Nedēļas atskaite #17

27.07.14

Šonedēļ viss par ko domāju bija - kā likvidēt to karstuma sajūtu? Tagad man ir dažas lietiņas, kas palīdz forši cīnīties ar karstumu.
Rimmel Moisture Renew lūpu krāsa, tonis 230 Coral Garden - šī ir mana tumšā tipa lūpu krāsa vasaras sezonā. Kad vēl nav laiks ogu toņiem, tad izvēlos nedaudz piezemētākus toņus kā, piemēram, šo, kas ir rozīgi sarkanīgs tonis. Man patīk šāda tipa toņi, un šonedēļ šī lūpu krāsa uz lūpām man bija teju katru dienu.
Artdeco Skin Yoga Oxyvital Tonic sprejs sejai - izmantoju ne tikai kā atsvaidzinošo spreju dienas laikā, bet arī lietoju no rītiem un vakaros kā toniku, un man pat pēc šī lietošanas neprasās nekāds krēms uz vakaru.
Garnier Mineral Protection 5 antiperspirants , smarža Cotton Fresh (jaunums!) - šo lietoju jau vairākas dienas un man tas patīk. Lai gan varbūt neesmu sajūsmā par šī veida aromātu, tomēr aizsardzība ir ok, un galvenais - tas neastāj pleķus ne uz melna, ne uz kādas citas krāsas apģērba. Veikalos no augusta

Vakar kopā ar savu draudzeni un kursabiedreni vienā personā, uzņēmām pirmo kopīgo selfiju. Neesmu to īpaša mīle, tāpēc tāds nedaudz neveikls sanāca, bet man patīk!
Nedēļas relaksācija - auksta ūdens duša. Super! Nekas nav labāks par to karstā laikā. Man iepriekš ļoti riebās auksta ūdens dušas, bet tagad esmu nedaudz jau aptrakusi ar tām. Savu vakara rutīnu nespēju iedomāties bez aukstās dušas.

Nedēļas dziesma  - Muse Starlight
Paldies Stasam Šurinam, ka atgādināja par šo fantastisko dziesmu! Visos laikos ir patikusi, un ar patiesu prieku klausījos cik viņam sanāca līdzīgi nodziedāt, gluži kā Muse.

Kāds man bija pārsteigums, kad čāpoju lēnā solī uz darbu, un uz trotuāra bija nomestas skaistas garās, dzeltenās rozes. Neko tādu nebiju iepriekš uz ielas redzējusi, lai kāds aptuveni 20 rozes, pavisam svaigas, nomestu uz ietves.
 Protams, man ieslēdzāas romantiķes iztēle, un es jau iedomājos filmas cienīgu sižetu par to kā meitene neatnāca uz satikšanos, bet puisis tā gaidīja viņu!

Kādu scenāriju jūs izdomātu šādai situācijai?

bučas
&z

10 comments:

  1. Man atkal ienāca prātā, ka puisis lūdza piedošanu, bet ar rozēm nekas netika līdzēts :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Haha, es arī iedomājos, ka meitene izmeta rozes pa logu..;D

      Dzēst
    2. Diemžēl tur blakus nebija neviena dzīvojamā māja ;)
      bet nu, laikam puisis stipri savārījis ziepes :D

      Dzēst
  2. selfijs vispār ir tava iepriekšējā, pirms lifta bilde. ;D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Pašbildes uzņem visbiežāk tikai ar mobilo telefonu, tā kā tehniski tā bilde pirms kopīgā selfija neskaitās . es jau labprāt sevi nebildētu, bet man nav neviens kas mani visi laiku gribētu fotografēt :D

      Dzēst
  3. Šausmas, man ir tā neveikli gadījies ar puķēm, ka manis dēļ viņas bija nomestas. No romantikas tur ne smakas! Neveikls pārpratums sanāca, tagad pasmejamies par to atceroties, bet toreiz emocijas gāja uz uhhh!

    Lūpu krāsai superīgs tonis! :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Vai, tad jau varbūt tur bija līdzīga situācija :( traki, bet galvenais ka tagad visa labi. ;)

      Paldies!

      Dzēst
  4. Dzeltenas rozes ir uz šķiršanos....

    AtbildētDzēst
  5. Es nedomātu neko, bet paceltu un paņemtu līdz :) Ja citam nevaig, tad kapēc ziediem karsēties uz ielas? Lai rotā manu galdu :)

    P.s. Par dezīti- jāsaka ka ir visai interesants :) Un lūpene feina :)

    AtbildētDzēst
  6. Nē, es svešas mantas neņemu, pat ja tās varbūt nevienam vairs nepieder. :) Un arī, es gāju uz darbu, smieklīgi izskatītot ar dzeltenām rozēm atnākt. :D

    Dezīts interesants, bet tas aromāts ir kaut kas fui! :(

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan