Pārskats: Manhattan Clearface pūderi

27.02.13

Līdz šim man bija tāds kā dīvains uzskats, ka pūderis tikai traucē sejai un ir pavisam nevajadzīgs ikdienas gaitām. Domas mainīju, kad aptvēru, ka manam sejas tipam tas ir ļoti nepieciešams, gluži kā maize. Bija divi varinati - ļoti matēts un biezs tonālais krēms vai pūderis. Tā kā neesmu biezu un "smagu" tonālo krēmu piekritēja, par labu izšķīros pūderim. 
 

Pārskats: Maybelline Master Precise acu laineris

23.02.13

Vēl aizvien modē ir mitrā acu kontūlīnija jeb tautā saucamais laineris. Kā tad  tik aktuālais retro grims bez mitrās acu līnijas? Jaunais Master Precise atrisinās šo grūto uzdevumu.

Jaunums: Essence Stays No Matter What acu zīmuļi

22.02.13

Februāra sākumā daudzās tirdzniecības vietās varēja novērot Essence pamatsortimenta maiņu, lielā izpārdošana. Man bija tikai viens secinājums - jaunumi.
Viens no jaunumiem ir šie Stays No Matter What ūdensnoturīgie acu zīmuļi.

Pārskats: Rimmel London Apocalips lūpu laka

17.02.13

Pavisam, pavisam drīz, jau no marta, arī pie mums būs pieejamas tik daudz citās valstīs slavētās Apocalips lūpu lakas.
Līdz ko sāku lasīt par šīm lakām ārzemju blogos, es sev arī tādu sagribēju.

Balva no blogeres!

15.02.13

Pirmkārt, jau jāsāka, ka man februāris ir neveiksmes un grūtu brīžu mēnesis. Jau divas reizes pēc kārtas esmu slima, citas dzīves problēmas un nopietns publisks raksts jāuzraksta + skolas lietas, jo pēc 2 nedēļām žetonvakars jau.

Tagad ķeršos pie apbalvojuma!
Patiesībā ļoti negaidīti mani nominēja viena blogere - liliumkeynote šai balvai.
Nebūšu noteikumu ievērotāja, tādēļ citu nominēšanu un pazinošanu, es izlaidīšu. Kā arī, 11 faktus par sevi nerakstīšu, jo jau iepriekšējā nominēšanā atklāju.
Atbildēšu uz vienkāršiem, ar ikdienu saistītiem jautājumiem.


1. Что для вас значит любовь?
- Grūti teikt, jo priekš manis mīlestība ir izrīkojusies ļoti riebīgi, tādēļ uz šo jautājumu ir grūti atbildēt. Kaut gan, mīlestībā noteikti galvenais ir uzticība, savienība un garīgās jūtas.
2. Ваше любимое косметическое средство?
- Tonālais krēms.
3. Ваш любимый запах?
- Muskuss.
4. Кем вы мечтали стать в детстве?
-  Par pārdevēju.
5. О чем вы сожалеете?
- Par velti izniekotu laiku priekš viena nozīmīga cilvēka.
6. Вы суеверны?
- Jā, esmu gan.
7. В какое животное вы бы хотели перевоплотиться?
- Noteikti sunītī.
8. У вас есть идеал?
- Katrai ir!
9. Опишите ваш стиль в одежде
- Ikdienišķs, ērts, tāds, kurš katru dienu mainās. Patīk nēsāt jebkāda stila drēbes taču priekšroku dodu klasiskā stila drebēm vai roķīgām.
10. Назовите три ваших положительных качества
- Labsirdība, godīgums, mērķtiecīgums.
11. И три ваших отрицательных качества
 - Pļāpīgums, slinkums, nepacietība.

Pārskats: Manhattan ClearFace Coverstick korektors

11.02.13

Jau iepriekš rakstīju par Manhattan Clearface sejas kopšanas sēriju, tagad jums stādīšu priekšā dekoratīvo kosmētiku no šīs sērijas. Galvenā odziņa ir likta uz to, ka lietotjot šos produktus seja ne tikai izskatās smuka, bet arī tā tiek kopta.
Pirmais raksts ir par antibakteriālo korektoru sīkajām ādas nepilnībām.

AdoreBox - februāris

10.02.13

Ceturtdien mani pārsteidza nezināma numura zvans ar tekstu: "Nosauciet savu adresi, lai zinām, kur nogādāt paciņu. " Un vēl citas detaļas...
Tā, lūk, piektdien manās rokās nonāca AdoreBox jaunā skaistuma kastīte.

Pārskats: Revlon Professional Pro You Repair Treatment maska matiem

Pirms kāda laika iegādājos šo matu masku uz izpārdošanas cenām. Vien ieraugot vārdu Revlon, mans maciņš vērās vaļā un kārdināja mani pirkt un beidzot izmēģināt Revlon matu kopšanas produktus.

Pārskats: Manhattan Clearface Creme Gel sejas krēms

06.02.13

Janvāra beigās es jūs sāku iepazīstināt ar sev pavisam jaunu sejas kopšanas līniju, kas ir speciāli izstrādāta priekš problemātiskas sejas ādas. Kā noslēdzošais produkts no šīs sērijas ir mitrinošs sejas krēms.

Jaunums: Garnier Ultra Doux Heritage of Provence matu kopšanas sērija - kondicionieri

04.02.13

Jau ilgu laiku esmu Garnier kondicionieru piekritēja. Nezinu kādēļ, bet Garnier kondicionieros ir kaut kas tāds, kas maniem matiem ļoti patīk.
Jaunā Ultra Doux sērija arī piedāvā no dabas smeltos kondicionierus ar ēteriskajām eļļām, un smaržīgajiem augiem un augļiem.

Mēneša favorīti - janvāris

03.02.13

Janvāra mēnesī sāku lietot daudzus jaunumus, bet tie vēl nav tik ilgi lietoti, lai nokļūtu šajā rakstā. Visdrīzāk, ka tie būs februāri favorīti. Lai arī kā, janvārī atklāju priekš sevis jaunu tušu, kopšanas sēriju un arī roku krēmu, kas pie mums gan nav pieejams.

Izlietotie produkti - janvāris

Jau kārtējais mēnesis pagājis un ir pienācis laiks mēneša izlietoto produktu rakstam. Janvārī biju diezgan čakla produktu lietotāja, centos izlietot iesāktos produktus, un beidzot patīrīju arī savu testeru kastīti.

 


CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan