Izlietotie produkti - jūnijs

01.07.14

Jūnijā es biju slinka, jo izlietoju vien tikai 10 produktus. Šobrīd pērku diezgan maz kopjošās kosmētikas lietas, kas parasti ātri tērējas, bet ar dekoratīvo kvantumu kā netieku galā, tā netieku.
Lumene Birch& Honey ķermeņa skrubis - patika, ka ir ļoti maigs, un tāds, kuru var lietot katru dienu. Pirku uz izpārdošanu, jo saprotu, ka šis vairs nav brīvi atrodams veikalos, bet par tādu iepakojumu, pilno cenu nebūtu es maksājusi. Nepirkšu atkārtoti, jo nav vairs pieejams.
Schauma Fresh It Up! šampūns - man ļoti patika šis šampūns. katru reizi kā lietoju, varēja just, ka matus tik bieži nevajadzēja mazgāt, jo tie tik ātri netaukojās, un vienmēr bija apjomīgi un pufīgi. Tagad esmu atgriezusies pie darbas šampūna, tomēr pārmaiņu šampūns šis nebija slikts. Pirkšu atkal, bet ne šobrīd.
Organic Therapy Angel Beauty putas sejas mazgāšanai - putas bija ok. Nekairināja acis mazgājot,labi noņēma kosmētiku un neitrāli izrādīja saskaņu ar ādu. Nepirkšu atkal.
2. gab. Batiste sausie šampūni - visi iepirktie krājumi iztērēti, jāiet pirkt jauni. Redzēju, ka ir vēl daži veidi pārādījušies jauni Mildas tirdziņā. Man doma tagad pamēgināt to Cherry lielajā iepakojumā. Noteikti pirkšu atkal.
Colgate Max White One Optic zobu pasta - ļoti patika. Lietoju gan katru dienu, bet efekts bija labi manāms. Tagad neesmu īsti vairs Colgate fane, bet ļoti līdzīga efektā, ikdienas zobu pasta ir Splat , tā kas paredzēta cilvēkiem, kas lietot vīnu un smēķē. Nepirkšu atkal, jo Splat ir labāka.
Artdeco Perfect Teint konsīleris | 7 - patika tonis. Pēc konsistences tas ir viegli sedzošs,  un dienās, kad neko daudz negribas uz sejas vai tādās, kā šodiena, kad visu laiku gandrīz lija lietus, šis der ideāli. tas maskē lielumu nepilnības, tomēr neko uh un ah! Domāju, ka pirkšu atkāroti, jo man patika efekts, ko tas dod sejai.
Biosilk mini iepakojuma matu zīds - patika, lai gan sākumā tas man klika nedaudz vilties, kad to ieliku pa daudz un mati izskatījās kā nemazgāti. Pēdējā reizes mati tik smuki no šī zīda bija, tomēr nekādus sevišķus uzlabojumus no tā nemanīju. Nepirkšu atkārtoti.
Dead Sea skrubis (paraudziņš) - dienā, kad man gribējās kārtīgu skrubi uz sejas, bet krājumos vairs nav, pamēģināju šos, un vispār man tas iepatikās. Viņam ir vidēji raupjas daļiņas, bet var lietot pa visu seju droši, nekādu izteiktu kairināju nejustīs āda. Ja atrastu veikalos, pirktu atkārtoti.
Ecodenta zobu pasta - dienā, ka pie rokas vajadzēja mini zobu pastu, šī derēja super! Tiesa, man nepatika pastas garša, jo tā bija reti riebīga, bet zobus tīrīja labi. Nepirkšu atkārtoti.

Šomēness labošos, un mēģināšu vairāk lietot, lai varu beigās padalīties ar to, kas paticis un kas ne.

bučas
&z

13 comments:

  1. Sveika!
    Man tev jautājums, kur var iegādāties šos batiste sausos šampūnus?

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Mildas tirdziņā, kur atrodas uz E. B. Upīša ielas. Sanāk to bodīsu pudurī blakus konditorejai. :) Veikals saucas Mikroshop :)

      Dzēst
  2. Tevis iedvesmota arī nopirku Schauma, bet vēl neesmu lietojusi, šonedēļ būs jāpamēģina :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. oo, noteikti pastāsti kā patīk. man patika Schauma šampūns jau vien tikai tāpēc, ka neskatoties uz visiem sulfātiem un silikoniem iekšā, tas labi attīrīja matus. :)

      Dzēst
    2. es gan neredzeju no vina ipasu rezultatu.. mati taukojas tikpat atri, ka parasti

      Dzēst
    3. Nu ne visas lietas uz cilvēkiem iedarbojas vienādi :) Tieši man tāpēc interesē vai visiem viņš tā palīdz vai tik man :)

      Dzēst
  3. Ja es agrāk dažad lietas lietoju tā, lai izlietojas un var pirkt jaunas, tad šobrīd ceru, ka viss vēl ies ilgi un man nebūs jālauza gala par to, ko pirkt nākamo. :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Man ir TIEŠI tas pats! :D

      Dzēst
    2. Interesanti, bet no virnas puses jau pareizi ir, galva nebūs tik bieži jālauza par jaunu lietu iepirkšanu ikmēnesi :)

      Dzēst
  4. Es šomēnes tikai 1 produktu izlietoju, t'paēc pat nebildēju :D

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. re kā. :D varēsi pievienot nākamā mēneša izlietotjaiem. Kaut kā šomēnes visis pa druskai tērējas :D

      Dzēst
  5. Super! Paldies, ka pateici :)

    AtbildētDzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan