoklim, kā tas varētu notikt, ja iegādātos šāda veida masku no selektīvā sektora.

Uzreiz pieminēšu to, ka man ļoti patīk iepakojums. Tas ir eko tipa produktu, tomēr tāds dārgs izskatās.
Interesanti, ka veikalos šīs maskas tiek labi pirktas, un tas arī liels pluss, ka latviešu dāmas pievēršas Latvijas ražojuma produktiem.
Detox attīroša maska ar ezera dūņām
Ražotājs - Dziļi attīroša detoksikācijas maska ar Latvijas mežu ezeru dūņām sašaurina poras un attīra, radot atsvaidzinātas, matētas un vitalizētas ādas izskatu. - Madara Cosmetics
Šo masku tik tiešām ir ieteicams lietot sejas ādai, kas cieš no paplašinātam porām, kombinētu sejas ādu, izteiktām pūtītēm un izsitumiem. Tā kā maskas sastāvā ir Latvijas ezera dūņas, kas pēc Madara informācijas ir 4000 gadus senas, tās dod brīnumainas izmaiņas sejā jau uzreiz pēc lietošanas.

Ja sejas ādai ir izteiktas problēmas, tad lieto to divas reizes nedēļā, vai pat trīs, ja sejas ādas problēmas nemitējas, tomēr "ādas profilaksei" šo masku var lietot vienreiz nedēļā, lai "izvilktu" laukā visas tās lietas, kas sakrājušās porās no dekoratīvās kosmētikas un vides piesārņojuma.

Maska ir tumšā krāsā, un atgādina tipiski dūņu krāsu. Aromāts ir loti patīkams, lai gan, daudziem zinu, ka ne īpaši simpatizē Madara produktu aromāts, šai maskai tas ir patīkams. Smaržo pēc zālītēm, bet tajā labākajā nozīmē.

Vispār ar tām attīrošajām maskām ir tā, ka es īsti tām parasti neredzu jēgu, jo neko diži jaut tās neattīra, bet ar šo ir nedaudz citādāk. uzreiz pēc lietošanas var just, ka āda ir tīrāka. Šo masku es noteikti iesaku lietot tām, kas dienā lieto diezgan daudz kosmētikas, jo šī maska izvilks visas tā phē lietas, kas ātri vien parasti sakrājas porās.

  • VEGAN
  • Nut Free
  • Natural & Organic ECOCERT
  • Cruelty Free


Peel augļskābju pīlinga maska

RažotājsIntensīvā AHA pīlinga maska nodrošina tūlītēju ādas mirdzumu, pateicoties dabas aktīvo skābju superdevai.Īpaši ieteicama nogurušas, blāvas, ar novecošanās pazīmēm, mirdzumu zaudējušas ādas kopšanai. Tāpat arī ādai ar aizsprostotām porām, akni. Nav piemērota trauslai, izteikti jutīgai ādai. - Madara Cosmetics
 Par šo sejas masku es esmu sajūsmā, jo līdz ko pirmo reizi atlika pamēģināt, tā efekts bija jūtmas uzreiz. Maskai ir patīkams meža aromāts, man nedaudz atgādina kadiķi. Liekot šo masku uz sejas ir sajūta, ka atrodos meža vidū ar spoguli un šo masku (haha).

Maska ir baltas, krēmīgas konsistences, un vienai lietošanas reizei ir nepieciešams ļoti niecīgs daudzums.

Pēc maskas lietošanas, sejas āda uzreiz paliek gaišāka, un tieši šos lietu iesaku piefiksēt visām dāmām, kurām ir problēma ar pigmentācijas plankumiem vai vēlaties nedaudz izlīdzināt krunciņu redzamību. Tieši šodien, viena kliente jautāja ko darīt, ja uz sejas sāk parādīties pigmentācijas plankumi, kā tikt vaļā. Es viņai ieteicu divas lietas - citronu vai augļskābju masku, un tieši šo Madara, jo zinu, ka tā ir ļoti laba.
Bez tā, ka maska izlīdzina sejas ādas toni, tā arī atbrīvo ādu no atmirušajām šūnām, bet stimulē arī šūnu atjaunošanos.
Tā kā masku man šad, tad patīk lietot no rītiem, tad pēc tam iesaku piedomāt, kas tiek liekts uz sejas. Par laimi saulainas laiks ir beidzies(šādā griezumā skatoties labi), bet pēc šāda veida maskām ir jāpiedomā vai krēms, ko lietosit būs ādu aizsargājošs.
Bet vislabāk man šo masku patīk lietot uz nakti, un tā kā šī maska pastiprina citu produktu iedarbību, tad mans Kiehl`s Midnight Recovery koncentrāts ādā iestrādājas vēl labāk, un no rīta atverot acis, seja ir fantastiska. Tomēr lietojot ir svarīgi atcerēties vienu - nelieciet to uz tikko traumētas ādas, tā pat var būt svaiga pūtīte, kodīs kā elle.
Peibildīšu vēl, ka efekta ziņā Madara maska ir līdzina Planeta Organica gēla-pīlingam ar AHA skābēm.



  • VEGAN
  • Nut Free
  • Natural & Organic ECOCERT
  • Cruelty Free



  • Kopsavilkums
    _________________________________________________________________________________
    • Nopērkamas - Madara veikalos, Douglas
    • Cena - € 23.50 par 60 ml/ € 5.50 par 12.5 ml
    • Vairāk informācija - MadaraCosmetics.lv
    &z


    * šis ir produktu sponsorēts raksts
    ** fotogrāfijas no personīgā arhīva

    6 komentāri:

    1. Laikam nepiekritīšu tam, ka šīs maskas ir pieejamas ikvienam - cena tomēr ir diezgan augsta, un Madara Cosmetics gluži pie budžeta klases kosmētikas pieskaitīt nevar.
      Tomēr labā ziņa ir tāda, ka 2x gadā ir atlaižu diennakts, kur visiem produktiem ir 40% atlaides. :)

      AtbildētDzēst
      Atbildes
      1. Tu laikam nedaudz pārpati, jo es to pieejamību biju domājusi kvalitātes ziņā - ka pie mums Latvijā ir labas kvalitātes pašmāju zīmola sejas maskas,eko, kas ir nedaudz modes kliedziens jau, it īpaši augļskābju maskas.
        Protams, maskas ir salīdzinoši dārgas, tāpēc jau rakstīju, ka Peel maskai ļoti līdzīgs efekta ziņā ir ir Planeta Organica gēls.

        Dzēst
    2. Ilgi nevarēju saņemties un pamēģināt, bet, kad pamēģināju, tā iemīlējos :)

      AtbildētDzēst
    3. Patiešām izdevušās maskas :) Man arī ļoti patīk.

      Scentivory

      AtbildētDzēst
    4. Kāpēc kā anonīms? :) Kaut kas negāja ar blogspot? :)

      bēt, jā, maskas, kas, kas, ir super!!

      AtbildētDzēst

    CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan