Jaunums: Artdeco Art Couture nagu lakas

23.07.14

Jaunā, šikā iepakojumā pavisam nesen mūs iepazīstināja jaunās Artdeco Art Couture nagu lakas, kas atšķiras ar pilnīgi visu no iepriekšējām Ceramic nagu lakām.
Ar ko? Skatamies!
Ražotājs
Noturīga, ar briljanta mirdzumu un interesantos toņos - Art Couture nagu laka apvieno visus šīs prasības vienā produktā, tāpat kā jebkura augsta ranga nagu laka. Estētiskais dizains papildina tikai nagu lakas lieliskumu. 

Jap, iepakojums uz reiz liekas piesaistošs un tāds šikāks nekā iepriekš. Daudzi ieraugot jauno iepakojumu saka, ka līdzīgs Chanel. Jā, kaut kas uz to pusi ir, bet vislielākā līdzība ar selektīvā gala nagu lakām ir tā, ka virspusējais korķītis ir noņemams, un ir tāds kā apakš korķītis.
Kopumā man ir četri toņi, un katrs no tiem ir atšķirīgs, jo nemēdzu meklēt līdzīgas nagu lakas. lai arī pavisam sortimentā ir, ja nemaldos, 30 nagu lakas, tad viena daļa toņi tiešām ir uzmanības vērti jau tikai tāpēc, ka vairumam citu firsmu tādu toņu nav. Lai gan, jā, lielākā daļa līdzīgi, bet ir dažas pērles, bez šīm kuras zemāk redzamas.
637 - pats sarežģītākais tonis tīri krāsas aprakstīšanas ziņā, jo nevar saprast vai tas ir sarkanīgs, vai oranžīgs, varbūt, rozīgs. Galu galā tas ir vairāk rozīgs tonis, tomēr tam patīk būt nelielam hamelionam un mainīt krāsu atkarībā no apgaismojuma.
677 - klasiskais sarkanais tonis ar violeto apakštoni. Ļoti skaists aristokrātisks tonis.
780 - šāda toņa manā kolekcijā nav, un mani piesaistīja tā fantastiskā kombinācija starp veci rozā un kapučino kafijas maigumu. Tāds vasaras izskaņas, rudens sākuma tonis.
797 - jāsaka šī laka man bija neliela vilšanās, jo iepakojumā tonis bezgala skaists. Tas dubļu brūnais, kas superīgi izskatās pat vasarā uz nagiem, bet , pirmkārt, tas klājas nedaudz ar švīkām, un tas ir obligāti jāklāj divās kārtās. Ja pārējie toņi ir pašpietiekami jau ar vienu kārtu, tad šim būs ar to pa maz.
tonis 637
Jaunajām nagu lakām ir ļoti parocīgas otiņa, tāda plata, bet ne pārlieku. Otiņa ir tik ērta, ka pat tādām sievietēm, kas nagus lako reti, bet kad lako, tad vēlas akurāti nolakot, ar šo otiņu tas būs ērti izdarāms. Nagu laka klājas ļoti viegli, un arī diezgan ātri žūst, man pat likās labāk nekā vairums laku.
Ja jāsalīdzina ar vecajām Ceramic nagu lakām, tad šīm ir mainījusies otiņa, formula ir nedaudz krēmīgāka, un tilpums ir lielāks par veseliem 4 ml ( iepriekš 6 ml, tagad - 10ml), tādā ziņā tas nelielais cenu pieaugums pat ir izdevīgaks nekā iepriekš.
Par noturību var nejautāt, jo visas nagu lakas man turas vienādi uz nagiem, maksimums tikai 2 dienas. Tā kā noturības ziņā šīs nagu lakas neatšķiras, lai gan ir kam šīs nagu lakas mierīgi uz nagiem turas līdz pat 4 dienām.

Kopsavilkums
_________________________________________________________________________________
  • Nopērkamas - tikai veikalos Douglas, Douglas Select
  • Cena - € 8.95
&z


* šis ir produktu sponsorēts raksts
** fotogrāfijas no personīgā arhīva

13 comments:

  1. Visi tik skaisti toņi, īpaši 673. Pārējie liek domāt par rudeni. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Nu tā kā man košo nagu laku ir tik daudz, kā izrādās, tad vairāk sliecos uz tiem, kas man ir mazāk - rudenīgajiem toņiem :)

      Dzēst
  2. Ļoti skaisti toņi! Es arī tagad rakstu par tiem :))

    AtbildētDzēst
  3. Tiešām skaisti tonīši :) Būs jāpaskatās kaut kas neitrāls, lai var ikdienā krāsot :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ui, tad būs tev no kā izvēlēties, jo tur tiešām ir vairāk smuki neitrāli toņi, kas superīgi derēs tām, kas strādā ar cilvēkiem un nevar atļauties nēsāt īpaši košus nagus. :)

      Dzēst
  4. Skaisti toņi :) Uz manām rokām #637 izskatās krietni siltāks.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es domāju tas 637 baigi mainās arī atkarībā no ādas toņa, jo uz iedegušas ādas šis izskatās kā konfekte, lai gan, uz gaišas ādas arī, bet toņi redzami kaut kā atšķiras uzreiz :)

      Dzēst
  5. Tik tiešām, visi 4 toņi ļoti skaisti un glamūrīgi :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Ļoti skaisti toņi, un kad tos visus irauga kopā, tad nemaz nezin kuru izvēlēties :)

      Dzēst
  6. mm, skaisti toņi, man patīk tie divi kakao toņi. :))

    AtbildētDzēst
  7. Tonis 780 ir tieši tāds tonis, kādu meklēju un nekad nesanāk notrāpīt uz īsto! Skriešu pirkt :)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan