Krēmveida acu ēnas- jā vai nē? Rimmel, Artdeco

18.07.14

Savas kombinētās ādas iespaidā, man ne reizi pat prātā nenāca doma, ka vajadzētu ikdienā lietot krēmveida ēnas, jo lielākoties tās nespēs noturēties vienmērīgi uz plakstiņiem visas dienas garumā.
Pēdējā laikā man pavisam ir divi jauni krēmveida ēnu atklājumi, kas domāju patiks visām tām, kuras parasti baidījās no šādām ēnām.
Tā sanācis, ka šobrīd nedaudz esmu kritusi uz šādiem taupe tipa, brūniem, toņiem. Šie ir tādi toņi, kas piestāvēs ikvienai - gaišas, tumšas, iedegušas utt. ādas īpašniecēm, un it visām acu krāsām.
Šīs ēnas var izmantot kā bāzi citu ēnu lietošanai vai lietot kā es tās lietoju - vienas pašas pa visu plakstiņu. Pirms nebiju sākusi lietot, man likās, ka tas ir kaut kas sarežģītāks nekā pūderveida ēnas, bet, nē, ikdienā lietojot šīs ēnas, es pie spoguļa ekonomēju sev 10 minūtes, kas ir daudz!
 Skatoties uz toņiem tie ir praktiski vienādi, tomēr lielākās atšķirības sākas pie uzklāšanas, tad viss toņu skaistums parādās īstenībā. Artdeco tonis ir vairāk auksti brūns ar sudraba mirdzumiņiem, bet Rimmel ir nedaudz siltāks tonis ar zelta sīkām daļiņām.
Tiktāl par svarīgākajām lietām lielos elpas vilcienos, zēmāk jau daudz detalizētāk.
No L uz K: Artdeco, Rimmel
Vairākas reizes nācās eksperimentēt līdz sapratu ar ko pludinot var iegūt vislabāko rezultātu, un beigās vislabākais variants sapludināšanai būs dabīgo sariņu ota. Es pludinu ar Oriflame sapludināšanas otiņu (kas starp citu, jau vairākus gadus ir mana favorīte).
Ja pludina ar sintētiska materiāla otiņu, tad lielākoties ota visu savelk sevī un uz plakstiņa paliek vien spīdumi, bet ja uzklās pa daudz, tad ar sintētiskajiem sariņiem, ota nespēs neko sapludināt uz acīm paliks pleķainas ēnas.
Ja pludina ar pirkstiem, gandrīz tas pats, tik ar pirkstiem labāk var malas sapludināt nekā ar sintētisko sariņu otu.
Zemāk attēlos abos gadījumos ēnas ir pludinātas tikai un vienīgi ar šo Oriflame otu.
Rimmel Scandaleyes Eye Shadow Paint krēmveida acu ēnas | tonis 006 Rich Russet
(Cena € 2.95 Serenity.lv)
Šīs gribēju pamēģināt jau kopš ta laika, kad Lilly Pebbles par šīm plakstiņu tintēm rakstīja blogā, kur tās slavēja bezgala! Un tikai pamēgināt es varu teikt, ka tās ir lieliskas, lai gan ir lietiņas, kas man ne līdz galam varbūt lika sajūsmā spiegt kā citām.
Iepakojums un aplikators ir ļoti parocīgs un ērts, ar to nevar nošaut greizi. Protams, ja smērē kur nevajag, tad var! Principā, pirms pludināšanas, klāju ēnas tikai pie skropstu saknēm un tad ar augšup ejošām kustībām izpludinu visu kārtīgi, un klāju tik reizes cik vajag, lai iegūtut vēlamo skatienu. Zemāk attēlā klāju divas reizes un kārtīgi izpludināju.
Pie pludināšanas problēmu nav, ja izvēlās pareizo otiņu, bet problēma ir tā, ka šīs ēnas praktiski nav iespējams uzklāj uz apakšējā plakstiņa, jo automātiski ir grūti izpludināt un pēc pludināšanas acis izskatās pārāk izstieptas uz leju.
Noturība mani pārsteidz tik pirmajā brīdī. Pēc uzklāšanas, reāli ir tikai kādas 30 sekundes, lai visu izpludinātu, jo ēnas tiešām ātri nosēžas, bet, diemžēl, uz manām acīm tās nav tik noturīgas kā gribētos.
Bez bāzes pamatā, šīs ēnas spēj izturēt 7 stundas, bet pēc palēnām jau krājas rievās. Ar bāzi turas daudz labāk, jau līdz 10 stundām.
Vakarā tīrot nost problēmu nebūs, tās notīrās kā nebijušas, kas arī man ne līdz galam laikam patika.
Artdeco LE Miami Collection Long Lasting Eye Shadow Stick krēmveida acu ēnas | tonis 18 Caribbean Coffee 
(Cena - € 10.99, tikais veikalos Drogas)
Pēc tam, kad biju nopirkusi jau Rimmel ēnas, tad ieraudzīju šīs un nodomāju, ka tas varētu būt, kas līdzīgs, bet līdz ko pamēgināju, tā sapratu, ka viņas ir vairāk atšķirīgas nekā līdzīgas, it visā.
Principā ja Rimmel ir ar aplikatoru, tad šīs ir kā zīmulis un ikdienas ātrajam variantam labāk der. Šis zīmulis nav jāasina, jo ir izskrūvējams, kas ir vēlviens pluss.
Kas man ļoti patīk, ka šī ēnas var tikpat labi sapludināt ar otu kā ar pirkstiem, un atšķirības praktiski nav nekādas.
Ēnas uz plakstiņa vairāk klājas puscaurspīdīgi atšķirībā no Rimmel, bet klājot vairākas reizes var iegūt tikpat intensīvu izskatu kā ar Rimmel ēnām. Pēc uzklāšanas, vēl kādu labu laiciņu var just, ka ēnas nav nostiprinājušās, bet līdz ko tās nostiprinās, tā turās bēz bāzes 12 stundas, un to laikā vien praktiski nemanāmi ir sasēdušās rievās. Ar bāzi, nekustās no vietas nemaz.
Pie noņemšanas šeit būs nedaudz jāpiepūlās, jo ēnas ļoti labi turas uz plakstiņa. Ja Rimmel var noņemt ar visparastāko pieniņu neberzējot, tad šeit derēs tikai eļļa ar nelielu paberzēšanu.
Ja man ir jāsaka savs rezumējums, tad manā skatījumā krēmveida ēnām visvairāk es uzmanību vēršu uz noturību, un tad man ir jāsaka, ka vinnē Artdeco, tomēr cenu attiecībā Rimmel ir uzvarētājs, jo pie tādas noturības € 3 vērtas ēnas ir fantastiskas.
Abas no ēnām uz plakstiņiem jūtas ļoti ērti un nemaz dienas laikā nejūt, ka uz acīm ir kas vairāk par skropstu tušu.

Vai zināt vēl kādas labas krēmveida ēnas aptuveni šādos toņos, kas arī tikpat labi turās? Mani ļoti tas interesētu!

bučas
&z


* fotogrāfijas no personīgā arhīva
** šis nav produktu sponsorēts raksts

4 komentāri:

  1. Es par Maybelline Colur Tattoo, arī Catrice analogās krēmveida ēnas mēdz turēties 7-8h. Toņa intensitāte + pigmentacija- labas. Es gan esmu mēģinājusi sev ( sausa plakstiņu āda), vai citiem, kam līdzīgs plakstiņu stāvoklis.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. nu man patika it kā tās Color Tatoo, bet tie toņi man liekas ne šādi, ne tādi :) Catrice laikam neesmu nemaz mēģinājusi

      Dzēst
  2. Es jau sen, pārsvarā, lietoju krēmveida ēnas, ātri, ērti un skaisti :) Nemaz nezināju, ka Artdeco ir šādas ēnas noteikti paskatīšos :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. jā, šīs ir no jaunās Miami kolekcijas. Vispār toņi tādi interesanti, ir vērts uzmest aci :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan