Pārskats: The Balm Bahama Mama bronzeris

28.07.14

Vēl pirms kādiem gadiem diviem, vai pirms pusotra, es vispār nelietoju bronzerus, jo man vairāk patika vaigu sārtumi, bet tagad es ar abām rokām esmu tikai par bronzēti/konturētiem vaigiem nekā rozā vaidziņiem, jo tik un tā dienas laikā parādās tas dabiskais pietvīkums. 
Vislabākais bronzeris, ko lietoju jau no vasaras sākumā ir The Balm bronzeris par kuru tik daudzas meitenes gribēja atsauksmi.
Ražotājs
Finally, a Caribbean getaway in a compact! This matte bronzer creates the look of beautifully tanned skin without any orange undertones for a fresh-off-the-beach glow. Bahama Mama also doubles as the perfect contour powder and matte brown eyeshadow. Yes, this tropical beauty keeps busy! - TheBalm.com
Bronzeris ir noteikti sieviešu must-have, jo visas grib tos skaistos konturētos sejas vaibstus, kas noņems nedaudz nost pāris kilogramus vizuāli un padarīs seju definētāku.

Pasūtīju no interneta plašumiem, un ja runā par piegādi, tad viss bija akurāti bez problēmām, un savas cienīgas 3 nedēļas gaidīju sūtījumu.
Bronzera tonis ir ļoti neitrāls, tomēr ar siltu atblāzmu, tā, lai seja neizskatītos tā kā netīra, kas var izdoties ja uzliek pa daudz. Katrā apgaismojumā tonis mainās. Ja ēnā tas liekas tāds vēsi brūns, tad dienas gaismā tāds viegli brūns ar manāmu siltumu tonī.
Bahama Mama bronzeris ir tikai vienā tonī, kuru var lietot visiem ādas toņiem kā tumšam, tā gaišam. Lietoju šo arī vairākas reizes uz citām, kad veidoju grimu, un katru reizi izskatās fantastiski. šis bronzeris dod tādu konturēti efektu, ka izskatās ļoti dabīgi, bet skaisti un konturēti.
Visvairāk man patīk tas, ka tas nedod oranžus vaigus kā bieži var manīt meitenēm, kas lieto bronzeri, jo mūsu veikalos lielākoties visi bronzeri ir atrodami tikai un vienīgi ar silto apakštoni, kas uz sejas var izskatīties oranži.
Noturība - ļoti laba, jo visas dienas garumā tas ir uz sejas, varbūt nedaudz pabalējis, bet tik un tā pilda savu uzdevumu.
Pigmentācija - vidēja. Ir jāuzmanās, lai neuzklātu pa daudz, tomēr var klāt ar brīvāku roku, neizskatīsies kā netīra seja.

Brozneri klāju tikai ar divām otiņām - lielo pūdera otu, kurai ir sitētiski sariņi, un acu ēnu otiņu nelielai deguna korekcijai. Jā, tieši tā - šo lietoju ne tikai sejas, bet arī deguna konturēšanai. Tiesa, bildēs to ir grūti atrādīt, bet atšķirība ir!
Zemāk redzams kā aptuveni izskatās, kad konturē nedaudz degunu, tā lai tas neizskatās pārlieku redzami un mākslīgi.
 Uz šo brīdi esmu to jau izlietoju tiktālu, ka domāju jāsūta jauns, lai nav ne diena, kad palieku bez viņa. kad skatos uz sevi spogulī bez bronzera, seja liekas tik sveša un apaļīga. Tik ļoti pie šī esmu pieradusi, la vairs nevaru.
šobrīd
Kopumā jāsaka, ka esmu sajūsmā par šo bronzeri un tas noteikti pretendē uz gada favorīta titulu. Esmu mēģinājusi meklēt pie mums kādas alternatīvas toņa ziņā, tomēr beigās tie bronzeri izrādās krietni dārgāki. Piemēram, YSL un Shiseido toņu ziņā ir ļoti labi bronzeri, tomēr cenas ziņā labāk, tad izvēlos šo.

Kopsavilkums
_________________________________________________________________________________
  • Nopērkamas - internetveikalos
  • Cena - $ 20
&z


* šis nav produkta sponsorēts raksts
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

20 comments:

  1. Es pagaidām lietoju catrice sun glow bronzeri, liekas, ka ir okey, tomēr labprāt izmēģinātu ko jaunu, tas bahama mama bronzeris tev izskatās perfekti :)
    P.s. Bloga noformējum ļoti skaists.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man tas likās daudz par oranžu priekš savas sejas krāsas, bet tumšākai ādai droši vien ir ok :)

      Liels paldies!

      Dzēst
  2. Arī es šobrīd esmu kā traka uz bronzeriem un gluži kā tu, ir pārītis, kuriem esmu izurbusies līdz pat "dibenam". ha Šim bronzerim liekas tāda specifiska krāsa, kas labi noderētu sejas modelēšanai, kurā i-veikalā tu šo iegādājies? :))

    Jāizsaka kompliments par bloga jauno dizainu. Biju jau to ievērojusi, bet nesanāca laika to tev pateikt. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Jā, šis ir tik neitrāls, lai neizskatītos mākslīgi un tik tumšs un matēts, lai labi konturētu! Es pirku ebay, bet var nopirkt arī uzticamākos veikalos, ja nepatīk ebay :)

      Liels paldies!! ;)

      Dzēst
    2. Nē, ar ebay viss kārtībā, paldies par info. :)

      Dzēst
  3. Izskatās dabiski :) Es bronzerus nelietoju, jo uz manas baltas ādas visi izskatās oranži :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Šādi, jā, bet es to mierīgi varu padarīt par dramatisku, kas ikdienai nebūtut tas labākais variants :)

      Dzēst
  4. Brozneri ari ir mana lielā mīla.. .un protams [ Hai -lai- teri ] :D lai cik viss ir forši, es kā vnm esmu iepakojumu nīgrulis... ja tas būtu priekš sevis, ok, bet gluži klientu priekšā šitādus spēļu iepakojumus ar lielkrūtainām meitenēm špagatā izvilkt negribas :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Godīgi sakot, man ir vienalga kāds ir iepakojums, galvenais, ka produkts ir lielisks un savu darbu dara fantastiski :)
      Hailaiteri diemžēl neesmu vēl sākusi nevienu TĀDU meklēt, bet varbūt uzreiz ir kādi ieteikumi no Tavas puses?

      Dzēst
  5. Es arī ar abām rokām par bronzeriem, bet ja kādreiz man patika mirdzoši rūsgani, īstā bronzas krāsā, tad tagad esmu pārgājusi uz pelēcīgākiem, matētiem - šobrīd mans favorīts Dainty Doll Money Talks. Skatos arī uz šo un vēl Benefit Hoola, bet īsti neesmu pārliecināta par toni, bez testera izmēģināšanas negribas pirkt.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Oi, tie man toņi galīgi garām. ir mans viens tāds riktīgs rižais tonis, uz vaigiem tas izskatās galinoši :D
      Benefit Hoola ja skatās pēc svačiem internetā ir ļoti līdzīgs toņa ziņā. Es pirms iegādes skatījos visus salīdzinājumus ar Hoola un Laguna bronzeriem :)

      Dzēst
  6. Pievienojos bronzeru fanātiķu klubiņam! :D
    Ļoti skaistas bildes! :) Šo bronzeri arī noteikti vēlētos pamēģināt. Esi mēģinājusi vai zini kaut ko par The Body shop Honey bronzeri? Esmu dzirdējusi, ka it kā arī ir ļoti labs. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Honey bronzeris ir smuks tas gaišais tonis, bet ja interesē tumšais būs toņa ziņā stirpi līdzīgs Bourjois bronzerim, tas pats siltais apakštonis. Lai gan varbūt ne tik izteikts, bet tik un tā - ziemā būs pa traku! Tomēr tas 2. numurs esot fantastisks. Es tik ar acs kaktiņu skatījos uz to. Uz sejas nav mēģināts!

      Dzēst
  7. Ļoti skaisti tajā pirmajā bildē izskaties!

    AtbildētDzēst
  8. Es sāku meklēt, kur šo produktu var iegādāties, pagaidām nav īpaši sekmīgi. Ebay bija opcija, līdz noskaidrojua, ka tur pārsvarā tirgo feikus. Mazliet baidos, salasot ar visām sliktajām vielām, ko feikos iegāž. Izlasot, ka Tu nopirki šo bronzeri Ebay... Vai esi pārliecināta, ka tas tiešām ir oriģināls? :) Just asking, no hating! Jo varbūt tomēr noriskēt arī man??? (Citas raksta, ka Ebay/AliExpress produkti krasi atšķirās no 'īstās mantas')

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Par to sūtīšanu no ebay arī baiļojos, bet kvalitātes atšķirības var novērtēt pēc iepakojuma un marķējuma. Ja tas ir fake, tad noteikti sašuves malas un citas nianses būs neprecīzas. Pat krāsu druka nebūs precīza. Un, neesmu gan pētījusi kā tur ar feikošanu, bet marķējums un logo nedrīkst laikam būt 100% vienāds, bet kad man atnāca, es visu iepakojumu, burtu burtā pārbaudīju lasot no rakstiem kuri ir sūtījuši no The Balm lapas. Man viss sakrita un secināju, ka ir īstais. Bet, patiesību laikam nekad nevar zināt :(
      Protams, ja ir nedrošība, Latvijā no oficiālajiem The Balm ražotājiem tirgo topbeauty.lv, bet uz šo brīdi Bahama Mama izpirkts, drīz noteikti jābūt pievedumam. Iesaku uzrakstīt viņiem, lai uzzinātu vairāk informāciju un pajautātu vai tiešām nāk no oficiālā The Balm.

      Dzēst
  9. Sveika, cik ilgi gāja bronzeris?
    Paldies!:))

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sveika, katru dienu lietojot 4-5 mēnešus :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan