Nedēļas atskaite #16

20.07.14

Šajā nedēļā bija daudz kas darāms, un beidzot izrāvos, lai kau uz trīs stundiņām nedaudz pasauļotos. Iedegums gan nu tāds, ne īpaši, bet prieks tomēr ir, ka saule ar noķerta.
Žēl taču būtu ja ne reizi nav normāli iegūts iedegums šovasara, jo līdz vasaras beigām ir palikušas vien 6 nedēļas, un tad atkal rudens klāt.
Nedēlas atskaitēs šodien turpināšu tēmu par sauli, filmām un košiem nagiem!
Vienīgajā dienā, kad izdevās ķert saules zaķus pagalmā starp ābelēm un plūmēm, mani paši labākie palīgi sauļošanās laikā bija Garnier Ambre Solaire Golden Protect Medium Protective Oil eļļa ar SPF 20. Eļļa ne tikai aizsargā ādu no kaitīgās saules ietekmes, bet arī padara iedegumu intensīvāku.
Kad saules peldes beidzās, tad nevar aizmirst par ādas mitrināšanu, jo sauļošanās laikā āda zaudē ļoti daudz mitruma. Garnier Ambre Solaire After Sun Refresing Sorbet ātri absorbējas un sniedz ādai to zaudēto mitrumu.

Jūs jau zināt, ka esmu nedaudz slinka, kad runa ir par nagu lakošanu, jo nekas nespēj uz tiem ilgi noturēties un katru dienu pārlakot nagus, man liekas neiespējamā misija. Tomēr kopš ilgiem mani atkal pamudināja lakot nagus Artdeco Art Couture nagu laka, tonī 637, kas ir nenormāli skaists vasaras tonis, kura krāsas aprakstīšana ir īsts challenge. It kā sarkans korallis, it kā rozā, es nevaru saprast, bet lai vai kā, skaistums neaprakstāms. Rotā manu kāju un roku nadziņus! (būs raksts kur atrādīsu visus toņus, kas man ir).
Varu piebilst, ka ar tādu otiņu ir tik viegli lakot pat tādam nemākulim kā man.
Šonedēļ divus pirmsmiega vakarus veltīju filmām, kas varbūt nebija tā pati labākā izvēle, tomēr pastāstīt vajag.

Bezgalīgā mīlestība (2014)
avots
Meitene no situētas ģimenes iepazīstas ar vienkāršu puisi un viņu savstarpējās simpātijas pāraug kaislīgā mīlas dēkā. Vecāku centieni nepieļaut šīs attiecības viņu kaislei piešķir vēl lielāku kvēli.  - Multikino.lv
Ja godīgi, tad neteikšu, ka šī filma bija tik pilna kaislību kā tas tika apgalvots. Tas man likās pārāk vienkārši un nenopietni. Jā, viens otrā samīlās, bet vecāki neļauj un tad rodas problēmas. Un? Man liekas, ka visiem tādas ir! Pat beigas bija tik neskaidras, kad nevarēja saprast vai viss filmas uzbūvētais sižets nokārtojās vai nē, jo pēdējais kadrs bija, nozīmīgs, jā, bet tāds vieglprātīgs, jo turpinājuma nebija nekāda.

Tas neērtais moments (2014)
avots
Džeksons, Daniels un Maikls – tipiskie Manhetenas iedzīvotāji, skaisti asprātīgi puiši. Pēc tā, kad vienu no viņiem pamet draudzene, viņi nolemj vairs nekad neuzsākt ar meiteni nopietnas attiecības. Bet pavisam drīz viņi atrod īstu mīlestību, un ko lai tagad dara ar draudzīgo solidaritāti? - musu.lv
Meklēju vakaram smieklīgu komēdiju un uzkrēju uz šīs virsū. Jāsaka, jā, tā ir smieklīga, tomēr dažviet joki ir tik pliekani, ka man pat smieties negribas, lai gan smejos gandrīz par visām muļķībām.
Tāds labs paraugs neizlēmīgiem un nenopietniem puišiem, kad dzīve ierāda īstās vērtības nevis seklumu.

Vēlviens savarīgs nedēļas notikums ir mana bloga facebook lapas atvēršana. Man bieži jautā vai neesmu kādos sociālajos tīklos ar boga kontu, un līdz šim tā nebija, tāpēc beidzot izlēmu par labu jaunākiem plašumiem, un tagad laipni aicināta ikviena sekot manai lapai - ZandaLife

bučas
&z

6 komentāri:

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan