Nedēļas atskaite #14

06.07.14

Beidzot ir iestājies tas vasaras laiks, kas man tik ļoti patīk, tāpēc, protams,bija jābrauc uz jūru, bet blogā šodien ierastais iknedēļas atskats uz nedēļu.
No kosmētikas labumiem, man ir trīs "vecie labie" vasaras labumi:
Catrice Prime and Fine Translucent Loose Powder birstošais pūderis, kas labi palīdz maskēt spīdumu dienās, kad uz sejas lieto tikai konsīleri un bronzeri. Tējas koka eļļa ir mans vasaras glābējs. Kad runa iet par lieko matiņu likvidāciju, tad vislabāk palīdz pēc procedūras tieši tējas koka eļļa, kas ne tikai ļauj ātrāk ādai "nomierināties", bet ļauj tai izvairīties arī no jauno matu ieaugšanas.
Un visbeidzot, Maybelline Colorama nr. 188, kas šobrīd man kalpo kā kāju nadziņu tonis. Skaists rozā tonis, kas forši kontrstē ar manām vasaras sandalēm un peldkostīmu.

Nedēļas pirkumi:
Rimmel Match Perfection tonālais krēms, tonis - 100 Ivory
Rimmel Apocalips, tonis - Apocaliptic
Rimmel Scandaleyes Eyeshadow Paint, tonis - Rich Russet

Visi tika pasūtīt no internetveikal Serenity, jo padomāju, ka veikalā tiem ir salīdzinoši augstākas cenas. Piegāde bija neticami ātra un ērta, jo piegādā caur pasta staciju.
Parēķināju, ka ja maksātu veikalā, tad tas būti € 21 ar kaut ko, bet reāli samaksāju € 13 ar centiem. Un vēl - šīs Scandaleyes ēnas nemaz Latvijā nav. Uzreiz varu pateikt - tonis ir fantastisks!

Izmantoju brīvdienu un devos uz jūru, un liela bija mana vilšanās, kad sapratu, ka nekāda baigā saule nemaz pie jūras nebija. Lai gan atbraucot mājās es jūtu, ka vaidziņi savu devu ir dabūjuši un gaišais ādas tonis daudz vienmērīgāks ir palicis.
Kleita - Reserved
Bikini augša - Cubus
Bikini apakša - H&M
Sandales - CCC

Filma "Pompeji" (Pompeii)
avots
No vēstures mēs zinām, kas notika ar Pompejiem vienas nakts laikā, kad šī pilsēta pilnībā nomira uz visiem laikiem. Vienīgais, kas palika - bija mirušo cilvēku silueti un pelni.
Šī filma ir par mīlestību Pompejos, kas šķiet ir kas neticams un neiespējams. Lai gan filmas beigas mani nedaudz pārsteidza, drmatisma ziņā, šī filma man likās kā 21.gs. versija Gladiatoram, kas vēl 90. tajos gados bija tāds grāvējs.

Filma "Eijafjadlajegidls" (Eyjafjallajokull)
avots
Kur Jūs vēlētos satikt savu bijušo? Tikai ne blakus krēslā lidmašīnā, lai izbaudītu ilgu lidojumu. Un, protams, ne jau vienā automašīnā, lai par spīti Īslandes vulkānam ar neizrunājamu nosaukumu šķērsot visu Eiropu. Kad jūs kaislīgi ienīstat viens otru, var notikt kaut kas pilnīgi negaidīts. Gan lidmašīnas nolaupīšana, gan avārija, gan bēgšana no policijas iecirkņa ... un pat sen zudušo romantisko sajūtu atgriešanās. - CinamonKino.lv
Diezgan interesanta filma, kas solās būt komēdija, tomēr man gribētos definēt, ka tā ir vairāk drāma ar humora ievirzēm. Interesants un diezgan neordinārs stāsts par diviem bijušajiem lauleņiem, kas par visām varītēm ir gatavi viens otru iznīcināt, lai tik tiktu uz meitas kāzām. Tāds labs piektdienas kino lentes variants, bet otrreiz laikam neskatītos vairs.

Seriāls "Delirium" (2014)
avots
Šis ir jauns ASV mistikas un drāmas apvienojuma seriāls par to kā jauniešiem sasniedzot 18 gadus ievada zāles, kas neļaus viņiem saslimt ar biedējošu slimību - mīlestība.
Jā, sākumā tas liekas diezgan smieklīgi, tomēr skatoties tu sāc domāt, ka mīlestība ir kā jebkura lipīga slimība, kuras parasti tiek rādītās šausmu žanrā gan. Pagaidām IMBD saitā šis seriāls saņem jau 7,3 balles, kas ir ļoti labi priekš jauna seriāla.
Pirmā sērija man likās tāda diezgan vienmuļa vēl, jo jaunos personāžus vēl tik iepazīstina ar skatītājiem, bet vispār izskatās, ka šīs būs labs kārtējais vairāku sezonu seriāls par mīlestību un viltu. Piebildīšu, ka stāsta ideja ir aizņemta no grāmatas noveles ar šādu pašu nosaukumu.
Ja interesē jauni seriāli, šo iesaku paskatīties!

Mobilā aplikācija "CSN"
avots
Kā jau minēju sāku iet autoskolā, un šis tagad ir man ikdienas treniņš, kad līdzi nestaipu grāmatas, bet trennēju savu atmiņu par likumiem un visām citām lietām.
Ja kāds arī sāk iet autoskolā, šis ir ļoti labs treniņš brīdī, kad gribas mācīties, bet nav līdzi grāmata vai pierakstu klade.
kas man ļoti patīk - šajā aplikācijā bez testiem ir arī palīdzības sadaļa, kur ir arī ierakstīti visi likumi, kas attiecas uz konkrēto jautājumu.

Lai jums jauka svētdiena!
&z

18 comments:

  1. Tik skaists outfits tev :) es arī līdzīgas kurpes gandrīz nopirku Aldo veikalā, bet nožmiedzos, dārgas bija :D bet tagad visas izpirktas, ehh

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Sandales ērtas un feinas :) Skaties, varbūt kaut ku vēl nomedīsi :)

      Dzēst
  2. Zilā kleita un peldkostīms, riktīgs mmmm ;)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. tieši to arī nodomāju. Superīgi apģērba gabali. :))

      Dzēst
    2. estieši to pašu gribēju rakstīt! :) īpaši peldkostīma apakšiņa!

      Dzēst
    3. Paldies, meitenes! :)

      Dzēst
    4. man likās svarīgi tev paziņot, ka es tajā pašā dienā aizdevos uz h&m un nopirku gan augšiņu, gan apakšiņu :D

      Dzēst
  3. Tikai nepaļaujies pilnībā uz aplikāciju! :) Tur nav jautājumu, kas ir mājaslapā :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nē, nu tas jau protams :) šis jau ir tik treniņš atsevišķiem jautājumiem un tēmām :)

      Dzēst
  4. Tajā mājaslapā kosmētika ir 100% orģināla?Dažām precēm tik zema cena,ka man mazliet zūd ticība :s

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jo īpaši smaržām.

      Dzēst
    2. Nē, tur viss ir oriģināls, tikai lētāk ir tāpēc, ka viņi iepērk pa tiešo no ārzemēm nevis no izplatītājfirmas :)
      Smaržas ar esmu sūtījusi, visas ir smuki iepakotas oriģināliepakojumā :) tik skataties vai nav rakstīts tester :)

      Dzēst
    3. a kas ir, ja ir testeris? jo es tieši vienu gribēju sūtīt.

      Dzēst
    4. Ja ir rakstīts tester tas nozīmē ka viņš nebūs iepakots oriģināliepakojumā un viņam virsū būs rakstīts tester, bet tas nenozīmē ka viņš būs lietots ;)

      Dzēst
  5. sveika, vari pastastit ka lieto to tejas koka ellu kapec par matiniem u runaa, nesaprotu..

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. nu kā, lietoju tējas koka eļļu uzreiz pēc epilēšanas, lai neveidojas ieaugušie matiņi. Lietoju tā - noepilēju kājas un ar vates diska plāksnīti, kur uzpilinu 10 pilienus eļļas, iesmērēju visas tās vietas, kur ir veikta epilācija, :) Ļoti vienkārši, bet ir tā vērts!

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan