Mēneša favorīti - janvāris

03.02.13

Janvāra mēnesī sāku lietot daudzus jaunumus, bet tie vēl nav tik ilgi lietoti, lai nokļūtu šajā rakstā. Visdrīzāk, ka tie būs februāri favorīti. Lai arī kā, janvārī atklāju priekš sevis jaunu tušu, kopšanas sēriju un arī roku krēmu, kas pie mums gan nav pieejams.
1. Manhattan Clearface Compact Powder kompaktais pūderis
Pāris vārdos varu teikt, ka sērija ir speciāli paredzēta jauniešiem, kuri cīnās ar pūtītēm. Sastāvā ir tādas vielas, ka lēnām tās iznīcina. Konkrēti šis pūderis ir paredzēts, lai likvidētu pūtītes un kontrolētu spīdumu. Es ikdienā šo izmantoju, lai "nostiprinātu" tonālo krēmu, korektoru un konsīleri. Pēc 8 stundām sāk parādīties spīdums, bet līdz tam seja ir veselīgi matēta (nav maskas efekta).
2. Maybelline The Rocket Volume Express skropstu tuša
Lieliska apjomu palielinoā tuša. Atliek no rīta uzklāt divās kārtās, un skropstas kā lellei. Drusku traucē, ka tuša tāpat ik pa laikam nosmērē augšējo daļu pie uzacīm, bet esmu jau pieradusi, ka biežāk jāieskatās spogulī.
3. Maybelline Color Tattoo acu ēnas
Konkrēti šo toni izmantoju kā bāzi zem acu ēnām. Lai arī baltas, tās lieliski saplūst ar jebkura toņas sausajām acu ēnām. Uz maniem plakstiņiem turās 14 stundas un tikai tad sāk drusku krāties krociņās.
4. Catrice Prime and Fine bāze sejai
Lietoju katru dienu pa visu seju. Pēc bāzes lietošanas, tonālais krēms/BB krēms daudz vieglāk līdzinās uz sejas, nepaliek svītras. Bāze tik tiešām labi sagatavo seju tonālajam krēmam. Vēl kādām piecām lietošas reizēm bāze ir palikusi.
5. Manhattan Clearface Creme-gel sejas krēms
Lietoju katru dienu zem bāzes un BB krēma. Ievēroju, ka tas nedaudz virpinās sajaucoties kopā ar tonālo krēmu/ BB krēmu. Saldi smaržo un tiešām dziļi mitrina sejas ādu dienas laikā.
6. Essence 24h Hand Protection Balm roku krēms/balzāms
Diemžēl pie mums tas nav nopērkams. Aromāta ziņā labāka roku krēma man nav bijis, bet kopšanā nedaudz strīdīgs jautājums. Tas ātri sasūcas un ,manā gadījumā, tas labi baro rokas, bet citiem nepārāk. Vēlētos izmēģināt ar kādu citu aromātu, bet tad jābrauc uz ārzemēm vai jāsūta no neta.
7. Vaseline lūpu balzāms
Lietoju katru vakaru pirms gulētiešanas. Tas labi ņoņem sausumu un miega laikā rūpējas par manām lūpām.
8. Rimmel BB krēms
Tik daudzas reizes pieminētais BB krēms. Šis ir tas BB krēms, kuru izmantoju katru dienu. Pēc formulas tas ir līdzīgs ar Garnier BB krēmu jūtīgai sejas ādai, bet klājumā uzvar Rimmel.
9. Catrice Defining Blush vaigu sārtums
Izmantoju katru dienu, lai viegli atsvaidzātu vaidziņus. Visu dienu neturās, bet līdz dienas vidus izcietīs.
10. Manhattan Clearface All in 1 želeja sejas mazgāšanai
Mans jaunais mīļākais ikvakara sejas mazgāšanas līdzeklis. Izmantoju, lai nomazgātu kosmētiku no sejas. No sejas kosmētiku tas noņem labi, bet acis labāk nemazgāt, kodīs.

p.s. Vakar biju Dominā uz lielo izpārdošanu. Tik lieliskas lietas nopirku. Skumji, ka neiegāju Lush veikalā, tur bija tik grandiozas atlaides, ka tik turies! Kāda no Jums arī bija šajā izpārdošanā?

&z

4 komentāri:

  1. es tieši vakar biju, un arī nedaudz iepirkos :)
    mēs ar mammu iegājām Lush un nopirkām plastelīnu vannai, kas kalpo kā ziepes, šampūns un putas :)

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Būtu Douglasā iegājusi, būtu mani satikusi. :)
      Ai, visu gribējās grābt un pirkt. :D

      Dzēst
  2. Vakar biju Lushā, nevienu atlaidi nemanīju . Bazārs turpinājās it kā.

    AtbildētDzēst
    Atbildes
    1. Es skatījos, Bazāra atlaižu bukletu un tur tieši bija Lush precēm atlaides. Var jau būt, ka man rādās. :)

      Dzēst

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan